IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/tehnologii/2...ditel--317105/

Теслари, какво стана с яката фирма? Некадърни да направят кола - сега почва спихването и търсенето на някой да поеме тежката задача хахахаха, пак ще е някой Джанг Линг от Китай - и собствениците ще карат китайска сапунерка. Автопилотът умря на практика, освен напушените лафове нещичко остана ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение

По добре аграр (въпреки че не позна пак) от колкото да мия кенефите и да ме плюят чернилка такава. Така каго гледам ти си червен Не си ли на ясно че там те мислят за измет а сега вече и тука гастербайтерче? Ама толкова ти е акъла като гледам и на гаджетата ти тука. Всички те мислят за тъп защото не можеш елементарна сметка да си напривш коя кола е по-добра Съмнявам се такъв балък да е добре в ГЕРМАНИЯ хахахах... може и да не си излизал от тука всъщност или да си екстрадиран знае ли човек.
      Такива като теб тук верно ви викаме да миете кенефи, тук спор няма Точно щото сте гастари - побачкате, пък ви бием шута в Б-стан обратно и джафкате като пудели оттам после. За разлика от теб не гледам колите на картинка, смешник

Коментар

Виж сега, червеното крети досега не е дало нито един довод защо аджеба Тесла е лоша кола. Идва и изтърсва че била боклук и толкова. Ти ако се мислиш за по умен и все пак решиш да разсееш мнението че не си негов акаунт / сайдкик дай ти доводите защо Тесла е по-лоша кола от ДВГ колите. Ясно че цената не ви притеснява вече така че давайте доводите
        Епа малко ли е на смешните им произведени бройки да върнат в сервизите 100+ хиляди че им е счупено окачването бре? Не говорим въобще за никаквата им гаранция, таралясници

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ма то който даде, не само Матейко.

Че то като ви гледам, всички сте втасали.

Коментар

Аха да бе, немците само чакат неуспял в България родомразец който е отишъл там с автобус на етап-69 изнесен пак от тях преди 30г. да му дадат 9000 евро. Ти понеже намираш кусури на Теслата затова по надолу заглеждаше само датчията (EV все пак).

И да не стане грешка, изобщо не ми дреме каква кола ще си купиш.
            Ako Имаш адресна регистрация в германия и ти ще получиш тези помощи. Такава е политиката тук

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Чичовото, автобусите са запазени за работници с червени потници като теб, аграрчета С тия цени на полетите вече 10 години имам към 150 двупосочни, знам че ти не мож го съобрази въобще точно щото си неуспял и заклещен в Б-стан немците размитат за мен, затова съм вече и с немско гражданство, Андрешко смотан тъп прост
              Каква Дачие бре смешник, тя е още на чертожната дъска, ако изобщо. Гледам Нисан, дето е в пъти по-продаван от тесларите и вече 2 поколение модел, гледам Пежо дето имат електрички още през 90-те, когато си ходил прав под масата, а Мъски е преписвал на изпитите си, за бога дори тъпото Ренде (него не го гледам заради батерията) също имат електрички през 90те, гледам Мазда СУВ, не Тесла на картинка като теб. Не съм рекъл, не съм взел модел 3, ама не ми се виси по сервизи и мразя къси гаранции и преебъци като Мъск просто

ПП: колкото до тровенето, точно столичани в повече гълтате най-мръсния въздух в СВЕТА в момента.
              По добре аграр (въпреки че не позна пак) от колкото да мия кенефите и да ме плюят чернилка такава. Така каго гледам ти си червен Не си ли на ясно че там те мислят за измет а сега вече и тука гастербайтерче? Ама толкова ти е акъла като гледам и на гаджетата ти тука. Всички те мислят за тъп защото не можеш елементарна сметка да си напривш коя кола е по-добра Съмнявам се такъв балък да е добре в ГЕРМАНИЯ хахахах... може и да не си излизал от тука всъщност или да си екстрадиран знае ли човек.
              Last edited by DaveBG; 02.12.2020, 09:01.

Коментар

• Виж сега, червеното крети досега не е дало нито един довод защо аджеба Тесла е лоша кола. Идва и изтърсва че била боклук и толкова. Ти ако се мислиш за по умен и все пак решиш да разсееш мнението че не си негов акаунт / сайдкик дай ти доводите защо Тесла е по-лоша кола от ДВГ колите. Ясно че цената не ви притеснява вече така че давайте доводите
                Last edited by RUBLA; 02.12.2020, 09:59. Причина: Не е по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin

