IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
    Точно така. Но още по индиректния индикатор от които зависи дали ръста в юс е сигурен и как ще маневрира фед е инфлацията. Тя ще покаже дали имаме съплай респонс и разгръщане на икономиката или само ще си останем със стимулите. Въпреки сично си мисля, че забавянето е временно и към q3 ще излезем с още по голям ръст и кривата ще се дигне до 3.80/90 за 10y.
    Точно днес шортих един етф за 20 годишни облигации

А иначе не мисля че инфлацията ще е проблем още доста време, инфлацията която интересува фед е тази която идва от натиск от заплатите, а въпреки че безработицата в САЩ пада икономическата активност остава ниска, а печалбите на корпорациите продължават да бъдат на доста високи стойности спрямо заплатите.

В момента пазара реагира на няколко случайни неща случили се за кратък период време - фалита на шадоу банкинг фонда в Китай, който засили притесненията за китайската банкова система - но гледам че HSBC и Стандарт чартър вече се представят по-добре от пазара - така че очевидно този стрес отминава, поне в остарата си фаза.

Лошите данни за продажби на автомобили, които всъщност бяха катизатора за разпродажби тази седмица - които очевидно се дължат на лошото време, тъй като в западните щати спад няма.

И стреса идващ от крехките ЕМ. Който вече отминава. Турския пазар е реално нагоре втори ден, а турската лира или стои без промяна или поскъпва последните дни.

Т.е. може да има спад още известно време но едва ли ще е кой знае колко голям и едва ли ще продължи кой знае колко време.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Последните дни падна доходността на облигациите и падна пазара на акции - така че не мисля че инфлацията е водещото. По-скоро има някакви очаквания за забавяне на американската икономика, т.е. си е чисто влошаване на очакванията, поне на пръв поглед.

Според мен просто използваха лошото време и по-лошите данни от там данни да попродадат малко.
      Точно така. Но още по индиректния индикатор от които зависи дали ръста в юс е сигурен и как ще маневрира фед е инфлацията. Тя ще покаже дали имаме съплай респонс и разгръщане на икономиката или само ще си останем със стимулите. Въпреки сично си мисля, че забавянето е временно и към q3 ще излезем с още по голям ръст и кривата ще се дигне до 3.80/90 за 10y.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        кво да ги гледам тея глупости бе младеж, тъй или иначе и да ходи на горе после ще е по голямото нанадолнище, тва го чака с инфлация или без ...на 1200/1300 ръст ще има
        спорет мен е най добре изобщо да не поглеждаш към пазарите

Коментар

следете инфлацията в юс и сървеис. ако се дигне сел, пазара ще много надолу. ако не се дигне голям ръсд.
          Последните дни падна доходността на облигациите и падна пазара на акции - така че не мисля че инфлацията е водещото. По-скоро има някакви очаквания за забавяне на американската икономика, т.е. си е чисто влошаване на очакванията, поне на пръв поглед.

Според мен просто използваха лошото време и по-лошите данни от там данни да попродадат малко.

Коментар

следете инфлацията в юс и сървеис. ако се дигне сел, пазара ще много надолу. ако не се дигне голям ръсд.
            кво да ги гледам тея глупости бе младеж, тъй или иначе и да ходи на горе после ще е по голямото нанадолнище, тва го чака с инфлация или без ...на 1200/1300 ръст ще има

Коментар

• следете инфлацията в юс и сървеис. ако се дигне сел, пазара ще много надолу. ако не се дигне голям ръсд.

Коментар

• Сур, сур, сур, право към 1700

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Не взрив, а зрив. Това е нещо между срив и взрив....
                  , както и да гонаричаш-харесва ми късата идея!
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Отиграват взрива,предварително викаш
                    Не взрив, а зрив. Това е нещо между срив и взрив....
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Някой искаше да шортва газта ама ...

Saxo Bank: Natural Gas also surging ahead as a second winter storm could result in another strong pull on inventories. UP 15.5% in two days and a 10 percent increase in the margin cost of holding a futures position announced yesterday has so far not had any dampening impact on volatility with implied back up to 99 percent.

ше яде там хурката ми се струва ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Мирише ми на 1200 амааа...!!!Хм!!!Льоша работа!!!Зрив!!!Война!!!Кво ли шеее!!!
                        Отиграват взрива,предварително викаш
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          И после вдигна 1750 май му е супорт, но е много вероятно да края на седмицата да падне още.
                          Мирише ми на 1200 амааа...!!!Хм!!!Льоша работа!!!Зрив!!!Война!!!Кво ли шеее!!!

Коментар

• Днес нат. газ отново даде много добър профит, ще се оглеждам пак да купя някой лонг фючърс тия дни, чудя се мартенски или априлски? Дайте идея за някой производител на газ, който може да донесе добър профит от високите цени. Засега съм се спрял на Apache и ConocoPhillips, но не съм купил още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                              Според мен, преди малко СП направи върха за следващите няколко дни
                              От тук сме само спускане и то по червените писти до 1650

Еббаси, аз докато пиша и то се сурнааа
                              И после вдигна 1750 май му е супорт, но е много вероятно да края на седмицата да падне още.

Коментар

• Според мен, преди малко СП направи върха за следващите няколко дни
                                От тук сме само спускане и то по червените писти до 1650

Еббаси, аз докато пиша и то се сурнааа
                                До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

Working...
                                X