Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо темата: С навлизане масово на екектрическа тяга, ще спаднат продажбите на обикновените акумулатори, т.к. в електричките, те са неприложими.То обяснихме го. Спад в оловото и бизнесите, свързани с него.
Освен, ако не ме послушат. Тогава, търсенето И на олово, ще се вдигне.
Да ти кажа ли защо или сам ще се сетиш? : )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Напротив - ти просто не си дорасъл интелектуално, за да разбереш моята гениалност. Дупки пробивам всякакви и това го правя в мисловни експерименти, всеки път в различен гараж.
Хайде да започнем да си мерим изобретенията и/или гаражите и/или тръбичките - по твой избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...и наистина си изперкал. Старост-нерадост...
Хайде да започнем да си мерим изобретенията и/или гаражите и/или тръбичките - по твой избор.Last edited by Mateev; 13.04.2021, 22:28.
Коментар
-
Напротив - и аз съм измислил таблетки, но за разлика от твоите при мене дупките са квадратни. Причината е, че квадратен корен се вади по-лесно от кръглия. Подал съм цели 4 патента - по един за всяка една страна на квадрата, и сега ще чакаме 2-3 години докато излязат на бял свят. Моите акумулатори са 2 пъти по-леки от твоите, 3 пъти по-мокри и 4 пъти по-зелени.
Бъдещето на света вече е решено, но само ако Мъск ме послуша. Кореспонденцията с него вече потръгна - пратих му мейл. Ако някой от форума прояви интерес - ще му дам многомилиарден бизнес. Цената на идеята е само 300 000 лева.
Между другото в момента правя "мисловни експерименти" в опити да открия и таблетки с триъгълна дупка. Задачата е много сложна и се местя от гараж в гараж, за ми дойде музата и да направя откритието на века - акумулаторни таблетки с голяма триъгълна дупка.
След това ще направя и откритието на хилядолетието, като обаче този път дупката ще е по цялата площ на таблетката. В нея няма да има нищо друго освен дупка. Така ще се икономиса огромно количество метал и акумулаторите ми ще станат 100 пъти по-леки. За това последното откритие съм скромен - ще искам само 100 милиарда от този, който дойде у дома на Етъра в гараж номер 7, за да чуе каква е гениалната идея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е да де, ама ти не си фактор там.
Бъдещето на света вече е решено, но само ако Мъск ме послуша. Кореспонденцията с него вече потръгна - пратих му мейл. Ако някой от форума прояви интерес - ще му дам многомилиарден бизнес. Цената на идеята е само 300 000 лева.
Между другото в момента правя "мисловни експерименти" в опити да открия и таблетки с триъгълна дупка. Задачата е много сложна и се местя от гараж в гараж, за ми дойде музата и да направя откритието на века - акумулаторни таблетки с голяма триъгълна дупка.
След това ще направя и откритието на хилядолетието, като обаче този път дупката ще е по цялата площ на таблетката. В нея няма да има нищо друго освен дупка. Така ще се икономиса огромно количество метал и акумулаторите ми ще станат 100 пъти по-леки. За това последното откритие съм скромен - ще искам само 100 милиарда от този, който дойде у дома на Етъра в гараж номер 7, за да чуе каква е гениалната идея.Last edited by Mateev; 13.04.2021, 22:20.
Коментар
-
Слушам те ...... и се смея .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо темата: С навлизане масово на екектрическа тяга, ще спаднат продажбите на обикновените акумулатори, т.к. в електричките, те са неприложими.То обяснихме го. Спад в оловото и бизнесите, свързани с него.
Освен, ако не ме послушат. Тогава, търсенето И на олово, ще се вдигне.
Коментар
-
По темата: С навлизане масово на екектрическа тяга, ще спаднат продажбите на обикновените акумулатори, т.к. в електричките, те са неприложими.То обяснихме го. Спад в оловото и бизнесите, свързани с него.
Освен, ако не ме послушат. Тогава, търсенето И на олово, ще се вдигне.Last edited by Pyramid; 13.04.2021, 20:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеA бе този не правеше ли състезателни коли в англия за по 50000 паунда- рекламата беше нещо от типа- купете си евтиното порше
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=JirQY7yvchQ
Само виж за какви тротинетки става дума
Трябва да са по 5к ЛЕВА, да не плащат данъци, застраховки и да забранят други коли да влизат в града че да успее
Във всеки случай няма да е сам дъра-бърра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИдва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили
Електромобилите на българин влизат в конкуренция със световните марки | Бизнес.dir.bg
Ще листва компанията на БФБ
Така че който вярва в ел. Мобилите и освен това се чувства и патриот може да го покаже с портфела си.
Само виж за какви тротинетки става дума
Трябва да са по 5к ЛЕВА, да не плащат данъци, застраховки и да забранят други коли да влизат в града че да успееНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИдва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили
Електромобилите на българин влизат в конкуренция със световните марки | Бизнес.dir.bg
Така че който вярва в ел. Мобилите и освен това се чувства и патриот може да го покаже с портфела си.
Поздравления и за Българина, дръзнал да се заеме с нещо толкова сложно и рисково. Със сигурност ще го подкрепя, когато се листне на БФБ.
Коментар
-
Идва края на празните приказки. Наше момче с бизнес в Германия ще почва производство на ел. мобили
- 1 like
Коментар
Коментар