Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИзкарах акциите днеска на зелено ,голяма борба беше ,изкласиха след 3 месеца мъки и спадове - най големия ми спад беше някъде около 8%-9%.
Днеск вече минах в зелената зона ,с печалба някъде малко над 60 евра ,при платени някъде 3760 евро ,като тест и за начало на пазарите ,само LVMH ми е на загуба и там американсия пазар избута и него нагоре .Това е засега от мен
Коментар
-
Изкарах акциите днеска на зелено ,голяма борба беше ,изкласиха след 3 месеца мъки и спадове - най големия ми спад беше някъде около 8%-9%.
Днеск вече минах в зелената зона ,с печалба някъде малко над 60 евра ,при платени някъде 3760 евро ,като тест и за начало на пазарите ,само LVMH ми е на загуба и там американсия пазар избута и него нагоре .Това е засега от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
FE (FirstEnergy) ми бяха в уочлиста че бяха нарисували бичи (инвертирани) глава и рамене, ама ги забравих и съм ги изтървал вече. Не са ли по-добре от RIG? Тия поне и хубав дивидент дават, RIG не дават.
Не виждам никаква база за сравнение с офшорния добив. Иначе RIG е символ, който използвам заради тикъра. Valaris, BORR също са на чудесни стартови позиции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нищо друго освен да благодаря, че има такива мнения и извън този форум. В противен случай нямаше да мога да допълван нощес на 6,69. Естествено че всичко може да се случи, но все пак говорим за вероятности. А тук вероятността за дълбоко средно и дългосрочно слизане е почти изцяло в някое неадекватно решение/ директна кражба от страна на ръководството.
Просто не ми стига ресурса за адекватен на ситуацията залог. Подраних с Paypal и затворих прекалено много средства в този залог. Да продавам тръби, нафта, златари или колиби не върви. Затова яко януарски къси путове със страйкове като 8-9...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
И... кое е първото нещо, което ще се случи, след като отмине бурята?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеГледам, вторачили сте се във графики и цифри на компа, а не виждате приближаващата буря през прозореца на стаята ....
Да, за Близкият Изток говоря.
При едно изстрелване на петрола за месец-два, следва яка рецесия (и спад на петрола).
Военните компании затова са скъпи, а не разпродадени и са със запълнени поръчки занапред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
INO взеха положително становище от FDA, което означава, че е само въпрос на време да вземат разрешение за лекарството.
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
1. Военните компании са по-близко до дъното отколкото до най-високата си цена. NOC, RTX, LHX...
2. Войната е необходима за избягване на рецесия.
... апропо, представи си, че има вариант да се печели добре от едно напълно неочаквано покачване на нафтата. или въглищата, или железото...
А за нафтата... струва ми се, че покачването няма да изстреля всички дружества. Войната ще вкара нови неизвестни, и то с обратен знак...
Затова си търся нещо по-скътано и иновативно, с перспективи, като EQNR напр., ама да е с P/E около 10, ако може, МОЛЯ
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Война=инфлация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеГледам, вторачили сте се във графики и цифри на компа, а не виждате приближаващата буря през прозореца на стаята ....
При едно изстрелване на петрола за месец-два, следва яка рецесия (и спад на петрола).
Военните компании затова са скъпи, а не разпродадени и са със запълнени поръчки занапред.
Коментар
-
2. Войната е необходима за избягване на рецесия.
... апропо, представи си, че има вариант да се печели добре от едно напълно неочаквано покачване на нафтата. или въглищата, или железото...Last edited by terziеv; 02.11.2023, 22:06.
Коментар
-
Гледам, вторачили сте се във графики и цифри на компа, а не виждате приближаващата буря през прозореца на стаята ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеИзглежда че лихвите по облигациите обръщат.
Технически възможено и още един връхче. Да видим златото какво ще прави , вероятно след тази конслодация , отново спайк на горе и после постепенно потапяне заедно със петрола.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение... тези дни ще фалирам тези които са пуснали дълги и вярват на новинки ... [/IMG]
Да информираме ли всяка бабка и всеки дедко... или ти ще им звъннеш?
Коментар
-
много приятна пошла курррррррекция до 33853
тези дни ще фалирам тези които са пуснали дълги и вярват на новинки
Last edited by the architect; 02.11.2023, 20:39.
Коментар
Коментар