IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

финансовите компании не са много активни в оптимизма, така че най-вероятно ще имаш възможност да вземеш на още по-подценени нива.
    Не съм сигурен дали имаш предвид финовете като борсови компании или като прогнози от финансови институции. Ако е второто, изобщо не бих обръщал внимание.

Самите финансови компании са силно подценени, но си носят риска. Аз съм избрал Сити и WASH в сектора.

Иначе да уцелиш точното дъно е трудно, но едно 5-10% отклонение е прекрасен резултат. Аз март 2020 го пропуснах, но пазаруването април май, че и цялото лято също докара невероятни печалби.

... и отново подчертавам, че купуване на широк индекс е малоумен хазарт, който трудно ще даде добър резултат. За сектори говорим.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Значителни сегменти от пазара са силно подценени. За пръв път от доста време виждам толкова много добри варианти дори извън суровините и свързаните с тях индустрии. Медицинските шитни също слязоха доволно, имотиту, почти всички активни фондове се продават под себестойност.
      финансовите компании не са много активни в оптимизма, така че най-вероятно ще имаш възможност да вземеш на още по-подценени нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

RIG ги виждам да са на кръстопът в цената, много пари не бих набивал там, но бих им боцнал едно страдълче. Все едните (бичоци или мечоци) ще надделеят.
        Нищо друго освен да благодаря, че има такива мнения и извън този форум. В противен случай нямаше да мога да допълван нощес на 6,69. Естествено че всичко може да се случи, но все пак говорим за вероятности. А тук вероятността за дълбоко средно и дългосрочно слизане е почти изцяло в някое неадекватно решение/ директна кражба от страна на ръководството.

Просто не ми стига ресурса за адекватен на ситуацията залог. Подраних с Paypal и затворих прекалено много средства в този залог. Да продавам тръби, нафта, златари или колиби не върви. Затова яко януарски къси путове със страйкове като 8-9...

Коментар

Това е лотариен билет. Няма лошо такива, но не бива ва банк там.

От друга страна имаш нарисувани ситуации, където да загубиш е почти фантастичен сценарий. Transocean се търгува под счетоводна стойност, в момент когато имаме яко търчане към офшорен добив. Тука може се набие 30-40% без да се паникьосва човек.
          RIG ги виждам да са на кръстопът в цената, много пари не бих набивал там, но бих им боцнал едно страдълче. Все едните (бичоци или мечоци) ще надделеят.

Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

И аз си взех малко от тези... за цвят

Имат още кеш да горят за около 2 години, хич не е зле... изглежда имат шанс да пробият...
          INO взеха положително становище от FDA, което означава, че е само въпрос на време да вземат разрешение за лекарството. Повечето биотехчета в подобна ситуация , които само горят кеш за изследвания, не могат и да сънуват за "положително становище". С няколко думи, технологията на INO не показа достатъчно добри резултати при направата на ковид-ваксина, но се оказва много ефективна за папилома-вируса, за който не съществува в момента никакво лекарство. Затова ще ги пуснат по бързата процедура да вземат разрешение. Тая седмица на два пъти видях необичайна активност при опциите, после всичко пак се кротна, но си останаха по-напоени от преди.

Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

XBI -Biotech сектора отскочи от многогодишно ниво на подкрепа. Едни бързи 30% могат да се случат. Заради тъпите забрани на ETF ще го отиграя с CFD. Не е препоръка
          Да, добре изглежда, съгласен. Аз дебна и авиокомпаниите AAL, UAL. Чак толкова спад не е оправдан, брутална рецесия не се очертава. Може още днеска да почна да налазвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

За петрола как ги виждаш нещата ?
            Не ме питаш мен ама удобен повод да си кажа, че да чуя и други.

Моя залог чисто технически е че няма да видим пробива под 80 който всички чакат засега. Връщаме се на 85-87. После ще видим. Ако съм прав и ми издържат стоповете ще правим кинти и надолу и нагоре .

Коментар

Значителни сегменти от пазара са силно подценени. За пръв път от доста време виждам толкова много добри варианти дори извън суровините и свързаните с тях индустрии. Медицинските шитни също слязоха доволно, имотиту, почти всички активни фондове се продават под себестойност.
              XBI -Biotech сектора отскочи от многогодишно ниво на подкрепа. Едни бързи 30% могат да се случат. Заради тъпите забрани на ETF ще го отиграя с CFD. Не е препоръка

Коментар

За петрола как ги виждаш нещата ?

Коментар

• Значителни сегменти от пазара са силно подценени. За пръв път от доста време виждам толкова много добри варианти дори извън суровините и свързаните с тях индустрии. Медицинските шитни също слязоха доволно, имотиту, почти всички активни фондове се продават под себестойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                    4100 SP ,ще ориентирам младите момчета,е важното ниво
                    Там ще пружинира днес след инфлацията или следваща седмица началото и ще почне корекция на корекцията
                    Ама как и таргет и дата и преди ФЕД лихви

https://invst.ly/1201ki

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Ето ти и реален бизнес: купих INO (Inovio) на $0.37 от дънцето. Ще обявяват печалби на 9-ти ноември, но те са без значение. Важното е, че се очаква да вземат разрешение от FDA за първия си комерсиален продукт по съкратената процедура, тъй като в момента няма никакво лекарство за белодробно заболяване, което се причинява от вирус. Ще минат месеци, но съм сигурен че ще го вземат. И тогава цената отива към $10. Досега само горяха кеш за изследвания и нямат одобрен продукт. По същата процедура Moderna взеха разрешение за ковид-ваксината по спешност, без да се минава през всички етапи на изследвания.
                      И аз си взех малко от тези... за цвят

Имат още кеш да горят за около 2 години, хич не е зле... изглежда имат шанс да пробият...

Коментар

• DVN-етата са без пари

Коментар

• Някой с мнение за Devon Energy и NIO?

Коментар

• Поне стана въпрос за спекулации с крипто.

IMGNAI
                            Койна е нов с малка пазарна капитализации и проби върхът от зимата . Възможно е да направи стотици пъти възвращамост докато тече бул ръна.
                            Покупка само през uniswap с metamask. Вероятно ще бъде качен на централизирани борси ,но по - скоро тогава ще е за продажба.
                            Last edited by Майстора233; 01.11.2023, 13:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Бягайте далече от тези шитни !
                              Инвестирайте в реални бизнеси и компании !
                              Този пост + подкрепата от petrg5s ме мотитивира да инвестирам в тази компания.

Изключителна рядкост е единия да уцели нещо (при стотици прогнози), а двамата едновременно - невъзможно

Коментар

• X отиде на многогодишен връх. Още съм изключително бичи настроен за всякакво желязо в дългосрочен план (някой дали помни първото име на ЕС), но мисля, че тактически няма да е зле да разтоварвам. Продавам ноемврийски колци на 35,5. Тука за година съм 140% нагоре и все някак ще преживея някой друг пропуснат гущер.

VALE държа като Гюро Михайлов. Там под 50 няма да пипам.

Коментар

Working...
                                X