IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
    Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...

П.С. Някой вижда ли днес някаква корелация между новини и движение на пазара?
    Не не виждам, но и отдавна съм спрял да търся корелация между новини и движения на пазара, една новина винаги може да се изтълкува 50:50 и пазара може да тръгне във всяка посока.

Коментар

• Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...

П.С. Някой вижда ли днес някаква корелация между новини и движение на пазара?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Запасите от природен газ в САЩ намаляват много сериозно, ако времето се задържи все така студено нищо чудно положението да стане драматично, а цените .....
        Искаш да кажеш че е фрак-газа е блъф ?

Умен мъни вече са предимно на късата страна, на дългата са главно ритейлърите.

Коментар

• Запасите от природен газ в САЩ намаляват много сериозно, ако времето се задържи все така студено нищо чудно положението да стане драматично, а цените .....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            Като говоря за фатма гюл турската лира такъв обем има преди върха .там ще е страшно вие там имате ли големи обеми
            Аз лири нямам, ама ТУР-чето ми е артия номер 2 и днес кат гледам фесовете пак фърчат и вече ми са на средната, нема лабово
            Петробраса и рашънските ми етф-и също тоже не си поплюват.

Даже дрилърите ми се поококорили, ма много мъки ги чакат още занапред, не са се задънили добре кат хората

Коментар

• Като говоря за фатма гюл турската лира такъв обем има преди върха .там ще е страшно вие там имате ли големи обеми

Коментар

• От 30 мин нагоре наско на дъното е с най големия обем форевер .няма небит обем.по интересно е като е най големия какво следва идните 5 години

Коментар

• http://seekingalpha.com/article/1998...ll-missing-one

Май няма успеем да слезнем до 1650 и ще си останем с плитка 5% корекция.
                  Ма да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Ако петрола е направил временен връх, това го връща обратно в мечия пазар и може да видим пропадане под 90 за барел..А с него и газта. Тя е особена тема тъй като върху ниската цена на метана се крепи цялата теория за въстановяване и ръст..Та ще я бранят както при златото най-вероятно
                    Не знам какво ще бранят на газта но на седмична графика аз виждам projection таргет около 7-8 кинта inverted H&S ...

Коментар

• Ако петрола е направил временен връх, това го връща обратно в мечия пазар и може да видим пропадане под 90 за барел..А с него и газта. Тя е особена тема тъй като върху ниската цена на метана се крепи цялата теория за въстановяване и ръст..Та ще я бранят както при златото най-вероятно
                      Last edited by IvanG; 05.02.2014, 23:07.
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

75 точки разлика за един ден, аз поне не бях виждал такава волатилност досега!
                        е за газта не знам но DAXa (по див индекс от него не съм виждал)е правил 100 на горе после 150 на долу и обратното, че и повече .. газта като я гледам като цяло е bullish на седмична и месечна а иначе си преценявате сами ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                          в смисъл, какво му е на движението ?
                          75 точки разлика за един ден, аз поне не бях виждал такава волатилност досега!

Коментар

Днес мноого интересно движение при нат. газ!
                            в смисъл, какво му е на движението ?

Коментар

• Днес мноого интересно движение при нат. газ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                                да повечето анлизи които гледам с минимални отколнения дават такава картина. Само две банки пищат за инфлацията и имено тя спорет мен е най добрия предвестник как ще се разгърне юс икономиката този цикъл. През 2003/2008 се разгърна защото нямаше инфлация и фед прекали със стимулите. Сега да видим.
                                Аз гледам да се придържам към неща, които е вероятно да се случат следващите 6 месеца. Инфлацията не е от тях. Дългосрочните лихви най-вероятно ще дръпнат нагоре, но краткосрочните ще си останат ниски.

Основния проблем за американския пазар - поне по мое лично мнение не идва от това че фундамента ще се сгъбясва, а че пазара е калкулирал прекалено добър фундамент. В края на краищата реалността няма да се окаже чак толкова добра, както си я представят.

За това и поне аз избягвам американски акции, освен тези за които е пределно ясно вече че ще се представят добре. Банки и някой биотехнологични компании с излизащи тази или следващата година блобастъри на пазара. Другите просто не ме интересуват към момента.

Коментар

Working...
                                X