Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Като ги саботираш и ги топиш на всички контролни органи.До дупка и никакво съгласие за извънредна работа и по празници без да се заплаща труда както е по закон.Никакво съгласие да се работи без всичко да е коректно...Частници да ги еба у крадците са що са заревали на държавния х...Държарвата трябва да им разкатае мамицата.качил се на майбах а работниците му ровят по кофите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Принципно държавния сектор е под частния по заплати ! Това е при "пазарна" икономика. Частната инициатива винаги е по добра ! И не си мисли за българския алъж вериж на дребно, на едро е още по галяма разликата .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Aми алчните частници с джи класите и силиконките' как да ги накараш да дават европейски заплати?
Коментар
-
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...2020-g-322625/
Безпрецедентен срив на емигрантските пари със 72% отчита България през 2020 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Че за къф ... ми е тоя частен бизнес??????Колкото по бръже умре толко по добре за всички нас.99% от частниците са за Белене.Не спазват никакво работно време не плащат не дават работно облекло и се държат нагло и просташки особено с по възпитаните и не агресивни хора.Last edited by RUBLA; 24.02.2021, 10:11.
Коментар
-
Аз не пия. Плоска ти е мисълта Тва ли разбра ,за държавния сектор. Света не е само болници ! Ако комунизма се върне а то натам сме тръгнали частен бизнес нема да имаLast edited by RUBLA; 24.02.2021, 10:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно на това ти отговорих. Че държавния сектор в Бг е фалиран умишлено. Че държавния сектор в развитите страни е малък, и там всичко почти е в частни ръце, но където го има е конкурентен но не с ниски заплати, а често с по-високи от частния сектор.Last edited by RUBLA; 24.02.2021, 10:19.
Коментар
-
Умишлено естествено .С тия размери на администрацията ,с това образование,и тия вождове начело на държавата другояче не може да е. Западняците е друга темата ,много голяма тема.Западния свят е фалирал ,плевенски, що ли ,фалирал ама действително ,разбираш ли или не ?! Та пак да се върна,вчера казах,че конкурентните заплатки в държавния сектор не вещаят нищо добро за България .Ако не бяхме във борд ,сега такава виденова зима щеше да има ,че 97 ряпа да яде.
ПП Ще ти дам пример с Испания. Приятелка. Завършва фармация там. Работи в аптека. Съкратяват я ,щото имало някаква врътка. И назначават пак току що завършили. Собственика не е българин, испанец си е Примера е само нагледен. Не се впускай да ми обясняваш.
ПП Не съм съгласен за държавния сектор, излез от спецификата на работата ти,ядрените централи също не влизат в примера . Принципно държавния сектор е под частния по заплати ! Това е при "пазарна" икономика. Частната инициатива винаги е по добра ! И не си мисли за българския алъж вериж на дребно, на едро е още по галяма разликата .
ПП Това да си чиновник, дори и тесен специалист си е и манталитет на мислене . Ако сега ти вземем всичките пари и имоти бъди сигурен ,че няма да можеш да ги възстановиш. повечето големи бизнесмени са фалирали няколко пъти в живота си . Не казвам кое е лошо и кое хубаво,въпрос на качества и избор е. Казвам,че едното няма общо с другото по никакъв начин .И в този контекст съм на мнение ,че си много далеч от някои неща ,колкото и да гледаш отстрани ,общо няма !...Last edited by RUBLA; 24.02.2021, 10:19.
- 1 like
Коментар
-
Точно на това ти отговорих. Че държавния сектор в Бг е фалиран умишлено. Чс държсвния сектор в развитите страни е малък, и там всичко почти е в частни ръце, но където го има е конкурентен но не с ниски заплати, а често с по-високи от частния сектор.
ПП Ще ти дам пример с Испания. Приятелка. Завършва фармация там. Работи в аптека. Съкратяват я ,щото имало някаква врътка. И назначават пак току що завършили. Собственика не е българин, испанец си е Примера е само нагледен. Не се впускай да ми обясняваш.
ПП Не съм съгласен за държавния сектор, излез от спецификата на работата ти,ядрените централи също не влизат в примера . Принципно държавния сектор е под частния по заплати ! Това е при "пазарна" икономика. Частната инициатива винаги е по добра ! И не си мисли за българския алъж вериж на дребно, на едро е още по галяма разликата .
ПП Това да си чиновник, дори и тесен специалист си е и манталитет на мислене . Ако сега ти вземем всичките пари и имоти бъди сигурен ,че няма да можеш да ги възстановиш. повечето големи бизнесмени са фалирали няколко пъти в живота си . Не казвам кое е лошо и кое хубаво,въпрос на качества и избор е. Казвам,че едното няма общо с другото по никакъв начин .И в този контекст съм на мнение ,че си много далеч от някои неща ,колкото и да гледаш отстрани ,общо няма !
Last edited by RUBLA; 24.02.2021, 10:18.
- 1 like
Коментар
-
Айде пак простоват съм бил ,ти интелекта ненагледен
Кво коментирам аз днес, че в държавния сектор е по конкурентен от частния ,по конкурентен не по друго,по заплати. Всичко което е управлявано от държавата е фалирало,включая и прословутите болници.Ако на чиновниците им дадеш задание,те ще го сбъркат поне няколко пъти .Това е комунизъм в действие .Това коментирам аз днес. На това ми отговори... .
Last edited by RUBLA; 24.02.2021, 10:17.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е аз кво пиша? Че имотите скоро няма да паднат, и да паднат ти и в двата случая няма да купиш щото си извън пазара отдавна, аз няма да купя щото вече купих и то няколко.
Тез които ще купят ще поемст риск ако са с кредити, ако не да друг тип купувачи които ще имат РОИ но с друг таргет непостижим и за двама ни.
И че си учен, ама леко простоват.
Кво коментирам аз днес, че в държавния сектор е по конкурентен от частния ,по конкурентен не по друго,по заплати. Всичко което е управлявано от държавата е фалирало,включая и прословутите болници.Ако на чиновниците им дадеш задание,те ще го сбъркат поне няколко пъти .Това е комунизъм в действие .Това коментирам аз днес. На това ми отговори...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga
Не драги,аз говоря за това което пишеш. Аз не коментирам кЪф доктор си и прочие ,кво си учил как си го учил и т.е. Ти простееш ,ама простееш яко. Що да те пита човек,едва ли знаеш ...
Тез които ще купят ще поемат риск ако са с кредити, ако не са друг тип купувачи които ще имат РОИ но с друг таргет непостижим и за двама ни.
И че си учен на диплома, ама леко простоват. Споко, то това не върви ръка за ръка.Last edited by bulgarian lev; 24.02.2021, 02:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ще се върне ма ти ще прегориш. Дадох ти примери надолу далеч от болници, но ти се мрежи погледа и не четеш, май си прав, не е от пиене. Още по-зле.Last edited by pa4anga; 24.02.2021, 01:42.
- 1 like
Коментар
-
Аз не пия. Плоска ти е мисълта Тва ли разбра ,за държавния сектор. Света не е само болници! Ако комунизма се върне а то натам сме тръгнали частен бизнес нема да има.Last edited by RUBLA; 24.02.2021, 10:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар