IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Аз поне трейдвам, не съм като тебе само да гледам?
    Ти какви трейдове имаш тези дни? Я сподели с форума?
    Иначе винаги е интересно да се чуе и още едно мнение (ако е стоностнно) пък той е нов във форума че нека да го чуем, може да научим нещо (особенно ти).
    е върни се назад във форума там пише, какво съм лонг каква ми беше прогнозата за твойте разтежи където ти се привиждаха другите във форума знаят, какво съм писал аз не си измислям ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      А 1200 как ти се види!!!?
      До лятото силно се съмнявам.... тогава ще си тества върховете. Ако почне да прави по-ниски върхове или разни дивергенции може да се мисли за такова нещо. Може и да е обърнал бичия тренд, но е прекалено рано да се каже.
      Аз го карам стъпка по стъпка - сега корекцийка, после тест на върховете и тогава ще го мислим.

Коментар

• Ако тая вечер го свалят до 1730, ще пусна дълги с таргет 1790, ей така от съчувствие към биковете. И от там само надоле
        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Появиха се тука тежките случай с къси от 2010-та.
          Като Архитекта (абе къде се изгуби това момче?)
          Аз изчезвам

Коментар

• Първоначално изпратено от karnis Разгледай мнение
            Ми нещо като 1650 ми се върти като край за корекцията, после ще преценя какво става като видим дъното как изглежда, може и нови върхове да видим....

Коментар

Дай една прогноза за СиП къде е дъното?
              И после до къде ще върне?
              Твоите вълни там 1ва 2ра 3та?
              Ми нещо като 1650 ми се върти като край за корекцията, после ще преценя какво става като видим дъното как изглежда, може и нови върхове да видим....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                а ти отворения да не се запоти ммм или притесни ? да нема разпродажби на апартамента или reset на демото
                Аз поне трейдвам, не съм като тебе само да гледам?
                Ти какви трейдове имаш тези дни? Я сподели с форума?
                Иначе винаги е интересно да се чуе и още едно мнение (ако е стоностнно) пък той е нов във форума че нека да го чуем, може да научим нещо (особенно ти).

Коментар

а ти отворения да не се запоти ммм или притесни ? да нема разпродажби на апартамента или reset на демото

Коментар

Напъват ги за последно после ще им отпуснат малко колана, че ще вземат да ги уморят биковете
                    http://2.bp.blogspot.com/--LpnEq842T...600/w161-7.png

Коментар

Напъват ги за последно после ще им отпуснат малко колана, че ще вземат да ги уморят биковете
                      ама да ги уморят бе нас как ни мориха две години само на горе, къде го има това ...
                      да видят сега гладна мечка как играе хоро ... да потъват, да мрат да си затварят позицийте да не виждам бикове на хоризонта ...
                      а VIXa какъв прът е направил язък за скъпите опций при саксонците, там беше голяма поста
                      Last edited by michaelis; 03.02.2014, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                        SP500 и DOW изглеждат със стабилен ръст дет вика колегата, ама DAXa се пъне чумата ньедна, застанал е на месечния fibo support и няя не мърда

Коментар

• Бреййй, голям натиск голямо нещо. Досега корекцията ми изглеждаше доста добре и съвсем на място, ама за днешната сесия ми изглежда супер смешна и дирижирана отвсякъде. Ама нищо де, да се забавляват малко и машинките

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                            На 1690!!!
                            SP500 и DOW изглеждат със стабилен ръст дет вика колегата, ама DAXa се пъне чумата ньедна, застанал е на месечния fibo support и няя не мърда
                            Last edited by michaelis; 03.02.2014, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                              баф маа му, де ша спре това, бе ?

давай, котьооо
                              На 1690!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                                баф маа му, де ша спре това, бе ?

давай, котьооо
                                Дай дай дай, още мое
                                Нема страшно, има кеш

ПС С тоя ИСМ сме готови за поне 1650 , пу дано
                                Last edited by pipbel; 03.02.2014, 18:23.

Коментар

Working...
                                X