IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без да разбирам в детайли какво прави Нвидия, не може да се отрече че фрии кеш флоу пер шеър е впечетляващ и въобще не индикира за балон.

Форуърд П/Е по време на дот кома на Насдак е било над 100, в момента сме на нещо около 30. Не че историята трябва да се повтаря дословно, но все пак.

Иначе добрата новина е че пазара няма нужда от Епъл до степента в която имаш последните няколко години. Да имаш нов връх в индекс без стария лидер е най-доброто възможно развитие. И не не визирам че Епъл са кофти компания или че ще се срутят, нито че чичо Били е незаменим, но чисто от сентимент позиция подобна смяна беше нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

То и за BERY писа, ама не вървят нещата. Така, че явно имаме различни виждания за вход-изход.
      вървят си, просто още не е в цената. 8х EV/EBITDA и мега якия спиноф докато Amcor е на 11х

https://seekingalpha.com/article/466...ng-opportunity

Alphamin като ти харесва на четворна цена спрямо когато го забелязах, еми давай смело ама после да не мрънкаш
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Този пост обявява върха.
        Връх се обявява когато видиш ,че цената прави връх. Max pain за мечетата в NVDA поне до 21.02

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

пич, писал съм вече 7 пъти за тея. моментът да се купува беше 2019

https://seekingalpha.com/symbol/AFM:CA/analysis

Analyst's rating at publication
          BUY
          Price at publication
          $0.18
          Change
          283.61%
          Total Return
          337.80%
          S&P 500 change
          74.45%
          То и за BERY писа, ама не вървят нещата. Така, че явно имаме различни виждания за вход-изход.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

ми добре. утре разпродавам всичко и си заривам главата в земята
            На твое място бих купил путове или поне малко викс, ама като гледам май и ти си завършил у Харвард.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Този пост обявява върха.
              ми добре. утре разпродавам всичко и си заривам главата в земята
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

ние сме в началото на вълната в момента.
                Този пост обявява върха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  АИ-то много хубаво, но точно така се полагат основите на всеки един балон, а АИ-то се оформя като следващия!

Сума фирми още докато се чуе, че имат нещо общо с АИ (колкото и малко да е то) ще привличат бясно капитал... до момента, в който дойде осъзнаването, че очакванията са едно, а реалността - съвсем друго.

Естествено потенциалът за печалба е голям, особено за яхналите вълната отначало... но и АИ-то като всяко друго нещо не трябва да се надценява, че отрезвяването после може да е доста болезнено.
                  ние сме в началото на вълната в момента.
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Колежката Кати Ууд не инвестираше ли и тя в изкуствения "интелект" ?
                    аха. и в блокчейн и крипто

Коментар

A вие си инвестирайте в нафта.
                      Колежката Кати Ууд не инвестираше ли и тя в изкуствения "интелект" ?
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• АИ-то много хубаво, но точно така се полагат основите на всеки един балон, а АИ-то се оформя като следващия!

Сума фирми още докато се чуе, че имат нещо общо с АИ (колкото и малко да е то) ще привличат бясно капитал... до момента, в който дойде осъзнаването, че очакванията са едно, а реалността - съвсем друго.

Естествено потенциалът за печалба е голям, особено за яхналите вълната отначало... но и АИ-то като всяко друго нещо не трябва да се надценява, че отрезвяването после може да е доста болезнено.

Коментар

• In more than 20 years as an investment strategist, I've never seen anything like this.

According to a Bloomberg Intelligence Report, the Artificial Intelligence (AI) sector could achieve a staggering Compound Annual Growth Rate of +42% over the next decade.

And this growth potential extends beyond AI itself, benefiting industries like semiconductors and software firms.

Think what this could mean for your bottom line.

A вие си инвестирайте в нафта.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Тези ти ги признавам, много добре изглеждат, при някоя корекция може да ги навестя. Единствено лошо е, че много ниска ликвидност - 5 цифрено число акции дневно и могат яко да избушат при негативна новина.
                            Другият "заден вход" е калаят. Казват, че много бил необходим за чиповете. Препоръчват един миньор- AFM, лично на мен не ми се занимава, но пък има любители на ресурсите...
                            пич, писал съм вече 7 пъти за тея. моментът да се купува беше 2019

https://seekingalpha.com/symbol/AFM:CA/analysis

Analyst's rating at publication
                            BUY
                            Price at publication
                            $0.18
                            Change
                            283.61%
                            Total Return
                            337.80%
                            S&P 500 change
                            74.45%
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Борсовата игра вярно е супер просто нещо. Ама все пак е поне на ниво сантасе. Tова да обясняваш как ии ще доведе до бум на калая, защото трябвал за някакви чипове е на ниво гледай си работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

За пореден път - по- лесно е през задния вход. Трансформатори пич, Hammond Power. На тоя ИИ му трябват дейта центрове, на тях им трябва енергия, демек ел оборудване като трансформатори. Голям ръст на търсенето води до недостиг, води до супер маржове за години напред
                                Тези ти ги признавам, много добре изглеждат, при някоя корекция може да ги навестя. Единствено лошо е, че много ниска ликвидност - 5 цифрено число акции дневно и могат яко да избушат при негативна новина.
                                Другият "заден вход" е калаят. Казват, че много бил необходим за чиповете. Препоръчват един миньор- AFM, лично на мен не ми се занимава, но пък има любители на ресурсите...

Коментар

Working...
                                X