Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт американските банки само BAC имах съвсем до скоро. Прибрах 30% за няколко месеца и ги махнах преди няколко дена. Като цяло ми се струва че спрямо американския пазар банките им не са скъпи, но спрямо европейските банки са брутално скъпи
Или по 1 част KBWD и SAN и 2 части EUFN ?
Така и дивидента междувременно би бил много по сосничък...
Коментар
-
michaelis
Trade Stream Saxo Bank
https://beta.tradingfloor.com/trades...oduct-equities
ей тука може да е интересно на някой live stream на колегите в SaxoBank какви следки правят, Index, Stocks, Futures, Forex всичко. Някой път може да служи като индикатор да се прави точно обратното като им гледам акаунтите на повечето ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеRIG на $40 и аз бих си купил, макар че и аз имам много силна експозиция в тоз сектор и не е хубаво, много ще ми вдигне риска на портфейла. Ама на такава промоция трудно е да не изкуши човек.
Гледам и Голдманите са на промоция тез дни. От 180 на 165 за няколко сесии не се вижда всеки ден. На $160 може да клъвна. Някой стиска ли от тез? Равновесов, кажи нещо по въпроса. Имат трудности май в облигационния трейдинг, ама те всички имат, така че не е кой знае какво. Аз имах малко JPM преди няколко месеца, ама ги продадох като се вдигнаха. Което сурне повече, май от него ще се взема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде сондъовците ми пак тръгнаха по влакчето на ужасите,
Сложил съм колана и дебна в засада ESV 45-48 $ RIG 40$ ATWD 45-47$ SDRL 30$, последните най добре ич...или много малко.
Дано и по длъбочка маркет корекция да има та да помогне за целта.
Гледам и Голдманите са на промоция тез дни. От 180 на 165 за няколко сесии не се вижда всеки ден. На $160 може да клъвна. Някой стиска ли от тез? Равновесов, кажи нещо по въпроса. Имат трудности май в облигационния трейдинг, ама те всички имат, така че не е кой знае какво. Аз имах малко JPM преди няколко месеца, ама ги продадох като се вдигнаха. Което сурне повече, май от него ще се взема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДрилърите веке сме позиционирани...и все повече колкото повече се спихват след всеки даунгрейд и мечи рипорт ...дивидентя вече минава 6% чисто
Сложил съм колана и дебна в засада ESV 45-48 $ RIG 40$ ATWD 45-47$ SDRL 30$, последните най добре ич...или много малко.
Дано и по длъбочка маркет корекция да има та да помогне за целта.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСамо където тогава не е имало хедж фондове - поне не в такъв мащаб.
А след 1996 всъщност идва голямото яхууу
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеда бе добре, но има и такива работи
Margin Debt Soars To Record High; Investor Net Worth Now Doubly Negative From 2007 Bubble Peak
http://www.zerohedge.com/news/2014-0...007-bubble-pea
тогава перез 96 правилата на банките са били малко по други с марджина от 2000 насам са им позволили да тъгруват на 30:1 нали знаеш, кво става като си винаги с такъв маржин ...ей са в момента само ако стане нещо всички отиват на margin call .. кат 2007
А след 1996 всъщност идва голямото яхууу
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениея виж графика на Насдак от 1990 до 1996.
Margin Debt Soars To Record High; Investor Net Worth Now Doubly Negative From 2007 Bubble Peak
http://www.zerohedge.com/news/2014-0...007-bubble-pea
тогава перез 96 правилата на банките са били малко по други с марджина от 2000 насам са им позволили да тъгруват на 30:1 нали знаеш, кво става като си винаги с такъв маржин ...ей са в момента само ако стане нещо всички отиват на margin call .. кат 2007
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеАа ееми всеки си има тактика, мене пък новини хич не ме вълнуват, дрънкат глупости и цената скача като побъркана, гледам голямата картина, месечни и седмични чартове и като видя, че индикаторите са изнасилени както в тоя момент това е екстремум, колкото и добри новини да идват няма да ходи кой знае колко на горе, ама една лоша дойде ли, е глей ква пързалка ше има ..
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм фундаменталист - чартове не ме интересуват освен като част от избора за входи изход, не и да ми казват какво да купувам или да продавам на късо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеЕ са ти ше си гледаш чарта кво казва, примерно сложи нещо малко кадето и да потънат съвсем да не те боли главата и го забрави, после като видиш че има напредък почваш да добавяш аз така бих направил, и в тая игра не можеш да кажеш кое е точно глупост и кое не, днеска едно е глупост ама утре 100%+ теория на вероятностите кво да прайш ..
Коментар
Коментар