If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ем там не знам, аз гледам на мойта платформа кво показва ако е 16%+ ше се пяви една дупка и тя тряя да се затвори по някое време и тек тогава може да влезна ..
Не знам Erzcorp Inc. EZPW.xnas ако са тея, при мене пише 9,34 Net Change -0,01 % Change -0,11. Каде има 16% бе Кастро да не е нешо друго на некоя друга борса да го еее
After Hours Volume: After Hours High: After Hours Low:
Препоръчах аз наскоро EZPW...дано ме е послушал някой . Добавих 1/3 на 9.26 вчера при изсипването.
На афтъмаркет е над 16% нагоре, със здрав обем
Не знам Erzcorp Inc. EZPW.xnas ако са тея, при мене пише 9,34 Net Change -0,01 % Change -0,11. Каде има 16% бе Кастро да не е нешо друго на некоя друга борса да го еее
Kaкво ти е мнението за експозиция към ЕС сектора чрез EUFN ?
Или по 1 част KBWD и SAN и 2 части EUFN ?
Така и дивидента междувременно би бил много по сосничък...
тва EUFN като му гледам графиката е почти идентична с индексите и по специално DAX а него не го чака много добро не знам не бих влязъл в тоя момент на EUFN тряя първо да се изсипе DAX та тек тогава ...
От американските банки само BAC имах съвсем до скоро. Прибрах 30% за няколко месеца и ги махнах преди няколко дена. Като цяло ми се струва че спрямо американския пазар банките им не са скъпи, но спрямо европейските банки са брутално скъпи
Kaкво ти е мнението за експозиция към ЕС сектора чрез EUFN ?
Или по 1 част KBWD и SAN и 2 части EUFN ?
Така и дивидента междувременно би бил много по сосничък...
ей тука може да е интересно на някой live stream на колегите в SaxoBank какви следки правят, Index, Stocks, Futures, Forex всичко. Някой път може да служи като индикатор да се прави точно обратното като им гледам акаунтите на повечето ....
RIG на $40 и аз бих си купил, макар че и аз имам много силна експозиция в тоз сектор и не е хубаво, много ще ми вдигне риска на портфейла. Ама на такава промоция трудно е да не изкуши човек.
Гледам и Голдманите са на промоция тез дни. От 180 на 165 за няколко сесии не се вижда всеки ден. На $160 може да клъвна. Някой стиска ли от тез? Равновесов, кажи нещо по въпроса. Имат трудности май в облигационния трейдинг, ама те всички имат, така че не е кой знае какво. Аз имах малко JPM преди няколко месеца, ама ги продадох като се вдигнаха. Което сурне повече, май от него ще се взема.
От американските банки само BAC имах съвсем до скоро. Прибрах 30% за няколко месеца и ги махнах преди няколко дена. Като цяло ми се струва че спрямо американския пазар банките им не са скъпи, но спрямо европейските банки са брутално скъпи
Айде сондъовците ми пак тръгнаха по влакчето на ужасите,
Сложил съм колана и дебна в засада ESV 45-48 $ RIG 40$ ATWD 45-47$ SDRL 30$, последните най добре ич...или много малко.
Дано и по длъбочка маркет корекция да има та да помогне за целта.
RIG на $40 и аз бих си купил, макар че и аз имам много силна експозиция в тоз сектор и не е хубаво, много ще ми вдигне риска на портфейла. Ама на такава промоция трудно е да не изкуши човек.
Гледам и Голдманите са на промоция тез дни. От 180 на 165 за няколко сесии не се вижда всеки ден. На $160 може да клъвна. Някой стиска ли от тез? Равновесов, кажи нещо по въпроса. Имат трудности май в облигационния трейдинг, ама те всички имат, така че не е кой знае какво. Аз имах малко JPM преди няколко месеца, ама ги продадох като се вдигнаха. Което сурне повече, май от него ще се взема.
Дрилърите веке сме позиционирани...и все повече колкото повече се спихват след всеки даунгрейд и мечи рипорт ...дивидентя вече минава 6% чисто
Айде сондъовците ми пак тръгнаха по влакчето на ужасите,
Сложил съм колана и дебна в засада ESV 45-48 $ RIG 40$ ATWD 45-47$ SDRL 30$, последните най добре ич...или много малко.
Дано и по длъбочка маркет корекция да има та да помогне за целта.
тогава перез 96 правилата на банките са били малко по други с марджина от 2000 насам са им позволили да тъгруват на 30:1 нали знаеш, кво става като си винаги с такъв маржин ...ей са в момента само ако стане нещо всички отиват на margin call .. кат 2007
Само където тогава не е имало хедж фондове - поне не в такъв мащаб.
Коментар