IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
    Eй, това младите, всичко наготово искате
    Имаш името на сайта, името на компанията и датата на статията. Какво повече ти трябва?
    Извинявам се,но ако почна да търся във всеки втори сайт за финанси какво бил казал Сулъо и Пулъо ,доста време ще ми отнеме
    И не виждам смисъл да се дава линк към сайт,а не директно към това което се коментира

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Ми дайте линк да видим кви глупости е писал "топ 2" в света
      Eй, това младите, всичко наготово искате
      Имаш името на сайта, името на компанията и датата на статията. Какво повече ти трябва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
        seekingalpha
        Ми дайте линк да видим кви глупости е писал "топ 2" в света

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
          къде е писал статия ?
          seekingalpha

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Пандата вчера е написал цяла статия по темата. С тайминга и изобщо борсовите му решения рядко съм съгласен, но пише умно и ги разбира нещата, свързани с бизнеса.
            къде е писал статия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
              Гледам тази седмица пързалката е при петрола кой е наред другата седмица...
              При петрола с едната ръка трябва да си на buy ,с другата на sell и през това време ако ти се доходи по малка нужда да си държиш едно легенче до себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Той беше последният мохикан. Накачат ли се много маймуни на клона, така става, а нека говорят за структурен недостиг. Всичко се срина, хайде време е за последно изпразване и да тръгват нагоре
                Не е "структурен недостиг", а проста аритметика. Рекорд след рекорд на консумацията насред намаляващ добив. стронг буй - в случая малко Екопетрол

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Гледам тази седмица пързалката е при петрола кой е наред другата седмица...
                  Той беше последният мохикан. Накачат ли се много маймуни на клона, така става, а нека говорят за структурен недостиг. Всичко се срина, хайде време е за последно изпразване и да тръгват нагоре

Коментар

• Гледам тази седмица пързалката е при петрола кой е наред другата седмица...

Коментар

Ай, да метна един бисер на закъснелите. Global Atomic. Ясно е защо изостава в цената, но все пак Канада си е малкото братче на САЩ. Едва ли ще посмеят.
                      Не знам дали е преглеждал форума, но Пандата вчера е написал цяла статия по темата. С тайминга и изобщо борсовите му решения рядко съм съгласен, но пише умно и ги разбира нещата, свързани с бизнеса.

После да няма въпроси дали, кога и колко процента е лапнал лошия човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нафтата беше оферта 2020 година при цена 20 долара барела и цена на акция от 10 -12 долара на oxxy ,я сметни колко процента са това ?-Към то 500%-600%,тогава купи ли нафта ?
                        ДА! Представи си да имаше форум 2020 година и да се пазеха мненията от тогава. Да можеше да видиш някой на какви нива е пазарил Ексон, Антеро, тръбите. Що мислиш постоянно ти обяснявам, че с твоите псевдо-бюфетови идеи е най-добре да си в кеш. To естествено няма как да се учиш от миналото, кога от години се въртиш като пумпал у форума, а не помниш дори най-основните теми.

Сега очаквам да питаш и дали някой се е възползвал от Gamestop.

Сядаш събота и неделя и ми изчиташ постовете от 2019 досега. Още са безплатни.

Коментар

Пичове, нафтата при чутовен недостиг е -5,3%. Това не се връзва на база проста аритметика.

добавка - хехе, поехали! Буквално разцепих секундата.
                          Нафтата беше оферта 2020 година при цена 20 долара барела и цена на акция от 10 -12 долара на oxxy ,я сметни колко процента са това ?-Към то 500%-600%,тогава купи ли нафта ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                            Таргета от два процента може да бъде достигнат примерно след 2 години по време на краш на пазара на акции и някакви дефлациони настроения дори и за кратко.
                            Кой ще издържи 2г на тея лихви?
                            Краша ще е много по-скоро,да не кажа и съвсем скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Съмнява ме. Нямам идея какво ще се случи, но долара прави серия от 12 седмици на покачване. Цели, 12 седмици. И ако връзката петрол-долар е още жива, това значи, че имаме крещящ недостиг на петрол/долари... Япония, за да крепи йената, разпродава всякакви ДЦК, злато и каквото има въобще. Няма как да имаме спад до 2% на US10Y при положение, че Япония и Китай разпродават. Саудитите и те се канят. Отделно Щатите правят 1.5 трн. долара дефицит. Ще ми е интерестно, кой ще го изкупи този дълг, че да падне до 2%? Кой въобще има толкова пари, че да изкупи толкова облигации?
                              Сентименнта които се заформя при облигациите изглежда като край на цикъла и образуване на връх при лихвите всъщност дъно при цената на облигациите.
                              Така че очаквам още негативни новини следващите седмици.
                              Не съм казал ще ходят директно на 2 процента. Таргета от два процента може да бъде достигнат примерно след 2 години по време на краш на пазара на акции и някакви дефлациони настроения дори и за кратко.
                              Но както писах за 2024 чакам бум рисковите активи.
                              Last edited by Майстора233; 05.10.2023, 00:24.

Коментар

• За хрониката - VNTR на 7,5 / 2025 г. (хубава купчинка стана); голи акции в EC, EGY, RIG, COM и PDBC

Коментар

Working...
                                X