If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Опааа,започва играта с тавана!!!Ша има лизгавица!!!
Ако имаш предвид тавана на дълга .... според мен ще изиграят същия сценарии като през есента.... на републиканците май им хареса да "унижават" президента, както писаха някои анализатори
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
бат snaky свърши тя сега не ги искам вече, казвам, че за 1 лот/контракт опция вътре са 100 х 0.10 цента а цената на изпълнение на този контракт е 6.50€ при което ти си купуваш нещо за 10 € и разходите са ти 6.50 което е 65% от цената на актива ебаси
Ама тез 6 кинта не са ли на сделка? Не може да е по 6 кинта на лот! Все пак тез Саксо са си сериозен брокер, не е някакъв бъкет. Взимаш повечко и си свиркаш. Да няма да си купиш за 10 кинта
не е 6€ за 100 ей глей картинката че даже и ги увеличили идиотите ...аа пфф са те разбрах ти си мислиш само в един контракт, е нее кво ше искараш от един контракт нищо за сто парчета x 100 бройки вътре това имах предвид аз ..
в контракта за 100 х 0.10 е 10 кинта а ти даваш 6.50 за изпълнение ето това имах предвид ... 65% разходи егати
Един лот от 100 парчета е 6 евро с твоето количество на картинката си купуваш 100 лота по 100 или 10000 х 0,10 едното или 1000 премия.
Но колкото качи умножаваш по 10000....
Те си имат цена 6 евро на тях не им дреме че ги продават за стотинки.
Изобщо не те разбрах, ама като искаш виксчета, купувай като са ниско. Сега индекса като лепна над 20 и фючърсите за следващите няколко месеца се въртят около 18 не е много оферта. На колко ще ги чакаш? Утре като обърнат палачинката и ще те размажат с контагото, да не говорим, че в момента фючърсите са в бакуърдейшън. (Еб*си думата изписана на кирилица ) Демек ще ти сипят двойна доза, направо с черпака. От тук според мен има повече файда да удариш къси виксчета, ако тръгнем примерно към 1700. От това ниво ще си е оферта. Само трябва да хванеш ден с повечко паника, че днес реално няма. Само суркаме леко в синхрон с индекса.
бат snaky свърши тя сега не ги искам вече, казвам, че за 1 лот/контракт опция вътре са 100 х 0.10 цента а цената на изпълнение на този контракт е 6.50€ при което ти си купуваш нещо за 10 € и разходите са ти 6.50 което е 65% от цената на актива ебаси
не е 6€ за 100 ей глей картинката че даже и ги увеличили идиотите ...аа пфф са те разбрах ти си мислиш само в един сноп, е нее кво ше искараш от един сноп нищо за сто парчета x 100 бройки вътре това имах предвид аз ..
Изобщо не те разбрах, ама като искаш виксчета, купувай като са ниско. Сега индекса като лепна над 20 и фючърсите за следващите няколко месеца се въртят около 18 не е много оферта. На колко ще ги чакаш? Утре като обърнат палачинката и ще те размажат с контагото, да не говорим, че в момента фючърсите са в бакуърдейшън. (Еб*си думата изписана на кирилица ) Демек ще ти сипят двойна доза, направо с черпака. От тук според мен има повече файда да удариш къси виксчета, ако тръгнем примерно към 1700. От това ниво ще си е оферта. Само трябва да хванеш ден с повечко паника, че днес реално няма. Само суркаме леко в синхрон с индекса.
не е 6€ за 100 ей глей картинката че даже и ги увеличили идиотите ...аа пфф са те разбрах ти си мислиш само в един контракт, е нее кво ше искараш от един контракт нищо за сто парчета x 100 бройки вътре това имах предвид аз ..
в контракта за 100 х 0.10 е 10 кинта а ти даваш 6.50 за изпълнение ето това имах предвид ... 65% разходи егати
бат краси напрао ми се плаче кат гледам VIX опцийте call 21 бяха 10 стинки, са 1.20
ама не мога да си купя оция за 10 стинки при положение, че изпълнението и струва 6€ баси на 100 опций 600€ разход .... ше ги сменим май тея саксонци ...
До лятото силно се съмнявам.... тогава ще си тества върховете. Ако почне да прави по-ниски върхове или разни дивергенции може да се мисли за такова нещо. Може и да е обърнал бичия тренд, но е прекалено рано да се каже.
Аз го карам стъпка по стъпка - сега корекцийка, после тест на върховете и тогава ще го мислим.
бат краси напрао ми се плаче кат гледам VIX опцийте call 21 бяха 10 стинки, са 1.20
ама не мога да си купя оция за 10 стинки при положение, че изпълнението и струва 6€ баси на 100 опций 600€ разход .... ше ги сменим май тея саксонци ...
Аз поне трейдвам, не съм като тебе само да гледам?
Ти какви трейдове имаш тези дни? Я сподели с форума?
Иначе винаги е интересно да се чуе и още едно мнение (ако е стоностнно) пък той е нов във форума че нека да го чуем, може да научим нещо (особенно ти).
е върни се назад във форума там пише, какво съм лонг каква ми беше прогнозата за твойте разтежи където ти се привиждаха другите във форума знаят, какво съм писал аз не си измислям ...
Коментар