Първоначално изпратено от jori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеОсвен това като ги продам трябва да върна парите от заем, така че няма как пак да ги купя
Ако не са, и наистина не разполагаш с кеш да си платиш данъците, значи си прекалено левериджната и трябва да продадеш неща.
Ако не ти е достатъчен марджина след теглене на кеш, то това означава че и при спад на пазара ще получиш марджин кол, ще ти затворят позициите в най-ниското, и пак най-добре да продадеш предварително неща, защото поне си избираш кое да продадеш. При марджин кол не знам дали ще ти продадат всичко или случайни неща, колкото да си покриеш изискванията.Last edited by jori; 08.11.2021, 23:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пак си обърнала телефона наопаки.Last edited by IvelinaJensen; 08.11.2021, 22:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Отвори си акаунт в IB.
Продай си губещите позиции в стария акаунт и си ги купи в новия.
Така ще комбинираш намаляване на данъците с намаляване на комисионните.
И даже ще имаш оправдание ако някой данъчен те погледне над очилата си.
Освен това като ги продам трябва да върна парите от заем, така че няма как пак да ги купя
Редитовците ли помпат LCID
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАма представи си BABA да ти e втората по големина позиция, около 15% от портфейла... и още една, толкова голяма позиция да ти е Сибане. И да стискаш на минус CWCO и... да не споменавам другите. Мамма миа!
В реалния живот, ти се справяш по-добре от тъпиринга, повярвай ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениещото не ми е трудно да си ги платя. А ако продам на минус ще ми е още по-лесно))) Това и мисля да направя
Продай си губещите позиции в стария акаунт и си ги купи в новия.
Така ще комбинираш намаляване на данъците с намаляване на комисионните.
И даже ще имаш оправдание ако някой данъчен те погледне над очилата си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
при мен Наско е нагоре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
А представи си каква чудовищна изненада ще е, ако Наско днес слезне. Ще бъде напълно неочаквано, шок за всички.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Неудобно му е, неприлично богат е.
Що не се пробваш да му напишеш едно есе, че ти е трудно да си платиш данъците, а си инвестирала в много зелени бизнеси, които сега трябва да продадеш на загуба?))) Това и мисля да направя
- 1 like
Коментар
-
Начи... Viatris очаквано излетя. И миналата седмица добавях... обаче сега като гледам и не мога да повярвам, че ми е мижава позиция и +27% са под хилядарка.
Първоначално изпратено от BigGun Разгледай мнениеНай-после VALE тръгна в правилната посока. 1.2T не са шега работа. Аферим на бай Дън.
===
Аве изобщо шок. Суровините нагоре. Кой да предположи такова развитие.Last edited by terziеv; 08.11.2021, 17:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТези са скъпи. 30% я изстискаш, я не. Едно Clf ти трябва поне.
Направих днеска доста размествания :
Sell: AAWW, EXPD, EWBC, FITB, HBAN, KNX, NSC, SHW
Buy: AMAT, GT, LUV, LYFT, UAL, PAVE, PLAY, SSD, TER, WYNN
Като цяло намалям транспорта и банките за сметка на сървиси, матриал и семита.
Мнението не е препоръка за търговия.Last edited by dollarman; 08.11.2021, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Така и не разбрах тоя Мъск какво цели с поста си. Беше ясно, че ще срине тесла - толкова ли е глупав да я срива преди да продаде.
Що не се пробваш да му напишеш едно есе, че ти е трудно да си платиш данъците, а си инвестирала в много зелени бизнеси, които сега трябва да продадеш на загуба?Last edited by jori; 08.11.2021, 16:35.
Коментар
Коментар