IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Е щом зачекна темата.
    За дългите Всъщност може да се изчака дъното на 25 слънчев цикъл за по - сигурно около 2030.

А на върхът на 25 слънчев цикъл 2025 ще се развие свирепа рецесия.Горе долу и там в Русия ще започнат смутни времена и смяма на режима.
    Long now. 2025-2026 време за продажби, но още ще сме в secular bull. И 2034-2035 големият цикъл приключва и влизаме в secular bear. Това вероятно искаш да кажеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

чувал съм при едни други цикли да се развиват семейни скандали, но за тези ...
      Преди идустриалната революция поради липса на изкуствена светлина. Всички жени са синхронизирали цикълът си този на луната които е със същата продължителност.

Коментар

Е щом зачекна темата.
        За дългите Всъщност може да се изчака дъното на 25 слънчев цикъл за по - сигурно около 2030.

А на върхът на 25 слънчев цикъл 2025 ще се развие свирепа рецесия.
        чувал съм при едни други цикли да се развиват семейни скандали, но за тези ...

Коментар

Мисля, че за тези дълги първо трябва да се изчака траекторията на Сатурн да пресече тази на Уран под 43 градуса , гледано от земята
          Е щом зачекна темата.

А на върхът на 25 слънчев цикъл 2025 ще се развие свирепа рецесия.Горе долу и там в Русия ще започнат смутни времена и смяма на режима.
          Last edited by Майстора233; 28.09.2023, 12:57.

Коментар

Дългите сега .
            Късите и дългото злато втората полвина на 2024

Късо злато в края 2025 - 2026.

Дълги 2027-2028. Държане на дългитев първата полвина на 30-те.

След тва строене на бомбоубежище .

Мисля, че за тези дълги първо трябва да се изчака траекторията на Сатурн да пресече тази на Уран под 43 градуса , гледано от земята

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Пеца,нека го кажем така,световен фундамент ,а не БФБ отчети.В комбинация с ТА.
              Навремето почнах с фундамент.
              А масовика в този форума бърка фундамент с БФБ отчети,
              затова и са само глупаци , защото нямат идея какво става навън.
              А там се определя какво ще стане и на БФБ.

Дългите сега .
              Късите и дългото злато втората половина на 2024

Късо злато в края 2025 - 2026.

Дълги 2027-2028. Държане на дългите в първата половина на 30-те.

След тва, строене на бомбоубежище .
              Last edited by Майстора233; 28.09.2023, 16:28.

Коментар

В па щом питаш че кажем.
                Етериум -8х Полигон- 30х.
                След кат си направят чарта къси индекси и дълго злато
                След тва опции за рейндж и къси на златото.
                А тогава отново цикъла се повтаря , дъна на индекси и крипто и отново дълги
                И чак кат се изпълнят тези дълги идва апокалипсиса.

Има нема 15 години.
                Какво,какво ? Даже аз не те разбрах.Каква черта/чарт? да направят етн и матик и кога ще я правят?
                Не става ясно кое кога да се търгува,нито тайминга ,нито нищо.
                Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 12:30.

Коментар

Той вярва само на ТА, уж, но сега намеси и лихвите, тоето си е фундамент мисля
                  Пеца,нека го кажем така,световен фундамент ,а не БФБ отчети.В комбинация с ТА.
                  Навремето почнах с фундамент и дълги години бях само такъв.

А масовика в този форум бърка фундамент с БФБ отчети,
                  затова и са само глупаци , защото нямат идея какво става навън.
                  А там се определя какво ще стане и на БФБ, и на всякакви пазари
                  Last edited by petrg5s; 28.09.2023, 12:28.

Коментар

• Войната принуждава зърното и петрола да пътуват на рекордни разстояния

Графика на деня, 28.09.2023 г.

танкери ,танкери ,хвърчат цените на акциите им

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Дай някакъв дългосрочен и средносрочен трейд, да изкараме и ние някой долар/евро като теб?
                      В па щом питаш че кажем.
                      Етериум -8х Полигон- 30х.

След кат си направят чарта къси индекси и дълго злато.

След тва опции за рейндж и къси на златото.

А тогава отново цикъла се повтаря , дъна на индекси и крипто и отново дълги.

И чак кат се изпълнят тези дълги идва апокалипсиса.

Има нема 15 години.
                      Last edited by Майстора233; 28.09.2023, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Не става, импулсът за късите отива към приключване, а Пепи е майстор на обръщането на тренда, време е да започне да бие звънеца за дълги
                        Той вярва само на ТА, уж, но сега намеси и лихвите, тоето си е фундамент мисля

Коментар

къси на S&P, NASDAQ, DAX и т.н.... жалко, че шелито няма къси ... донякъде и аз съм съгласен с него, но мисля, че прекалява с броя на прогнозите си всеки ден
                          Не става, импулсът за късите отива към приключване, а Пепи е майстор на обръщането на тренда, време е да започне да бие звънеца за дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Дай някакъв дългосрочен и средносрочен трейд, да изкараме и ние някой долар/евро като теб?
                            къси на S&P, NASDAQ, DAX и т.н.... жалко, че шелито няма къси ... донякъде и аз съм съгласен с него, но мисля, че прекалява с броя на прогнозите си всеки ден

Коментар

Детска работа Рискова безмислена,търговия.Винаги си разкрачен.Доста често и те разчекват
                              Все едно цъкаш на демо,но с малки сумички

Най-важното е да установиш ТРЕНДА на даден актив и кога той е близо до промяна
                              Ориентирай се натам и в средносрочни позиции от по няколко месеца.Така се правят големите пари
                              Иначе няма да изкараш дълго или ще вадиш само жълти стотинки и чат-пат ще те разчекват/нулират/
                              защото видяхме,че големите движения ти бягат.А тогава най-много разчекват пациенти като теб
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Детска работа Рискова безмислена,търговия.Винаги си разкрачен.Доста често и те разчекват
                                Все едно цъкаш на демо,но с малки сумички

Най-важното е да установиш ТРЕНДА на даден актив и кога той е близо до промяна
                                Ориентирай се натам и в средносрочни позиции от по няколко месеца.Така се правят големите пари
                                Иначе няма да изкараш дълго или ще вадиш само жълти стотинки и чат-пат ще те разчекват/нулират/
                                защото видяхме,че големите движения ти бягат.А тогава най-много разчекват пациенти като теб
                                според мен се правят с писане по форумите, ти нали това правиш, нямаш ден долу

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X