Само Pfizer ми е нагоре (да не са измислили хапчето на дълголетието), всичко друго е в червено
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Да, така е но я виж в периода преди това бразилския Реал как е пребил мощно долара 2002-2011
Brazilian Real | 2021 Data | 2022 Forecast | 1992-2020 Historical | Quote | Chart (tradingeconomics.com)
Злато седмична.
Ето ти и периода с червените линии 2002 2011
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЖълтия, а и такива като pton, tdoc, zm здраво се бидват...
Кой е жълтия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
от 12 години долара все е последен напън. Сега какво е по-различно ?
упс..
Brazilian Real | 2021 Data | 2022 Forecast | 1992-2020 Historical | Quote | Chart (tradingeconomics.com)
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДа се надяваме че това беше последния напън на долара.
упс..
Last edited by dollarman; 26.11.2021, 14:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
като гледам индексите днес ще излезе, че е било
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
днеска не е време за продаване
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Щом си толкова уверен - UCO
Или директно и/или с АТМ/ИТМ путове, щом са ти скъпи - селвай.
Гледам 11-12% кихат за няма 2 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИдея как е най-добре да се отиграе дългосрочно нафта на 100+ гущера? Ако може съвсем конкретно, че нещо не ми излизат сметките през etn-ите. Скъпи са им опциите. Според мен компаниите ще ядат хурката при наистина голям скок. Нищо чудно да им наложат допълнителни данъци за свръхпечалба или за зелени .... Това обаче е по-скоро бичо за самата суровина.
Или директно и/или с АТМ/ИТМ путове, щом са ти скъпи - селвай.
Гледам 11-12% кихат за няма 2 месеца.
Коментар
Коментар