пипи знаеш ли що стигна до тука . низнайш . ами тъй ще си останеш неук
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениети как мислиш анди
някой знае ли колко леФа излизат 100 км с някоя бракма на теслаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАрхитекте, това твоето не е дори спекула, това си е обсесия. Вземи се натоварвай малко физически, ще се поуспокоиш, и ще почнеш да губиш по-малко, като хабиш нервна енергия за по продуктивни неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ крайна сметка според мен от биотех индустрията - ако човек е лаик - какъвто съм аз, си заслужава да се инвестира предимно в компании с относително сигурни перспективи. Които се реално GILD, CELG, BIIB. REGN. ОТ тези петте най-евтина е ГИЛД, С най-диферинциран портфейл от лекарства е ГИЛД и с най-голям ръст на печалбата е ГИЛД. А разликата в оценките е толкова драматична че за аз лично не бих влязал в останалите докато не се изравнят базите за оценка. Т.е. или когато ГИЛД стане скъпа като останалите или ако те поевтинеят до нейните оценки.
ENTA ми е микроскопична, 1/60 от гилда, чудя се дали да не я увелича и нея неколкократно аче наближава фда апровъла на абви комбинацията...
Ми и аз мисля абсолютно същото като предния ти пост и този.
И затова съм все още цели 26% гилд (на средна 79$) срещу 4% HQL.
Но се притеснявам че нещо изпускаме, има нещо което обикновените парии не знаем. Маркета може да е прост и нелогичен за отрязък от време и човек може да се възползва, ама за толкова дълго.....нещо не е наред..
Инак бих набил всичкия си 20% кеш в момента на гилд на 106-7$..
Не може такова бижу на такива цени, не само спрямо другите, ами и почти двойно по евтино от смешната фарма на ОД, баси...
Коментар
Коментар