If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми то хубу ама С&П не пада ами последната седмица направи най-големият ръст от незнам си колко месеца?
Така че нещо не се вързва с тоя милярда на Сорос дето го е сложил на къси?
Ако С&П падаше тогава се вързва с това което казваш, ама то става точно обратното.
Та я ми обясни защо като Сорос е сложил 1 милярда на къси на С&П индекса расте
http://www.investor.bg/drugi/338/a/d...sp-500,167104/
ето Хахо стига си задавал въпроси, нали ти казах още от как съм у тоя форум, че индексите са на баба си у пантофите над SMA200 месечна и седмична кво искаш ....
Е отвори си стрницата свят и чети за експозицията на сорос,човека залага за спад на СиП 500,ама е сложил повече от милиард,а не твоите 20-30 контракта.
Та тези пари движат пазара,а не нашите шикълки,и понеже ние не можем да движим пазара,по-добре е да вървим с тези които го движат,та белким съберем малко от трохичките които падат- капиш?
Ми то хубу ама С&П не пада ами последната седмица направи най-големият ръст от незнам си колко месеца?
Така че нещо не се вързва с тоя милярда на Сорос дето го е сложил на къси?
Ако С&П падаше тогава се вързва с това което казваш, ама то става точно обратното.
Та я ми обясни защо като Сорос е сложил 1 милярда на къси на С&П индекса расте
Е къде отиват големите пари?
Обясни моля те, не говори така със загадки все едно си над нещата.
Е отвори си стрницата свят и чети за експозицията на сорос,човека залага за спад на СиП 500,ама е сложил повече от милиард,а не твоите 20-30 контракта.
Та тези пари движат пазара,а не нашите шикълки,и понеже ние не можем да движим пазара,по-добре е да вървим с тези които го движат,та белким съберем малко от трохичките които падат- капиш?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
хайде едно мнение и от мен тази седмица така си мисля записваме нов рекорд по дау и след рекорда започваме бавно и полека надолу и в нова криза.но нов връх тия дни ни е гарантиран.
В подкрепа на последния ми пост, че явно някои големи риби просто си играят с пазара а всички анализатори (технически или фундаменталисти) да се гръмнат ( и да си върнат заплатите) е това, което стана в петък. Значи обясняват ми как акциите били скочили, защото виждаш ли, че GDP на Европа били нарастнало с 0.3% вместо 0.2% а в същото време прогнозата за ръст на GDP на САЩ за първото тримесечие е намалена от 2.5% на 2.0% амо това, какво значение има. Те лошите новини не трябва да се калкулират защото трябва да докараме СиП до 2000.
Коментар