IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
    До 2 часа ще падне на 15 000. Иначе дано има някакъв връх, но не го виждам тази седмица.
    Не позна

Коментар

• До 2 часа ще падне на 15 000. Иначе дано има някакъв връх, но не го виждам тази седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Нещо като 'знам какво направи миналото лято'
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
          Ами то това на 300 и кусур точки. С днешния ритъм още утре
          Иначе по-сериозно, сигурно ще има такова нещо, ама към четвъртък, най-вече петък.
          ЕЦБ и пейрола са катализаторите.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Emerrging marketss не им понася обаче добре. Рублейте изтекоха в канало
            Нещо като 'знам какво направи миналото лято'
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Очаквам тест на 15000 в рамките на седмицата, но това е костеливо ниво вече. иначе ако падне директно се насочваме към 14200 -14000
              Ами то това на 300 и кусур точки. С днешния ритъм още утре
              Иначе по-сериозно, сигурно ще има такова нещо, ама към четвъртък, най-вече петък.

Коментар

• Emerrging marketss не им понася обаче добре. Рублейте изтекоха в канало
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Очаквам тест на 15000 в рамките на седмицата, но това е костеливо ниво вече. иначе ако падне директно се насочваме към 14200 -14000
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• просто невероятно България и светът

SOFIX
                    0.52%
                    BGBX40
                    0.30
                    0.27%
                    BGREIT
                    0.39
                    0.44%
                    BGTR30
                    1.01
                    0.26%

ATX
                    -2,2%
                    DAX
                    -2,2%
                    ESTX50
                    -2,5%
                    FTSE 100
                    -1,8%
                    DOW.J
                    15.390,00
                    -2,0%
                    NAS100
                    3.441,75
                    -2,3%
                    S&P 500
                    -2,2%
                    NIKKEI
                    -5,1%

както вече бях написъл или нещата в България се случват в бъдещето или в миналото +/- 2 или 3 години се движим
                    Last edited by michaelis; 04.02.2014, 10:01.

Коментар

• на мен ми изглежда като да има още 2-3% спад - поне с данните до момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        като цяло, на какви позиции си в момента ? Какво те устройва, спад или ръст на индексите, от тези нива ?
                        Ами нямам къси позиции, значи ръст. И не виждам за сега причина да отварям такива. Просто намалих левериджа миналата седмица и това ме устройва за сега. Паника не виждам. Но мисля, че в петък може малко да се раздвижи пазара надолу (заради американската безработица и някой беше споменал по-долу лимита по дълга, пак взеха да го развяват тоз байрак) и може да хеджирам малко в четвъртък сутрин преди Драги или следобед след Драги Ще видим, квото такова.

Коментар

• Тъй кът гледам само днеска СП-ито обърса три седмици ръст .. лошото е че сме още понеделник
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Ама тез 6 кинта не са ли на сделка? Не може да е по 6 кинта на лот! Все пак тез Саксо са си сериозен брокер, не е някакъв бъкет. Взимаш повечко и си свиркаш. Да няма да си купиш за 10 кинта
                            Саксо са сериозен брокер но леко скъп в сравнение с IB и е толкова 6.50€ на лот нали виждаш на картинката ...

Коментар

• Първоначално изпратено от karnis Разгледай мнение
                              Един лот от 100 парчета е 6 евро с твоето количество на картинката си купуваш 100 лота по 100 или 10000 х 0,10 едното или 1000 премия.
                              Но колкото качи умножаваш по 10000....
                              Те си имат цена 6 евро на тях не им дреме че ги продават за стотинки.
                              https://www.interactivebrokers.com/e...ptions1#europe

Коментар

Ами то ще се чуе кой колко е скъсил. Аз лично не съм. Ще гледам да ударя един къс викс на 1690-1700, ако го тестваме.
                                като цяло, на какви позиции си в момента ? Какво те устройва, спад или ръст на индексите, от тези нива ?

Коментар

Working...
                                X