Вчера беше благ ден. Да видим какво ще ни сервира пазаря днес...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Има един пост, точно преди твоя. Може да го прогледнеш и да речеш на баба си Ванга, тенк ю., да видим днеска как ще е пазаря, добре, че него играя на дневна база и с ливъридж, че досега ще съм фалирал питнайси пъти...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКъф е тоя масакър дето се случи преди 5 минути?! Що така изведнъж всичко се сурна така грубо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКъф е тоя масакър дето се случи преди 5 минути?! Що така изведнъж всичко се сурна така грубо?
Сега ще накупят набързо от ниското и пак така
все пак Коледа идва
Коментар
-
-
То всичко без m7 направи почти по толкова. Еле пък вързаните за лихвите. И данните излязоха - отпушиха се ипотеките. Обаче свършиха най-лесните пари. Колкото и да го мразя тоз израз за "в цената", в момента има някакво основание.
Точно затова отбязвам RC. Новината му счупи движението, а реално не променя картинката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТук имаше известен интерес към ипотеките. RC отново става за вход. Подрязването на дивидента не променя картинката.
Лично аз нямам капитал, защото все се надявам на по-сериозна експлозия при pypl и си позволих само леко да щипна.
(затова ми писна да ги чакам ония с танкерите)
Коментар
-
Вероятно е клавиатурна грешка това 3.30 през м. май. Но ти се каниш да продаваш в момента, в който печатат пари. Почти невъзможно да падне под 8 в следващите два месеца, а при мазало излита на 15 без проблем.
И докато дивидента беше към 100-на $ беше Ок, но това тримесечие няма да е и наполовина.
Дхт ги открих по-късно, купувани са на 9 и нещо?
Тях вече не съм тръгнал да ги продавам.Last edited by Julius_BG; 18.12.2023, 21:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Времето ще покаже - купени са на 3.30 през м.май и докато бяха на 14% дивидент беше Ок, особено както не удържат данък, но като цяло възвращаемостта се оказа по-ниска от очакваната.
Затова в момента пренасочвам средства към компании от друг сектор.
Такива дето не плащат дивидент, ама ....... рипат повече.
Тия бяха повече за експеримента.
Коментар
-
Това е глупаво. Вярваш, че Щатите ей сега ще разбомбят Йемен и през Суец ще потече мед и масло? Имаш ли идея колко скочи само за ден цената на превоза?
Затова в момента пренасочвам средства към компании от друг сектор.
Такива дето не плащат дивидент, ама ....... рипат повече.
Тия бяха повече за експеримента.
Коментар
Коментар