IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Примерно QE-та за трилиони.
    Това всъщност нищо не е променило в реалната икономика

Коментар

• Примерно QE-та за трилиони.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        ако си мислиш,че единственото ново нещо от последните 10 години са смартфоните и таблетите,........ жалко

Виж за България може и да е така,но за останалия свят
        Като какво например Нещо съществено с продажби от поне няколко десетки милиарда.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
          Haho333 и d333 мисля че нямаха предвид технологии а всякакви събития, които може да повлияят на стойността на парите. Такива бол - Lehman Brothers, QE, гръцката дългова криза, ебола, срива на петрола, златото, поскъпването на франка, Украина, ислямска държава.
          За десет години нищо не е повлияло особено на стойността на парите. Е има лек спад на инфлацията последната година, но нищо особено и най-вероятно временно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Преди 10 години бе 2005. от 2005 г. насам единственото ново са смартфоните и таблетите
            Haho333 и d333 мисля че нямаха предвид технологии а всякакви събития, които може да повлияят на стойността на парите. Такива бол - Lehman Brothers, QE, гръцката дългова криза, ебола, срива на петрола, златото, поскъпването на франка, Украина, ислямска държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Преди 10 години бе 2005. от 2005 г. насам единственото ново са смартфоните и таблетите
              ако си мислиш,че единственото ново нещо от последните 10 години са смартфоните и таблетите,........ жалко

Виж за България може и да е така,но за останалия свят
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                Добре, ама ако е за кажем една година. За след 10 или 30 години какво може да кажеш, кой изобщо може да предположи в какви чудеса ще се видим дотогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Сорри че се включвам малко със закъснение.
                  В САЩ ФЕД изкупува ДКЦ, в Европа ЕЦБ дава безплатни пари на банките те пък изкупуват ДЦК с нисък %.
                  Също разни пенсионни фондове и банки отново (който са задължени да държат определен % ДЦК) и естествено доходността по тях е близка до 0.
                  Никой нормален човек няма да си вкара парите в ДЦК.
                  Но пък то и в банката в САЩ или ЗАПАДНА Европа доходността е 1% така че всичко се вързва.
                  Аз например като имам депозити в банката който плащат 1% си е все едно съм ги вкарал до ДЦК.
                  Но като се има впредвид че официалната инфлациата е близка до 0, всичко се вързва.
                  Добре, ама ако е за кажем една година. За след 10 или 30 години какво може да кажеш, кой изобщо може да предположи в какви чудеса ще се видим дотогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                    Сорри че се включвам малко със закъснение.
                    В САЩ ФЕД изкупува ДКЦ, в Европа ЕЦБ дава безплатни пари на банките те пък изкупуват ДЦК с нисък %.
                    Също разни пенсионни фондове и банки отново (който са задължени да държат определен % ДЦК) и естествено доходността по тях е близка до 0.
                    Никой нормален човек няма да си вкара парите в ДЦК.
                    Но пък то и в банката в САЩ или ЗАПАДНА Европа доходността е 1% така че всичко се вързва.
                    Аз например като имам депозити в банката който плащат 1% си е все едно съм ги вкарал до ДЦК.
                    Но като се има впредвид че официалната инфлациата е близка до 0, всичко се вързва.
                    Сори Мухо че се включвам късно . Значи нито знам какво е ДКЦ нито 112 , за мен е важно 3581 , 13581 , кви декацета какви бързи помощи . Праиш се на интелегентен, малко , а не си

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Пичове, имам запитване от приятел кой работи в България с Interactivebrokers в момента.
                      Аз уж мноу знам а му отговорих уклончиво.
                      Да ме светнете кои са брокерите???
                      Карол и Булброкерс.
                      Едит : Докато рефрешна

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Пичове, имам запитване от приятел кой работи в България с Interactivebrokers в момента.
                        булброкерс и карол, може и други да има аз знам тези
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Ей тези петролни акции заскърцаха нагоре по баира...крайно време беше за малко ръст....дано след това да не станем свидетели на последващ спад

Коментар

• Пичове, имам запитване от приятел кой работи в България с Interactivebrokers в момента.
                            Да ме светнете кои са брокерите???

Коментар

• ECB

Хахо, ясно е че Драги ще обяви КУ. Аз обаче си мисля, че ако не е това, което пазара очаква Дакса ще се срине. та въпросът е какво точно очаква пазара да се случи като обявена програма (имам предвид количествено и като характеристики). Ако и други имат представа?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Инстинкта за оцеляване на едно общество се базира на неговото развитие, интелигентност, образование...
                                Вродената предразположеност на едно общество към определено поведение се базира на придобитите културни наслоения?!? Мъдър чичка, мъдър...

Коментар

Working...
                                X