IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Днес съм бетер зомби. Не можах да спя направо. Сега разбирам какво им беше на хората, които изпуснаха GME.
    Търговията с DWAC е горе долу като това https://www.youtube.com/watch?v=dtvG9XDtjv4
    Както и във видеото си има хора каскадьори, има си и зяпачи, и всички си прекарват добре. Победителите да почерпят с хванатото сиренце, а за потрошените е редно гипсът да е безплатен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Какъв Газпром, след 10-20 години Европа капка газ няма да купува, а кукли ще има във всяка къща. Да не говорим, че дотогава и китайците може да са се поевропейчили.
      Хубавото е, че бая народ е възприел подобен на твоя мироглед. Не се бъзакам и го казвам без никаква арония.

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
      Намирисва ми на спад, трябва да се изчака с покупките
      Точно, и аз така мисля. Нафтата нагоре, ДЦК лихвите надолу, доларът червен... все категорични индикатори за неминуемо потапяне. Време е за защитни позиции като Мастъркард, които се продават на цена от едва печалбата за следващите 50 години. Пак добре че няма инфлация.

добавка: мда, добър нос се оказа твоят.
      ===

не се сдържах и добавих малко NEM + луди ET колци страйк 11, които ми излязоха по 0,009 долара парчето. Ще бъде весело, ако обявят увеличение на дивидента.
      Last edited by terziеv; 22.10.2021, 18:39.

Коментар

• Намирисва ми на спад, трябва да се изчака с покупките

Коментар

Ама разбира се. Да купим нещо на безумна цена с надеждата да отиде на безумна цена x0,2. То Газпром на 10 еврака да го вземеш ще ти докара повече.
          Какъв Газпром, след 10-20 години Европа капка газ няма да купува, а кукли ще има във всяка къща. Да не говорим, че дотогава и китайците може да са се поевропейчили.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Купувай и МАТ, очертава се момиченцата да си играят с кукли до 40, момченцата вече и те.
            Ама разбира се. Да купим нещо на безумна цена с надеждата да отиде на безумна цена x0,2. То Газпром на 10 еврака да го вземеш ще ти докара повече.

Коментар

• Купувай и МАТ, очертава се момиченцата да си играят с кукли до 40, момченцата вече и те.

Коментар

• Напълних самосвала с Бразилия и малко Аржентина. Минаваме на Русия... не обръщаме внимание на dwac, защото знаем, че от търговия не се печели и е важен тоталът.

===

Апропо, нали знаете, че от догодина Германия излиза от атома. Още има време да се отиграе.
                Last edited by terziеv; 22.10.2021, 17:39.

Коментар

• PHUNW

Reddit ли помпат Тръмп?

Коментар

• имаме милионери усещам. Честито на печелившите. Аз както винаги изпуснах влака

Коментар

• Аз ще съм пас. Много емоционално ми идва. Днес ще опитам да играя Бразилия. Според мен е добра възможност. После ще гледам руски акции.

Коментар

Днес съм бетер зомби. Не можах да спя направо. Сега разбирам какво им беше на хората, които изпуснаха GME.
                        Не ми гавари че ми се додрайфва по въпроса. И то при положение че още вчера сутринта с 1вия си пост предвидих как ще се развият нещата. Е, не вярвах още че първия ден ще е повече от х 2 х 3, ама това са подробности.
                        Чувствам се като тотално прецакан, ударен с мокър парцал. Само 1.5% профит в/у портфейла, а ако бях вложил поне тройно повече кеш и продал тая сутрин спокойно можеше да е и над 30%, смятай...
                        Такива възможности ( и то уловени навреме) се случват твърде малко за цял живот, отиграването ми бе дърварско. Смятах че имам време да слагам пари и следващите дни, ама...прекалено много подценихме силата на реднеците.

Сега съм се наредил като пирамидка на 70/60/50/40 ама, след дъжд качулка най вероятно.

Коментар

• Днес съм бетер зомби. Не можах да спя направо. Сега разбирам какво им беше на хората, които изпуснаха GME.

Коментар

• Измислих, слагам поръчка на 32.,проби симетричен триъгълник надолу и може да ходи чак до голямата тренд линия, но да видим как ще затвори

Коментар

• Малко семкаджийско yolo с ET - 10 дълги колци падеж 29-ти, страйк 10,5.

Коментар

• Twitter Users Got Onto TRUTH Social's Beta Site and Created Accounts With Donald Trump and Mike Pence's Usernames (insider.com)

Pip - 39 е било кофти ниво за влизане отвсякъде. Може да се пробваш като оставиш поръчка на това ниво извън regular trading hours. Там може и да стане чудо. Аз продадох с отвращение на 47 и ще мисля какво да правя.
                                Last edited by desperado; 21.10.2021, 22:39.

Коментар

Working...
                                X