IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Сега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?

... иначе нищо не им знам за бизнеса на тия. Зайчето бъни съм гледал като малък.
    Сигурен ли си за FCF?

Иначе френския еквивалент ще е нещо като Вивенди - и те са на загуба, поне обаче дългово седят по-добре. Иначе телевизия, стрийминг, гейминг - микс от тия неща. Аналогично препоръките са бичи като стронг бай - според мен няма да им е лесно да вдигнат самолета. Доста е населено в ентъртейнмънт сектора за такива категорични препоръки, но знае ли човек - това са само мой повърхностни впечатления.
    Last edited by Assen123; 02.10.2023, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Сега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?

... иначе нищо не им знам за бизнеса на тия. Зайчето бъни съм гледал като малък.
      Още са на загуба. Немалък дълг. Под 200МА, тонове overhead supply. Тези ако мръднат нагоре ще е доста бавно

Коментар

• Сега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Седя и се чудя кой разтовари толкова злато уж Китай но според мен е Русия през Китай
          Питай асенчо,ссааааа и другите пишман златари

Коментар

• E, те руснаците понеже са големи гросмайстори, много са учили, чели и затова все го ядат дебел.

Не знам кой продавам, но gdx и sil ужасяващо точно повтарят движението от миналата година края на септември.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Япония и Русия едновременно. Поне така мисля.
              За Русия бях сигурен през Китай лошо Америка пак ще.им го изкупи евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Седя и се чудя кой разтовари толкова злато уж Китай но според мен е Русия през Китай
                Япония и Русия едновременно. Поне така мисля.
                Last edited by antani; 29.09.2023, 22:55.

Коментар

• Седя и се чудя кой разтовари толкова злато уж Китай но според мен е Русия през Китай

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    апЪлЯ как е, Кавръков?

3-ия месец не е като 2-ия?

Как се движи годишната доходност?

нормално около 15 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      апЪлЯ как е, Кавръков?

Нужно е известно време числата да се променят...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                        Войната принуждава зърното и петрола да пътуват на рекордни разстояния

Графика на деня, 28.09.2023 г.

танкери ,танкери ,хвърчат цените на акциите им
                        апЪлЯ как е, Кавръков?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          Войната принуждава зърното и петрола да пътуват на рекордни разстояния

Графика на деня, 28.09.2023 г.

танкери ,танкери ,хвърчат цените на акциите им
                          Ми купи, бе! Пусни си търговията в Осло и товари.

Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Е щом зачекна темата.
                          За дългите Всъщност може да се изчака дъното на 25 слънчев цикъл за по - сигурно около 2030.

А на върхът на 25 слънчев цикъл 2025 ще се развие свирепа рецесия.Горе долу и там в Русия ще започнат смутни времена и смяма на режима.
                          Форумът отива към славното време, когато се инвестираше по снимка на борда на директорите.
                          Last edited by terziеv; 28.09.2023, 20:25.

Коментар

• Продадох хеджовете - sqqq и cya. Toчно месец държане (любопитните да прегледат постовете от края на август). Първото на мизерен плюс, второто с 30% печалба ($6,32). По едно време беше >50%. Не успях да уцеля най-добрия момент, но ме беше шубе да не пропадне съвсем. 2% от портфейла покри около 80% от загубите - главно златните миньори.

Ще видим Пейпала докъде точно ще отиде, но като цяло съм много доволен как отиграх тази мини корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Дългите сега .
                              Късите и дългото злато втората полвина на 2024

Късо злато в края 2025 - 2026.

Дълги 2027-2028. Държане на дългите в първата полвина на 30-те.

След тва, строене на бомбоубежище .
                              Това ми наподобява теорията на Adithia Kusno.СП на 5000 до 6 месеца,а втората половината на 2024 рецесия в Америка и индексите да върнат около нивата на 2022 Октомври.Secular Bull до 2032 макс 2035, последвани от трета световна война с анексия на Балканския полуостров от Русия.

Съгласен за криптото.Позициониран съм обаче различно.XRP i LINK.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Long now. 2025-2026 време за продажби, но още ще сме в secular bull. И 2034-2035 големият цикъл приключва и влизаме в secular bear. Това вероятно искаш да кажеш?
                                Мечият пазар 2025- 2030 които очаквам ще е стагфлационен и съответно рейджов и може както няколко дъна така и няколко върхове.
                                Има вероятност този рейнж вече да е почнал при Дау.
                                Нещо ми се мъдри годината 2037 за приключване на 100 годишният бичи пазар започнал 1932.

Коментар

Working...
                                X