Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4139504[/ATTACH]
Предвид чудовищния шорт сквирт в края на гадината, единствената ми истинска греда остава еврото. Не мога да си обясня как се държи на тези нива.
1. Сантимента - стадото някакси е убедено, че отиваме на 1.15 и съответно се продават долари, докато не се промени посоката.
2. Баланси някакви.
2.1. Търговски
2.2. Покупателна способност
2.3. Парични маси - затягане/печатане
3. Политически - държавите решават да си променят валутните резерви по някакви съображения.
4. Лихвени диференциали.
5. Инвестиране в пазари
Друго какво? Кое в случая е най-важно?
+ не става дума само за 2 валути, а за системата от всички валути, която почти не допуска арбитражLast edited by petyob; 22.12.2023, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПредвид чудовищния шорт сквирт в края на гадината, единствената ми истинска греда остава еврото. Не мога да си обясня как се държи на тези нива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Има един пост, точно преди твоя. Може да го прогледнеш и да речеш на баба си Ванга, тенк ю., да видим днеска как ще е пазаря, добре, че него играя на дневна база и с ливъридж, че досега ще съм фалирал питнайси пъти...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКъф е тоя масакър дето се случи преди 5 минути?! Що така изведнъж всичко се сурна така грубо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКъф е тоя масакър дето се случи преди 5 минути?! Що така изведнъж всичко се сурна така грубо?
Сега ще накупят набързо от ниското и пак така
все пак Коледа идва
Коментар
-
-
То всичко без m7 направи почти по толкова. Еле пък вързаните за лихвите. И данните излязоха - отпушиха се ипотеките. Обаче свършиха най-лесните пари. Колкото и да го мразя тоз израз за "в цената", в момента има някакво основание.
Точно затова отбязвам RC. Новината му счупи движението, а реално не променя картинката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТук имаше известен интерес към ипотеките. RC отново става за вход. Подрязването на дивидента не променя картинката.
Лично аз нямам капитал, защото все се надявам на по-сериозна експлозия при pypl и си позволих само леко да щипна.
(затова ми писна да ги чакам ония с танкерите)
Коментар
Коментар