Първоначално изпратено от Tkilata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗапасите от природен газ в САЩ намаляват много сериозно, ако времето се задържи все така студено нищо чудно положението да стане драматично, а цените .....
Умен мъни вече са предимно на късата страна, на дългата са главно ритейлърите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКато говоря за фатма гюл турската лира такъв обем има преди върха .там ще е страшно вие там имате ли големи обеми
Петробраса и рашънските ми етф-и също тоже не си поплюват.
Даже дрилърите ми се поококорили, ма много мъки ги чакат още занапред, не са се задънили добре кат хората
Коментар
-
http://seekingalpha.com/article/1998...ll-missing-one
Май няма успеем да слезнем до 1650 и ще си останем с плитка 5% корекция.
Ма да видим...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАко петрола е направил временен връх, това го връща обратно в мечия пазар и може да видим пропадане под 90 за барел..А с него и газта. Тя е особена тема тъй като върху ниската цена на метана се крепи цялата теория за въстановяване и ръст..Та ще я бранят както при златото най-вероятно
Коментар
-
Ако петрола е направил временен връх, това го връща обратно в мечия пазар и може да видим пропадане под 90 за барел..А с него и газта. Тя е особена тема тъй като върху ниската цена на метана се крепи цялата теория за въстановяване и ръст..Та ще я бранят както при златото най-вероятноLast edited by IvanG; 05.02.2014, 23:07.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение75 точки разлика за един ден, аз поне не бях виждал такава волатилност досега!газта като я гледам като цяло е bullish на седмична и месечна а иначе си преценявате сами ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениев смисъл, какво му е на движението ?
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДнес мноого интересно движение при нат. газ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеда повечето анлизи които гледам с минимални отколнения дават такава картина. Само две банки пищат за инфлацията и имено тя спорет мен е най добрия предвестник как ще се разгърне юс икономиката този цикъл. През 2003/2008 се разгърна защото нямаше инфлация и фед прекали със стимулите. Сега да видим.
Основния проблем за американския пазар - поне по мое лично мнение не идва от това че фундамента ще се сгъбясва, а че пазара е калкулирал прекалено добър фундамент. В края на краищата реалността няма да се окаже чак толкова добра, както си я представят.
За това и поне аз избягвам американски акции, освен тези за които е пределно ясно вече че ще се представят добре. Банки и някой биотехнологични компании с излизащи тази или следващата година блобастъри на пазара. Другите просто не ме интересуват към момента.
Коментар
Коментар