IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• The new legislation marks the largest investment in passenger rail since the creation of Amtrak 50 years ago, with $66 billion earmarked for high-speed rail, safety improvements, Amtrak grants and to modernize the rail route connecting Washington, D.C., to Boston.

Колкото и да крадат, поне малко желязо за парлама ще трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И защо мислиш че баш сега е времето ?
      Ж.руда като нищо може да падне още едно 20-30% до другата пролет, с това и цената на картона.
      Преди март не чакай търсене от китай, зимните олимпийски са февруари, нарочно ограничават индустрията че е един от най големите замърсители.
      Струва ми се поне 3-4 месеца избързваш.
      Виж сега.... не съм сложил още ордер, но съм сигурен че няма да звънне някой звънец на дъното за да извести че трябва да се купува. Подобни подаръци на 3,4 forward P/E не е имало и през голямата депресия. Още повече, че излиза че дивидента не е чак толкова силно застрашен ако рудата не падне още от тези нива.

Коментар

• Ама представи си BABA да ти e втората по големина позиция, около 15% от портфейла... и още една, толкова голяма позиция да ти е Сибане. И да стискаш на минус CWCO и... да не споменавам другите. Мамма миа!

В реалния живот, ти се справяш по-добре от тъпиринга, повярвай ми.

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

кво прави - потъва си по схема. Както и моите BIDU и FUTU. И продължава да ме е страх да продам щото не знам къде е дъното и да не го уцеля както обикновено правя
        Last edited by Money; 06.11.2021, 10:46.

Коментар

• Image vale8 hosted in Прикачи

Коментар

• Някой от техниците как вижда като идея къса игра върху qqq? В понеделник, ако продължи с движението нагоре, ще се пробвам с някой страхлив спред.

... или дори направо върху чиповете
            Last edited by terziеv; 05.11.2021, 23:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
              Все по-зле ще става, защото се лъже на поразия и защото и тииновете вече трейдват като бесни.
              .
              мда, вчера Пауъл призна, че ще за почне орязване тоя месец и от лятото ще подкара лихвите и днес да се подпре пазара, изкараха лъскави данни за работния пазар, блестящ тайминг, няма спор, подпиране със зъби и нокти
              Last edited by hazard; 05.11.2021, 23:07.

Коментар

• Муни, пак си объркал. Те тука е твоята тема - https://forum.investor.bg/forum/%D0%...BA%D1%82%D0%B0

Коментар

• Ама ти имаше едно прозрение за FAAMG. Даже най-дървената глава-тъпиринг даде индикации, че стига до подобни заключения.

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

кво прави - потъва си по схема. Както и моите BIDU и FUTU. И продължава да ме е страх да продам щото не знам къде е дъното и да не го уцеля както обикновено правя

Коментар

• Не ме учудва, че трейдингът предизвиква дращене на злобен и "неприемлив" булшит и зацикляне...

На какво се дължи това? На успешен трейдиг ли?

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Какво е неприемливо, бе? Ти дефиницията на "интернет трол" знаеш ли я? Вземи я прочети или помоли да ти я прочетат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Жокер: виж само BABA-та какво прави днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Що не си вземеш една почивка, докато пазара не почне да реагира по-реалистично ?
                        Така само се мъчиш, нито си от зомбираните за вечен възход, нито успяваш да хванеш тия една назад, две напред, тия седници ....
                        щото нямам друга работа - това ми е заниманието. Освен това не очаквам пазарите да станат по-реалистични. Все по-зле ще става, защото се лъже на поразия и защото и тииновете вече трейдват като бесни.

terzo, както току що написах, всичко е лъжа и гавра с инвеститорите - кажат едно, обърнат пазарите и после Ааа не, всъщност не е баш така.

Коментар

• То това важи и за други. Ивелина е просто малко по-откровена и директна. Не се нахвърляйте върху нея.

Жокер: виж само BABA-та какво прави днес.

Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Що не си вземеш една почивка, докато пазара не почне да реагира по-реалистично ?
                          Така само се мъчиш, нито си от зомбираните за вечен възход, нито успяваш да хванеш тия една назад, две напред, тия седници ....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                            Егати пазарните реакции - заради лекарство срещу усложнения от ваксини Файзер срина всички ваксини

Почвам да се чудя: Едва ли банките реагират толкова екстремно на маловажни новини. Имам чувство, че малоумните трейдъри са станали толкова много, че успяват да контролират пазара
                            Така само се мъчиш, нито си от зомбираните за вечен възход, нито успяваш да хванеш тия една назад, две напред, тия седмици ....
                            Last edited by hazard; 05.11.2021, 22:54.

Коментар

• https://rumble.com/vordat-energy-sec...as-prices.html

Майтап да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                                Наближава време за всичко коз - buy VALE. Приготвил съм едни 33 к за наместване за първи лот. Ще разпродам нещо ако падне повече ще се допълва
                                И защо мислиш че баш сега е времето ?
                                Ж.руда като нищо може да падне още едно 20-30% до другата пролет, с това и цената на картона.
                                Преди март не чакай търсене от китай, зимните олимпийски са февруари, нарочно ограничават индустрията че е един от най големите замърсители.
                                Струва ми се поне 3-4 месеца избързваш.

Коментар

Working...
                                X