IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0...uPuMzwkRNeEnis
    Железният прах е новият възобновяем източник на енергия

Коментар

• Защо доклад на Aston Martin за електромобилите разгневи анализаторите?

Според проучването на британския концерн всеки електромобил трябва да измине 78 000 км, за да се счете за по-екологичен от конвенционалните превозни средства

Коментар

• Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение

Аз в германия съм ходил само на почивка смешник такъв, и ти там ми беше обслужващ персонал. Ти за немец ли се имаш вече абе ти верно си за хапчета. Само разводняваш тема с малоумието си.
        Сигурно си почивал в някоя кашониера, докато ченгетата са те събирали заедно с парцалите да те обслужват в ареста
        Почивка в Германия, що за малоумие

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Кой и кога това? Пак си сънувал глупости.
          Все недоразбрали:

https://youtu.be/AF2HXId2Xhg?t=1289

Цялото интервю си заслужава

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Аве гении, те го питат дали ще КУПУВА форд, vw или друга компания??? Акъл море, глава кофа!
            Кой и кога това? Пак си сънувал глупости.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Шефът на Volkswagen: Дано не станем като Nokia

или

VW заложи на инженер на Porsche в преследването на Tesla

Кой по-ясно да каже, че на традиционните авто-производители им е изпята песента във вида и начина по който правят бизнес?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                https://www.investor.bg/tehnologii/2...ditel--317105/

Теслари, какво стана с яката фирма? Некадърни да направят кола - сега почва спихването и търсенето на някой да поеме тежката задача хахахаха, пак ще е някой Джанг Линг от Китай - и собствениците ще карат китайска сапунерка. Автопилотът умря на практика, освен напушените лафове нещичко остана ли?
                Аве гении, те го питат дали ще КУПУВА форд, vw или друга компания??? Акъл море, глава кофа!

Коментар

• Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение

Аз в германия съм ходил само на почивка смешник такъв, и ти там ми беше обслужващ персонал. Ти за немец ли се имаш вече абе ти верно си за хапчета. Само разводняваш тема с малоумието си.
                  Те псетата по-вълци от въците се докарват, Дейв, кога няма Вълк наоколо. Какво се чудиш? С такова е зареден, такова дрищи, баси мизерника.
                  Иначе, трънлив е пътят електрически и няма как другояче, ама това да не те отчайва.
                  И не, скоро, аз електричка няма да си взема. Ценя автономността си.

Коментар

Такива като теб тук верно ви викаме да миете кенефи, тук спор няма Точно щото сте гастари - побачкате, пък ви бием шута в Б-стан обратно и джафкате като пудели оттам после. За разлика от теб не гледам колите на картинка, смешник

Коментар

Чшш ало, Тойота има в пъти повече продажби - и да върне малко коли за смяна на някоя пластмасова лайстна, голям праз.
                      Друго си е 1/4 от таралясниците ти да не могат да държат пътя заради разбито окачване.
                      За тази 1/4 сигурно, са я поръчали я Чайна и, ако са тарикати...Пък и американците как карат кола с над 320 коня под капака и 650кг батерия... Винаги, откак ги правят и.продават, съм се чудел за чий им са на хората такива мощи. И разумен довод, за средство за транспорт, да,е така избичено, още не виждам. Време е янките да преразгледат изцяло поведението си на пазара за енергия и транспортни услуги ама знам, доде яйцето не опре в гъза, ще продължат да се правят на „грейт агейн”. Което е тъпо - тъпо си е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тойота мина няколко пъти през такова бедствие и още „крЕта”. Именно отговорното отношение, е това, което гради, а не руши репутация. Е, на теб не е дадено да го разбереш, сам си си преценил, как да,се назовеш...
                        Чшш ало, Тойота има в пъти повече продажби - и да върне малко коли за смяна на някоя пластмасова лайстна, голям праз.
                        Друго си е 1/4 от таралясниците ти да не могат да държат пътя заради разбито окачване.

Коментар

не е, освен ако е 1/4 от годишното ти производство. Тогава е бедствие
                          Тойота мина няколко пъти през такова бедствие и още „крЕта”. Именно отговорното отношение, е това, което гради, а не руши репутация. Е, на теб не е дадено да го разбереш, сам си си преценил, как да,се назовеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Коли отзовават и други фирми, не е изключително събитие.
                            не е, освен ако е 1/4 от годишното ти производство. Тогава е бедствие

Коментар

Такива като теб тук верно ви викаме да миете кенефи, тук спор няма Точно щото сте гастари - побачкате, пък ви бием шута в Б-стан обратно и джафкате като пудели оттам после. За разлика от теб не гледам колите на картинка, смешник
                              Аха. Щото, ти не си „гастар”. ХАХАХАХАХАХХХХХ ! ! !

Коментар

Епа малко ли е на смешните им произведени бройки да върнат в сервизите 100+ хиляди че им е счупено окачването бре? Не говорим въобще за никаквата им гаранция, таралясници
                                Коли отзовават и други фирми, не е изключително събитие. И ги отзовават именно, защото, са дали гаранции. Тъй че, куче, кЪш !
                                Last edited by Pyramid; 02.12.2020, 16:42.

Коментар

Working...
                                X