Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеВсъщност..., като се замисля, точно хората, които имат пари - знаят как-, къде- и колко да харчат, за да продължават да увеличават авоарите си...
В тоя смисъл - пълненето ненаситната гуша на Мъск - не се препоръчва за хората с пари, нито пък за тия, които ИСКАТ да имат пари.
1.Клиенти
2.Инвеститори.
Баз да е съвършен, Мъск знае какво прави и съответно, е ведър, усмихнат, печеливш.
А сега, дажсежвърнем у нас, и да се огледаме. Какви сме ние?
- Само се вижте. Мрънкала и завистници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
„Инженер Пеше”? МУАХАХАХАХАХХХХХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
бай пеше, нали знаеш"Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен."
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Измамник що не вървиш П си М.....
Коментар
-
Абе ти поръча ли си?Щото аз това като го гледам даже за зайчарник не става.Ха ха ха деба и смешниците му космонаФти.Измамници отсекъде"Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен."Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеВсъщност..., като се замисля, точно хората, които имат пари - знаят как-, къде- и колко да харчат, за да продължават да увеличават авоарите си...
В тоя смисъл - пълненето ненаситната гуша на Мъск - не се препоръчва за хората с пари, нито пък за тия, които ИСКАТ да имат пари.Last edited by Pyramid; 26.11.2019, 22:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не за пръв път показваш, че,
1.Си зависим у обвързан,
2.Не разбирашот продукти
3.Не разбираш от техника
4.При теб, емоциите надделяват над разума
или,
5.Комбинация от всичко по-горе
А за Тесла нямаш пари.
Коментар
-
Абе ти поръча ли си?Щото аз това като го гледам даже за зайчарник не става.Ха ха ха деба и смешниците му космонаФти.Измамници отсекъде
1.Си зависим и обвързан,
2.Не разбираш от продукти
3.Не разбираш от техника
4.При теб, емоциите надделяват над разума
или,
5.Комбинация от всичко по-горе
А за Тесла нямаш пари.Last edited by Pyramid; 26.11.2019, 22:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Успешно, неуспешно е разтегливо понятие
Предварителните поръчки надхвърлят 200 хил броя, няма и седмица след представянето.
Това, което можем да очакваме от Тесла, е че слагат в малкия джоб конкуренцията по технически показатели - цена, сигурност, динамични характеристики, пробег и пр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Представянето на Cybertruck се проведе миналия четвъртък и бе неуспешно. По време на демонстрацията бронираното стъкло на Cybertuck се счупи, след като главният дизайнер на пикапа хвърли метална топка по него...
Предварителните поръчки надхвърлят 200 хил броя, няма и седмица след представянето.
Това, което можем да очакваме от Тесла, е че слагат в малкия джоб конкуренцията по технически показатели - цена, сигурност, динамични характеристики, пробег и пр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение..
???
Акциите на Tesla реагираха на Cybertruck с мощен спад. В четвъртък те изгубиха над 6% и не се възстановиха в петък.
.................................................. .....................
Вижда се, че в последните ми постове аз не коментирам нищо. Чета, копирам и пускам тук, без да имам реален принос в коментарите.
Това някои ТУК наричат спам...
Направи една - "сигурност, пожаробезопасност и PR издънки как влияят на акции" - пък си пиши на воля.
Коментар
-
Тесла наскоро представи новият си пикап - Cybertruck. Има хора, които са заявили да купят електромобила, защото по първоначални данни той щял да бъде брониран...
Представянето на Cybertruck се проведе миналия четвъртък и бе неуспешно. По време на демонстрацията бронираното стъкло на Cybertuck се счупи, след като главният дизайнер на пикапа хвърли метална топка по него...
Според думите на Мъск, преди представянето са били хвърляни гаечни ключове и дори... мивка - все по "бронираните" стъкла, но те са оставали неизменно здрави.
Точно на презентацията "бронираните" стъкла не издържаха...
???
Акциите на Tesla реагираха на Cybertruck с мощен спад. В четвъртък те изгубиха над 6% и не се възстановиха в петък.
.................................................. .....................
Вижда се, че в последните ми постове аз не коментирам нищо. Чета, копирам и пускам тук, без да имам реален принос в коментарите.
Това някои ТУК наричат спам...
Коментар
Коментар