нали се чакаше инфлация бре какво стана или последните години всички са взимали евтини кредити да инвестират в производство на суровини и сега сметките не излизат нооо си остава възможсността да е временно явление и след няколко месеца пак по старому
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
@Равносесов къде си бре яяя кажи понеже луксозната стока не била пари кое да взема са : тврдия или да се хвана за мекия ?
Американски топ икономист призова за разделяне на еврозоната на две
Спасение Алан Мелцер вижда само във въвеждането на две валути на мястото на еврото
http://www.investor.bg/analizi/91/a/...comment-newest
.....Страните с по-голяма икономическа мощ трябва да се събират в един алианс на "твърдото евро", а останалата част около Франция и Италия следва да продължи да плаща с "меко евро". ....Last edited by michaelis; 13.11.2014, 20:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеНъчи вариантите са два
1.Някой в Цру ,яко натиска цената на петроля
2.Предстои сериозно изсулване на индексите и САЩ е една потьомкинска икономика.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакво мислите за FSLR? Сякаш идва време да си купя.
За перспективите пред соларите до 2020-та. Мерси за това.
Но дотогава има доста време.
На въпроса ти - ако познаваш търговските споразумения между Щатите и Китай, които касаят соларите, а също и политиката им на субсидии, знаеш повече от нас.
Аз самият бих се зачел по въпроса към даден момент и бих влязъл ако се промени перспективата за продължителен период от време на евтин петрол и скъп долар.
Коментар
-
RIG ги изтърбушиха.
Всъщност имат още черва, мое и 20$ да видят.
Реално те не ме интересуват толкова.
По скоро мечтата ми за 2015 е да видя GILD на 140-50$, а от дрилърите SDRL на 17-18$ и ESV на 30-32. Ако и GGN ми легне на 6.5-7$ - ще съм много доволен.
Мечтите ми мисля са реалистични
Айдее, ол сел на JJG + WEAT. Предполагам пак ще паднат и мога да пълня доста по ниско. Ако не - здраве да е, ще изпусна едни 20-30-40% профит, ала по полезни ще са ми парите в активи де ще скачат доста пъти.Last edited by pipbel; 13.11.2014, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакво мислите за FSLR? Сякаш идва време да си купя.
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=FSLR&ty=c&ta=0&p=w
слизат в момента, гледам немат дълг като ги изтърбушат на една 20йска или 25 що да не
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениезнаеш ли майкъле . тука се нагледах на оптимисти на злото на върха , на оптимисти на еврото на върха , на оптимисти на нафтата на върха . на оптимисти за светлото бъдеще на върха . ще дотраям и тия и те ще клекнат . само се цвъкат тука и после изчезват
Коментар
-
удриииии уйноооооооооооо. само майкъла и той даваше цели . страшен е майкъла . мечка стръвница
Предупреждение. Още един постинг със спам и следва бан.Last edited by Amsterdamm; 13.11.2014, 16:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеENTA ми е микроскопична, 1/60 от гилда, чудя се дали да не я увелича и нея неколкократно аче наближава фда апровъла на абви комбинацията...
Ми и аз мисля абсолютно същото като предния ти пост и този.
И затова съм все още цели 26% гилд (на средна 79$) срещу 4% HQL.
Но се притеснявам че нещо изпускаме, има нещо което обикновените парии не знаем. Маркета може да е прост и нелогичен за отрязък от време и човек може да се възползва, ама за толкова дълго.....нещо не е наред..
Инак бих набил всичкия си 20% кеш в момента на гилд на 106-7$..
Не може такова бижу на такива цени, не само спрямо другите, ами и почти двойно по евтино от смешната фарма на ОД, баси...
Коментар
Коментар