Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеАко ми позволите да наруша спокойствието на някои тук...
Може ли?
Може ли толкова къса памет?
На всеки 7-8 месеца ли забравяте какво сме говорили ТУК за Норвегия? И отново почват манипулативните постовеLast edited by Pyramid; 12.12.2019, 22:37.
Коментар
-
Още тогава: преди няколко месеца излезе манипулативното заглавие за Норвегия и как тя "обърнала" пазарите...
При данъчните преференции и пътни такси, от които се освобождават електромобилите - ПАК ХОРАТА, които искат да "преобърнат" пазарите СА ЕДИНИЦИ... Ми - както и да ги караш хората НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА!
В Норвегия си карат НОВИТЕ автомобили с двигатели с вътрешно горене и дори НЕ МИСЛЯТ "да подменят" - както някои тук бленуват...))
Ще "подменим", но защо точно аз да съм пръв?))
Не ни се дават 100 000 $, след което и да закъсваме в зимни условия..., май...
Нека другите "подменят", а ние само ще чешем езици във форумите!)) /национална черта е тая - да бутаме другите напред в НЕЯСНОТО "светло" бъдеще.../
))
За Норвегия много може да се пише, как "подменяЛИ" двигателите... Манипулативно!
Ето я картинката за Норвегия:
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ей ти ще излезеш голям измамник- хайде нещо по просто- за колко време ще заредиш батерия 1000 милиампер часа от мрежата
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Измамник гледам прищяло ти се е нещо.Нямаш никакъв шанс просто ми е забавно и смешно.Продължавай да напиняш...мое изобретиш нещо
Нищо смислено не можеш да предложиш, „инж. Пеше”. Нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
В идеалния случай
За колко време ще заредиш 10Гвтч батерии от източник 10Гвт панели + 25% от 4Гвт вятър (че някой ще писне, ааама то има облаци) ?
и напомнянка, за който е забравил
- горното е с напрактика нулеви разходи по генерацията сравнено с атом/тец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
В идеалния случай дори, мо.ентът на генерация не съвпада с мо.ента на търсене на тази мощност. Отделно, идеалните случаи са такава Рядкост. И... какво правим?
Затз колко киловата или мегавата трябва да е батерията която е способна да се зареди в един зимен ден от твоята установка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНай-интресното е че нямаш никакви доазателсъваза мнимите ми „измами”, Нервен ли си, „инж.Пеше”?
Коментар
-
В идеалния случай
За колко време ще заредиш 10Гвтч батерии от източник 10Гвт панели + 25% от 4Гвт вятър (че някой ще писне, ааама то има облаци) ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеХа ха измамник ставаш досаден
Коментар
-
В идеалния случай
Коментар
-
-
В идеалния случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...А къде забрави ВРЕМЕТО на фукционирането на всичко това НА ПЪЛНА МОЩНОСТ?
Коментар
Коментар