Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by RUBLA; 24.02.2021, 10:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Това може да го каже само човек който няма грам представа от нещата ! Говоря за дребен и среден бизнес .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Абе нали писа че държавния требе да е под под частния бре. Що пиеш и се заиграваш у форума.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
у ВИФ и висша математика ли си учил бре?
Много са му пет поста му дадох вече. Утре пак към него. Но 3 максимум. Видно е че математиката не му помогна в неговата икономика на виф геодезист инвеститор. Може да има по-висши цели ама аз не можах да ги схвана.Last edited by bulgarian lev; 24.02.2021, 01:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Явно се смяташ за някой който не си .Явно смяташ че си капацитет относно това което съм написал, е драсни два реда да се научим и ние. Дето сме учили висша математика докато ти биохимия. Напиши айде да видим капацитета в икономиката.
Допълвам щото не мога да ти смогна на корекцийте. Аз също съм независим . И съм и на подходяща възраст. И тук идеята ми не е това,пиша други неща които нямат общо с теб с мен,принципно но ти и още няколко плебея използвате мненията на хората за да ви изпъква простотията.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Явно се смяташ за някой който не си .Явно смяташ че си капацитет относно това което съм написал, е драсни два реда да се научим и ние. Дето сме учили висша математика докато ти биохимия. Напиши айде да видим капацитета в икономиката.
Коментар
-
Какви жилища те гонят бе плевенски туч,какви сигурни и добри заплати бе !Аз за какво пиша той кво пее. Ти си пълен олгомайфренд.
И да имам наблюдения и затова и пиша. Но ти естествено бягаш по тъча и пишеш простотии.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти имаш ли наблюдения от развития свят. Лични, бил там, работил там?
Усети ли как призна което ти казвах? Достъпни ли са жилищата? Как се води и формира статистика?
За протокола. В държавни болници в развития свят има сигурни и добри заплати. Частникът може да реши че тоз месец ще те глоби или че е в преразход...не всички, чергарите главно, но те доминират.
И да имам наблюдения и затова и пиша. Но ти естествено бягаш по тъча и пишеш простотии.
- 1 like
Коментар
-
Кое в развития свят рече ?! Ти в час ли си въобще и защо разсъждаваш за неща които гледаш зад прозореца ? Отговарям и на по горните ти мнения,дай ми пример в някоя заподноевропейска държава където да се наблюдава този феномен ?! Относно банковите плащания и заплати, незнам дали си наясно очевидно че не си ,че освен алъж вериж търговци,сервитьори ,всичко останало работи по сметки ,фактури и прочие и няма тва онова . Това което се случва в момента е комунизъм, всичко да се буха на държавна работа .
Усети ли как призна което ти казвах? Достъпни ли са жилищата? Как се води и формира статистика?
За протокола. В държавни болници в развития свят има сигурни и добри заплати. Частникът може да реши че тоз месец ще те глоби или че е в преразход...не всички, чергарите главно, но те доминират.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm
Всички знаем как работи дребен и среден бизнес. 90% осигуряват на минималната работна заплата, като останалите се дават на ръка. По този начин "печели" работника, печели и работодателя. Отделно поради мерките в страната една част от персонала се изпраща на борсата...май ти нямаш грам представа от нещата.
- 1 like
Коментар
-
Виж ся Левчо, мускулягата па4анга си мисли, че лекарите в държавните болници в Европа имат по-малък доход от едноличния търговец ПА4АНГА водопроводчика, който се води дребен бизнес.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm
Всички знаем как работи дребен и среден бизнес. 90% осигуряват на минималната работна заплата, като останалите се дават на ръка. По този начин "печели" работника, печели и работодателя. Отделно поради мерките в страната една част от персонала се изпраща на борсата...май ти нямаш грам представа от нещата.
Коментар
-
Бате Пачанга, така е в развития свят. Държавният сектор е сигурен, бюджетен, под шапката на министерства и сериозни регулаторни органи. Но има уравниловка донякъде. Структурирани звена и определен доход. Частният сектор е по-шарен, зависи от приходите, бизнеса, локалния мениджмънт. Някои може би получават повече, други малко, динамичен е, вярно зависи в кой секрор на икономиката се движи.
За болниците - в частност от наблюдения. И у нас, и в чужбина пара голяма се дава на печеливши звена, носещи приходите с консумативи, имена, пазар изобщо, клиентела. Поддържащите звена са с по-ниски, някои от работещите даже предпочитат да се преместят в държавен сектор.
Предполагам и с другите сфери е така. Важно е и разбира се кой изкарва парата и кой е наемник.
Дъщерно звено ли си и на кого. Как са структурирани собственост, дялове, офшорка ли си къв си....тук вече ти и колегите сте по-компетентни.
Коментар
-
Бате Пачанга, така е в развития свят. Държавният сектор е сигурен, бюджетен, под шапката на министерства и сериозни регулаторни органи. Но има уравниловка донякъде. Структурирани звена и определен доход. Частният сектор е по-шарен, зависи от приходите, бизнеса, локалния мениджмънт. Някои може би получават повече, други малко, динамичен е, вярно зависи в кой секрор на икономиката се движи.
За болниците - в частност от наблюдения. И у нас, и в чужбина пара голяма се дава на печеливши звена, носещи приходите с консумативи, имена, пазар изобщо, клиентела. Поддържащите звена са с по-ниски, някои от работещите даже предпочитат да се преместят в държавен сектор.
Предполагам и с другите сфери е така. Важно е и разбира се кой изкарва парата и кой е наемник.
Дъщерно звено ли си и на кого. Как са структурирани собственост, дялове, офшорка ли си къв си....тук вече ти и колегите сте по-компетентни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Представяш ли си мускуле, как редови държавен служител има по-голям доход от твоята свинеферма?! Май е време да разшириш свинефермата и да купиш още свине-майки.
гледай филма Баш майстора -Фермер за да видиш твоя герой.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар