If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз поне трейдвам, не съм като тебе само да гледам?
Ти какви трейдове имаш тези дни? Я сподели с форума?
Иначе винаги е интересно да се чуе и още едно мнение (ако е стоностнно) пък той е нов във форума че нека да го чуем, може да научим нещо (особенно ти).
е върни се назад във форума там пише, какво съм лонг каква ми беше прогнозата за твойте разтежи където ти се привиждаха другите във форума знаят, какво съм писал аз не си измислям ...
До лятото силно се съмнявам.... тогава ще си тества върховете. Ако почне да прави по-ниски върхове или разни дивергенции може да се мисли за такова нещо. Може и да е обърнал бичия тренд, но е прекалено рано да се каже.
Аз го карам стъпка по стъпка - сега корекцийка, после тест на върховете и тогава ще го мислим.
а ти отворения да не се запоти ммм или притесни ? да нема разпродажби на апартамента или reset на демото
Аз поне трейдвам, не съм като тебе само да гледам?
Ти какви трейдове имаш тези дни? Я сподели с форума?
Иначе винаги е интересно да се чуе и още едно мнение (ако е стоностнно) пък той е нов във форума че нека да го чуем, може да научим нещо (особенно ти).
ама да ги уморят бе нас как ни мориха две години само на горе, къде го има това ...
да видят сега гладна мечка как играе хоро ... да потъват, да мрат да си затварят позицийте да не виждам бикове на хоризонта ...
а VIXa какъв прът е направил язък за скъпите опций при саксонците, там беше голяма поста
Бреййй, голям натиск голямо нещо. Досега корекцията ми изглеждаше доста добре и съвсем на място, ама за днешната сесия ми изглежда супер смешна и дирижирана отвсякъде. Ама нищо де, да се забавляват малко и машинките
Коментар