Определено не се опитвам да измамя Матейко с 300 бона Кат тибя.
                  Ма то който даде, не само Матейко.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                    Сега как става? Млад човек, отделя се от родителите, сам или със семейството си. Купуват си кола за 3-5000 лв. С нея си ходат на работа, закарват и вземат децата си от училище и градина. Като забранят или направят невъзможно да се купи и поддържа ДВГ, възможноста за младите хора ще е рано-рано да се набутат с един сериозен кредит. И след не-повече от 10 години пак. Ясно е за кого е интереса и въобще не вярвам някой да го е грижа за някакво замърсяване.
                    Де да беше така... ама тая кола съм му я продал аз, защото в Германия вече не я искаме че цапа и не минава преглед трошка на 300 хил км.
                    В БГ му я представя джамбазина за 130 хил свежарка и от 1000 евро цената отива на 5000 лева, с добавената екстра че и реже катализаторите щото вече са предали Богу дух, а новите СКЪПИ. Общината ли, вие трябва да натискате за субсидии за електрички и да разкарате втората употреба, инак ще сте все тайка лидерипо болести в Европа и с най-мръсния въздих в света.

Коментар

Аха да бе, немците само чакат неуспял в България родомразец който е отишъл там с автобус на етап-69 изнесен пак от тях преди 30г. да му дадат 9000 евро. Ти понеже намираш кусури на Теслата затова по надолу заглеждаше само датчията (EV все пак).

Чичовото, автобусите са запазени за работници с червени потници като теб, аграрчета С тия цени на полетите вече 10 години имам към 150 двупосочни, знам че ти не мож го съобрази въобще точно щото си неуспял и заклещен в Б-стан немците размитат за мен, затова съм вече и с немско гражданство, Андрешко смотан тъп прост
                      Каква Дачие бре смешник, тя е още на чертожната дъска, ако изобщо. Гледам Нисан, дето е в пъти по-продаван от тесларите и вече 2 поколение модел, гледам Пежо дето имат електрички още през 90-те, когато си ходил прав под масата, а Мъски е преписвал на изпитите си, за бога дори тъпото Ренде (него не го гледам заради батерията) също имат електрички през 90те, гледам Мазда СУВ, не Тесла на картинка като теб. Не съм рекъл, не съм взел модел 3, ама не ми се виси по сервизи и мразя къси гаранции и преебъци като Мъск просто

ПП: колкото до тровенето, точно столичани в повече гълтате най-мръсния въздух в СВЕТА в момента.
                      Last edited by RUBLA; 02.12.2020, 10:04.

Коментар

• Сега как става? Млад човек, отделя се от родителите, сам или със семейството си. Купуват си кола за 3-5000 лв. С нея си ходат на работа, закарват и вземат децата си от училище и градина. Като забранят или направят невъзможно да се купи и поддържа ДВГ, възможноста за младите хора ще е рано-рано да се набутат с един сериозен кредит. И след не-повече от 10 години пак. Ясно е за кого е интереса и въобще не вярвам някой да го е грижа за някакво замърсяване.

Коментар

Да, 81млн в немско могат да я вземат тая "помощ", тук всичките сме така по закон Не сме местни като тия в Б-стан, дето хем нямате пари, хем трябва да плащате по-скъпо.
                          Води тя, балъците за носа - ако не сте вие да наливате в акцията, няма да има какво да папка напушеняка, както вече писах - дължи двойно повече от оценката на активите
                          Ей го, Е! Паразит по подразбиране.

Коментар

Да, 81млн в немско могат да я вземат тая "помощ", тук всичките сме така по закон Не сме местни като тия в Б-стан, дето хем нямате пари, хем трябва да плащате по-скъпо.
                            Води тя, балъците за носа - ако не сте вие да наливате в акцията, няма да има какво да папка напушеняка, както вече писах - дължи двойно повече от оценката на активите

Last edited by RUBLA; 02.12.2020, 10:03. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Или с други думи си бежанец на помощи. Разкрихме те. Може и да не си виждал 9000 евро на живо. Тесла води в продажбите и държи пазара на електромобили който създаде. Така че тук вярно е само едно - чавка ти е изпила мозъка (и очевидно е останала гладна).
                              Колкото до акаунтите като гледам ти имаш 2 че си лайкваш сам мненията.

Коментар

Беден съм, затуй Меркел ми дава 9000 евро бонус и мога да си купя нова Тесла 3, ако ми е изпила чавка мозъка
                                Ти и другия ти ник сте много яки, кой какво казал - а през туй време продажбите казват друго. Да бяхте женско, да ви клати човек на поразия и да ви обяснява че ви обича - те така и с Тесла и шефа на Фолксваген сега
                                Или с други думи си бежанец на помощи. Разкрихме те. Може и да не си виждал 9000 евро на живо. Тесла води в продажбите и държи пазара на електромобили който създаде. Така че тук вярно е само едно - чавка ти е изпила мозъка (и очевидно е останала гладна).
                                Колкото до акаунтите като гледам ти имаш 2 че си лайкваш сам мненията.

Коментар

Working...
                                X