Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мерси! Успех и на теб в земеделските начинания, както и във всички инвестиции!
НАЙ-ХУБАВОТО Е, че не се наложи да си продам златото, както първоначално имах планове.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗАКУПИХ. ТОЧНО преди два дни. Морската маломерка, която наблюдавам от един месец и половина. 60% самоучастие и 40% привлечен ресурс на 4,28% ГПР, без никакви такси и таксички.
Част от плащането КЕШ, други два превода с Real-time interbank Gross settlement System от две български банки.
СЕГА ОЧАКВАМ:
А) Да стане голямо земетресение и да ми срути имота
Б) Да ми вдигнат данъците двойно
В) Да изпадна в неплатежоспособност и имота да ми бъде взет от ЧСИ.
Северно или южно черноморие ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
С брокер...нямаше как да го избегна, закупих го от компания за недвижими имоти. Направиха ми 7% дискаунт, колкото ми стъпи нотариуса и комисиона. Днес си получих НА по еконт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Без брокер?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗАКУПИХ. ТОЧНО преди два дни. Морската маломерка, която наблюдавам от един месец и половина. 60% самоучастие и 40% привлечен ресурс на 4,28% ГПР, без никакви такси и таксички.
Част от плащането КЕШ, други два превода с Real-time interbank Gross settlement System от две български банки.
СЕГА ОЧАКВАМ:
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Честито! Със здраве да си го ползваш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
СЕГА ОЧАКВАМ:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абе ние сме си приятели, само ти напомням да не се изхвърляш много и да внимаваш какво пишеш. Няма аз да тръгна да те разследвам - нито ми е в работата, нито ме интересува особено кой каво прави. Но не се знае кой чете този форум и с каква цел.
Същата работа става и с банския инвеститор. Сложи снимки на нотариален акт с подписи на нотариус тук и вече голямата работа. Без изобщо да мисли как сериозно може да навреди - както на себе си, така и на други хора.
Разберете, че не живеем вече в 90те години. Не всеки може да прави каквото си поиска и да говори каквото си поиска без последствия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
честито!
такива неща трябва да пишат в темата.
мерак ти беше - купи. дали по-евтино можело, дали по-скъпо ще става не е толкова важно.
важното е, че да се кефиш.
НАЙ-ХУБАВОТО Е, че не се наложи да си продам златото, както първоначално имах планове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗАКУПИХ. ТОЧНО преди два дни. Морската маломерка, която наблюдавам от един месец. 60% самоучастие и 40% привлечен ресурс на 4,28% ГПР, без никакви такси и таксички.
Част от плащането КЕШ
такива неща трябва да пишат в темата.
мерак ти беше - купи. дали по-евтино можело, дали по-скъпо ще става не е толкова важно.
важното е, че да се кефиш.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
купувай ти
СЕГА ОЧАКВАМ:
Last edited by 13ADROL; 23.04.2021, 14:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонка, мислех, че сме приятели...
Същата работа става и с банския инвеститор. Сложи снимки на нотариален акт с подписи на нотариус тук и вече голямата работа. Без изобщо да мисли как сериозно може да навреди - както на себе си, така и на други хора.
Разберете, че не живеем вече в 90те години. Не всеки може да прави каквото си поиска и да говори каквото си поиска без последствия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеНедоверието е толкова насадено във всеки от нас, че кой каквото и ще да направи все ще го оплюем. Само ми вижте подписа .
Сигурен съм че колегата се е постарал, ама с кофти данни трудно се работи ....
схемата е да 'закачи' оценители към банки да са му абонати.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сайтчето е много убаво, ама данните в него са смешни / от примера/....Цифрите им бягат особено процентите....откъдето и да ги взимат...
Поне е ясно защо собственика му така и не се научи да играе бридж на ниво, а беше гоУем талант докато студенстваше :-)
Сигурен съм че колегата се е постарал, ама с кофти данни трудно се работи ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар