Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Такова вписване няма и по твоите фирми след 2016-та година. Тоест съвсем си тръгнал през просото и не спазваш изискванията на закона, които са доста строги по отношение на икономическите субекти. Въпрос на време е това да ти се върне тъпкано. Колкото до 60-те хиляди лева задължения - към 2016-та година те са били точно толкова, и това е видно от счетоводните ти отчети. Така че недей да лъжеш за неща, които ги има черно на бяло в Търговския регистър.
Колкото до фирмата с жена си (или с друга роднина с твоята фамилия), такава е имало и е била с капитал 5000 лева. Ти си имал 60% дялово участие, а жената - 40%. Незнам старческа деменция ли те гони, след като аз и Търговския регистър знам повече неща за тебе отколкото знаеш ти самият. Или отново става въпрос за лъжа и измама, с каквито явно си откърмен.
ПП: Вместо да ме опонираш и да ме обиждаш за неща, които са голата истина, по-добре първо провери в Търговския регистър, за да си опресниш паметта и повече да не приказваш врели-некипели. А ако нещо не ти харесва в Търговския регистър, ами сърди се на себе си, че през годините не си правил вписвания с актуална информация.
Коментар