Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
1500+ евро на квадрат в кв. Витоша! Начи Жонката да се приготвя за 3000 в Иван Вазов.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
7това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
7
тези вечер съм канен на романтична вечеря в един от 7-те апартамента на кака Бонка. Аз, като джентълмен от най-висша класа, вечерям само с каки, чиито жилища вървят по минимум 3000 Еврака на квадрат. Кака Бонка засега единствена във форума изпълнява този скромен критерий.
Незабравимата, опияняваща романтика ще бъде допълнена с уругвайско бонфиле от личната малка ферма на моя приятел и бивш колега Франк Кванте, а продуктите за салатния микс ще бъдат предоставени от най-големия производител на чушки и краставици в Плевенския край - бай Пеше СветаТоицки. Македонското вино ще бъде специална селекция - от избата на големия Бански инвеститор Леля Станка, а коктейлите в края на вечерта ще бъдат лично приготвени от най-добрия барман на Гоце Делчев за всички времена (Оптимиста на Трета Степен).
Какво ще се случи след вечерята в една от просторните спални с гледка към връх Дупевица (чудесно се вижда от повечето Люлински тераси с Южно изложение) е единственият детайл, който ще спестя поради безпрекословното ми уважение към кака Бонка и нейната интимност.Last edited by ejonny2376; 23.05.2021, 22:54.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекаква я мислихме а тя каква стана
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...naemite-239087
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бонке, ти досега все раздаваш умни съвети, но не споменаваш колко и какви имоти имаш. Не е редно така - на чужд гръб е лесно. Кажи ми ти колко имоти за по 3000 на квадрат можеш да си позволиш.
Коментар
-
1500+ евро на квадрат в кв. Витоша! Начи Жонката да се приготвя за 3000 в Иван Вазов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
150 К € е тотал сметката, с включени бани, кухни, прехвърляне и т.н. едния взема 83 кв за 128 К € другия 80 кв. за 125 К € но грубо стигат до 150 К € със всичко ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не става
нурелето го забраниха
Коментар
-
Не е баш така - цитираните 20.000 души имат доходи над 108.000 годишно, като тук влиза абсолютно всичко декларирано - дивиденти, наеми, заплати, криптовалути и подаръци от тъщата (естествено без сивата част). Това за 2019 мисля, предполагам скоро ще излезе за 2020 година и очаквам нещата да изглеждат по-зле. Това е статистика на министерството на финансите - деклариран общ облагаем доход и не доход от работна заплата.
Дори в ИТ-фирмите заплата от 9000 лева получават само големите - те пак са под 3% от общия персонал. Какво остава за цялото население. 0,5% е някъде числото, един на 200 души.
Коментар
-
Преувеличаваш и то много.
В Иван Вазов наскоро слагахме хидроизолация на покрива. Някакви 2500 лева мисля, които си се бяха събрали в касата, защото плащаме по 5 лева на месец за "фонд ремонт и обновяване" и не се наложи даже да се събират пари допълнително. Има май 3 апартамента, които не са плащали с години нищо - двата са на изчезнали по чужбините наследници, третият е на една луда бабка. Ами търпим ги и плащаме останалите - няколко лева месечно повече голям праз. Нищо чак толкова сериозно не е. Повечето семейства в тези райони са ако не богати то поне средна класа и са все разбрани хора. 1-2ма да създават проблеми при вход от 20-30 апартамента е нищо и се търпи.
В панелката в Люлин или в ЕПКто в Света Троица ми е ясно, че нещата са трагични. Там обаче не ходим нито ти, нито аз да търсим.
Мен пък при новото строителство ме дразнят разни млади келеши на по 30 с номера РК, КН и ВР, които масово живеят под наем или на които татко им е платил жилището, а дори името си не могат да кажат на книжовен Български Език.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Жонка ама послъгваш бе пак.Дори и да имаш човек в НАП той може да ти каже само осигурителният доход.Казах ти че содта тъпичък и не можеш да лъжеш
На целия АЕЦ мога да искарам заплатите по ЕГН, заедно с платения ДОД и осигуровки за колкото искаш години назад. Стига да поискам.
- 1 like
Коментар
-
Преувеличаваш и то много.
В Иван Вазов наскоро слагахме хидроизолация на покрива. Някакви 2500 лева мисля, които си се бяха събрали в касата, защото плащаме по 5 лева на месец за "фонд ремонт и обновяване" и не се наложи даже да се събират пари допълнително. Има май 3 апартамента, които не са плащали с години нищо - двата са на изчезнали по чужбините наследници, третият е на една луда бабка. Ами търпим ги и плащаме останалите - няколко лева месечно повече голям праз. Нищо чак толкова сериозно не е. Повечето семейства в тези райони са ако не богати то поне средна класа и са все разбрани хора. 1-2ма да създават проблеми при вход от 20-30 апартамента е нищо и се търпи.
В панелката в Люлин или в ЕПКто в Света Троица ми е ясно, че нещата са трагични. Там обаче не ходим нито ти, нито аз да търсим.
Мен пък при новото строителство ме дразнят разни млади келеши на по 30 с номера РК, КН и ВР, които масово живеят под наем или на които татко им е платил жилището, а дори името си не могат да кажат на книжовен Български Език.
- 1 like
Коментар
Коментар