Първоначално изпратено от supertrader
Всеки един младеж на 10-12 годишна възраст измисля по няколко различни вида вечни двигатели, но когато порастне и натрупа повече познания, разбира къде е грешал когато е бил невеж. Ако обаче по някаква причина си остане невеж, цял живот ще си мисли, че е непризнат "гений" и че хората не могат да дооценят неговата гениалност. Точно такъв е ГорноОряховския случай - невежество, водещо до мания за величие с последствия, които вече ги знаете.
Аз нямам претенции за изобретател, въпреки че в инженерната си и проектантската си практика съм "открил" 1000 пъти повече неща от псевдо-инженера от Горна Оряховица, който досега не е реализирал нито един проект. Нещо повече - аз не се надувам по форумите като пуйка, и не повтарям едни и същи недомислици като папагал. Будната ми съвест обаче не ми позволява да си мълча, когато някой невеж пише из темите разни простотии и недомислици.
Колкото до обвиненията за ревност - ха, ха, ха .....
Аз съм на светлинни години по-успял в живота, в бизнеса и в себедоказването ми с многобройни РЕАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ. Не виждам защо трябва да ревнувам един провалил се некадърен неудачник в бизнеса, в живота и дори в семейството си.
Коментар