Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Питам за оценка нали си специалист ?Имаш опит ,какво лошо съм попитал ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Нямаме масово такива цени !!! Оценките ми са точни от моя гледна точка, бъди сигурен в това.
- 1 like
Коментар
-
Питам за оценка нали си специалист ?Имаш опит ,какво лошо съм попитал ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не, само наемателите като Жонката ги е гнус. Затова при всяка нова квартира плащат на наемодателя 15-20К за ремонт (на сървърното) по техен вкус. Даже напоследък поръчват ремонт и на хотелите в Сингапур и ЮАР преди командировка. Не им е скъпо, само тристайните в Иван Вазов са им скъпи.
Расте или пада ?
Коментар
-
Кавръков, ама много елементарно разсъждаваш !!! Дори не си задаваш въпроса като какъв купувач, ще го търся. Лично мен не ме интересува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ти сега смесваш жилища със търговските. Имаме масово жилища за 2К евро квадрат под наем за 5-6 евро квадрата. Търговска площ в центъра беше по 30 евро квардат минимум под наем пък цената 8К евро били много продажна. Съпостави си оценките. Не си виждала цени по 10К евро квадрат търговска преди пандемията? Цялата витошка си беше солидно над 10К. Площите в моловете въпреки че не се продават директно по офис пространствата имаше цени над 10К евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
А бе вас не ви ли е гнус да се преместите да живеете на ново място и да не направите ремонт? Давате една торба пари, пък 15-20К лева за ремонт не отделяте. Само като си помисля предишните обитатели какви може да са и директно викам бригадата да изрине всичко. А и сега не е толкова скъпо да се направи ремонт.
- 1 like
Коментар
-
Хайде, точно мен, да не ме учиш как се продава, купува и наема луксозния сегмент. Истината е ,че такива цени не съм виждала, а ти се успокоявай както искаш !!! В този случай ,аз съм понижител ,а ти повишител
Коментар
-
Остави пазара ,питам те като реален купувач колко струва според теб ако ти би имала интерес и си в ролята на купувач,колко би предложила ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
при оптимистичен наем от около 500 макс 600Е на месец ( на гурко има подобен размер за 420 преди пазарлък, но да речем е то) ....
обяви като настоящата са пряк израз на балонът в ОЧАКВАНИЯТА на много хора .. мечти
Коментар
-
Пазара ще даде правилната цена. Според мен, 31 кв.м. за над 200 000 евро на този етап е лудост. Отделно онзи апартамент ,който струваше 450000 евро без ДДС !!! Много се извинявам ,но това на този етап е щуротия.
Коментар
-
Пазара ще даде правилната цена. Според мен, 31 кв.м. за над 200 000 евро на този етап е лудост. Отделно онзи апартамент ,който струваше 450000 евро без ДДС !!! Много се извинявам ,но това на този етап е щуротия.
обяви като настоящата са пряк израз на балонът в ОЧАКВАНИЯТА на много хора .. мечти
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Дай цена тогава за този имот ,като купувач
Коментар
-
Хайде, точно мен, да не ме учиш как се продава, купува и наема луксозния сегмент. Истината е ,че такива цени не съм виждала, а ти се успокоявай както искаш !!! В този случай ,аз съм понижител ,а ти повишител
Коментар
Коментар