If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да и мойта брокерка така казва. За да си сигурен че имота е качествен трябва да платиш над офертна цена. То се знае. Бих цитирал още пояснения ама тя още спи и е много люта като я будя.
Повечето по-малки агенцийки не са даже регистрирани по ДДС. Дават ти едни фактурки, които не се осчетоводяват никога. А 3те процента комисионна отиват по сметката на бабата на брокерката. Данък 0. Такива трябва да се преследват и наказват най-жестоко, просто данъчните нямат сметка да се занимават с тях - твърде малки риби са. Друго е да напишеш акт за половин милион и да гушнеш 10% за да скриеш половината.
А ти ако се занимаваш с това ще се регистрираш ли?
Като стигнеш 50к и нова фирма ... МНОООГО често срещана практика не само за брокери ами и за ВСЯКАКВИ фирми
Тва е щото си броки. Повечето сериозни сделки минават на заменки и кеш. Скоро изтече на Мавродиев записа с тайния разговор където обсъждат сделка - кеш две къщи в Гърция. Без брокер естествено.
Това зависи от клиента, но да, голяма част от сделките са с ипотеки.
Ти кога последно участва с кешова сделка?
Тва е щото си броки. Повечето сериозни сделки минават на заменки и кеш. Скоро изтече на Мавродиев записа с тайния разговор където обсъждат сделка - кеш две къщи в Гърция. Без брокер естествено.
комерс - всеки работи само и единствено за ПАРИ.
Горещ, тъмен пазар - продават свещички на неориентирания.
Това е СРАМ и ПОЗОР за агенциите - ама само те са си виновни че ЛЪЖАТ И МАЖАТ 20-30 години.
Щото е много сладко да ЛЪЖЕШ шаранчета и да прибираш комисионни
Повечето по-малки агенцийки не са даже регистрирани по ДДС. Дават ти едни фактурки, които не се осчетоводяват никога. А 3те процента комисионна отиват по сметката на бабата на брокерката. Данък 0. Такива трябва да се преследват и наказват най-жестоко, просто данъчните нямат сметка да се занимават с тях - твърде малки риби са. Друго е да напишеш акт за половин милион и да гушнеш 10% за да скриеш половината.
това е сайт за оценители - прибират много бързи пари и дават прилична оценка
аз лично не бих бил съгласен ако купувам / продавам нещо да е изтипосано така със снимки и някой да продава инфото за моята сделка без аз да имам файда.
също така 'изворът' е имотните агенции партньори предполагам, които са далече от определението безпристрастни страни от пазара
а ценообразуването е точно като да вземеш на някой 20-30 кинта за да си направи по-бързо оценката и да я пуска към кредитните.
комерс - всеки работи само и единствено за ПАРИ.
Горещ, тъмен пазар - продават свещички на неориентирания.
Това е СРАМ и ПОЗОР за агенциите - ама само те са си виновни че ЛЪЖАТ И МАЖАТ 20-30 години.
Щото е много сладко да ЛЪЖЕШ шаранчета и да прибираш комисионни
тоест си с ипотеки.
да, сделките в които съм участвал са банка на данъчна основа, кеш за останалото.
Тоест току що заяви, че си извършвал данъчни престъпления, така ли? Знаеш, че не си съвсем анонимен.
Обясни ми един продавач ако получи кеш да речем едни 200к, като какви ги декларира после? Под дюшека ли ги крие? Това не са ти 90те години - отиваш с куфарчето кеш и внасяш пари по сметката на тъщата.
Купа, понеже с теб, сме следили пазара 2008 г. помниш ли да сме срещали цени на апартаменти по 4-6000 евро ? Нямам такива спомени ,а си мисля, че ако е имало все някой е щял да ги публикува в онзи форум. Заплатката ми е ясен ,че няма да купи, въпреки ,че има все още нормални цени и възможност да придобиеш собствено жилище ама за този който може да мисли.
Ти нали само преди едно мнение обещаваше че няма да врачуваш.
Коментар