If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
страхотен е , така с печена кожичка и сланинка и едни хубави печени ушички . нещо много се забави с падането . ама то всичко се връща с няколко лимончета в повече
нали писах 9555, каквото е сигурно го вземам. вниманието изцяло е върху прасето
ти с тоя наско бате като че ли си женен за него, между другото гледах му месечната графика, ебаси правоъгълния триъгълник от 2000/2011 та на 4000 ебаси пичовете аре SP500 си мислех, че е най наглото, но явно твоя наско е много по нагъл ....
Ами аз съм в дейтрйдинг. Представяш ли си какво ми беше да ги държа 5 дена. Бях си вързал ръцете.
Сега сериозно. Разумът ми не приема техниката, като средство за анализ. Вече си признах на себе си, че след като толкова много хора вярват в нея, често ще се случва, като самосбъдващо се пророчество. Но да го използвам, като мотив при избор на акция за търгуване? Мецду другото, вчера в SQM един шип затвори гапа до $36. Какво правим, ако техничарите са стигнали таргета си?
От фундаментална гледна точка имаш лош отчет и посредствена близка перспектива...освен ако CEO-то не е послъгал на отчета, но тогава пък няма да ги повторя никога.
Остава само хубавата приказка за лития, която по принцип ме вкара в позиция и пак ще ме върне. Тя има да се разказва поне 3 години.
батка аз избирам компанийте също поне да нямат дългове, но като погледнеш отчетите на половината компаний от SP500 те ти дават лоши отчети от 2012 насам и кво от това пак се вдигат, пак ти казвам тея отчети и боклуци за мене нямат никакво значение, просто нещата се случват и чарта го показва. Като си стигне таргета разтоварваш малко и това е не излизаш от цялата позиция заради някви си отчети ...
На седмичния чарт се вижда пределно ясно, че SQM има тренд reversal и няма смисъл от затваряне поне докато индикаторите покажат нещо друго ...
Абе за кво си излезнал бе ей аз тея ги държа от лани... ич не си да държиш дълго, както и миналия път със злото там, дръж ги тея позиций малко повече дееба
И верваш ли им на тея доклади и глупости, мани не ги гледай тея простотии, те немат нишо общо с далаверата, само чартот той всичко си казува
Ами аз съм в дейтрйдинг. Представяш ли си какво ми беше да ги държа 5 дена. Бях си вързал ръцете.
Сега сериозно. Разумът ми не приема техниката, като средство за анализ. Вече си признах на себе си, че след като толкова много хора вярват в нея, често ще се случва, като самосбъдващо се пророчество. Но да го използвам, като мотив при избор на акция за търгуване? Мецду другото, вчера в SQM един шип затвори гапа до $36. Какво правим, ако техничарите са стигнали таргета си?
От фундаментална гледна точка имаш лош отчет и посредствена близка перспектива...освен ако CEO-то не е послъгал на отчета, но тогава пък няма да ги повторя никога.
Остава само хубавата приказка за лития, която по принцип ме вкара в позиция и пак ще ме върне. Тя има да се разказва поне 3 години.
Аз иам една къса от вчера на 9563, като го гледам ще има на горе, тогава ще му добавя още късотии, че тряя да се асфалтира, не може с толко дупки да си хои кадет си иска ...
Ей днеска тоя кат започне да дрънка глупости на ECB interest rate desicion ше га видим ..
умната,Марио ще говори в 15:30- ще има вола!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар