Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Кога да очакваме земетресението?Година месец дата?А и на теб кой ти дава гаранция че точно когато се случи ти няма да си в някоя паянтова сграда и да те затрупа всичко?Ама кефите бе толко тъпотия злоба завист и простотия на едно място влизаш тука и почва забавлението.Всичко лошо е за вас дето имате на нас безимотните нищо лошо не може да ни се случи...Ами то вече ви се е случило щото немотията е награда за мързела и тъпотията.20г чета едни и същи глупости на безимотни пророци сал никовете се сменят
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Бай Пеше само едно уточнение има голяма разлика между имот и ДОМ. В дома има семейство има разбирателство, любов, караници. В котури на ШЗ няма нищо, никаква стойност
визирам да си направи дом близо до града сред природата, който да бъде комфортен, просторен, озеленен и енергонезависим (вода от сондаж). Да е жив и здрав да се радва на внуци да играят по двора и да знаят къде расте домата, пипера или ябълката и тн..Last edited by bertram; 09.06.2021, 18:39.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Песи мани не му слушай глупотевините на Берто.От него само глупости така подлъга Накавръка да купува жълтици а не жилище.Чети му глупостите и прави точно обратното.А тва за солара просто кРЪти миФки и е без коментар типична арменска простотия.Ако искаш да направиш този имот непродаваем слушай му съветите щото аз те съветвам да послушаш жена си.
не го знам селото на песи кое е , но в района има много нелоши места за живот. важното е да е спокойно.
солара 30 киловата му е изплатен на 7-8ма година и след това му генерира по текущи цени на тока едни 1000лв на месец. поне 20 години ще ги експлоатира, а после ще ги махне от покрива.
двама приятели имам, които съвсем успешно се справят с администрация и бюрократщина и си направиха по 2 солара, а единия готви още 2. - уточнявам в разлчни упи-та
цената на която им изкупуват тока не е висока, но цените на инсталациите паднаха значително.
Last edited by bertram; 09.06.2021, 18:38.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Кога да очакваме земетресението?Година месец дата?А и на теб кой ти дава гаранция че точно когато се случи ти няма да си в някоя паянтова сграда и да те затрупа всичко?Ама кефите бе толко тъпотия злоба завист и простотия на едно място влизаш тука и почва забавлението.Всичко лошо е за вас дето имате на нас безимотните нищо лошо не може да ни се случи...Ами то вече ви се е случило щото немотията е награда за мързела и тъпотията.20г чета едни и същи глупости на безимотни пророци сал никовете се сменятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Чак пък за главни букви да е...Тука засегнаха лихвите и инфлацията, но не засегнаха 50 други фактори - нито данъци, нито земетресения, нито демография... Пестеливо питат въпроси журналистите общо взето да ти пазят психиката.
Редкация: Ей тоз боклук не може да не пипне нещо в мнението ми. Точно психотерапия за брокери провеждат медиите да не се паникьосат и да се сринат цените където им е мястото. Какво има да триеш?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
верно бе пеше, що не сложиш един панел на плевнята
кратунчо сигурно отдавна е наслагал термо панелите по някоя програма
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
марсианци и междузвездни войни също не бяха засегнати а те са си фактор в цените на имотиту
Коментар
-
Песи мани не му слушай глупотевините на Берто.От него само глупости така подлъга Накавръка да купува жълтици а не жилище.Чети му глупостите и прави точно обратното.А тва за солара просто кРЪти миФки и е без коментар типична арменска простотия.Ако искаш да направиш този имот непродаваем слушай му съветите щото аз те съветвам да послушаш жена си.
кратунчо сигурно отдавна е наслагал термо панелите по някоя програмапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Чак пък за главни букви да е...Тука засегнаха лихвите и инфлацията, но не засегнаха 50 други фактори - нито данъци, нито земетресения, нито демография... Пестеливо питат въпроси журналистите общо взето да ти пазят психиката.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ISssLvMFrC5QU4
Според Димитров в следващите две-три години няма да има съществени промени на имотния пазар. „Цените ще вървят нагоре и ще има недостиг на качествени имоти“. Има отдръпване на продавачи от пазара на имоти, които изчакват по-високи цени в опит да се защитят от инфлацията, каза той.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА, ДОБРЕЕЕЕ, ЧЕ КУПИХХХ
Редкация: Ей тоз боклук не може да не пипне нещо в мнението ми. Точно психотерапия за брокери провеждат медиите да не се паникьосат и да се сринат цените където им е мястото. Какво има да триеш?Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 09.06.2021, 17:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За соларите предполагам че си прав и за у нас къщните такива няма да се случат.... Имам роднини вкарали купища пари / примерно вила в еленският балкан с мрамори и кво ли не/ и сега не струват нищо тарашени по няколко пъти годишно.... , та влагането на средства / големи/ в селски имот откъснат малко от селото не е разумно, но все пак трябва да има минимум условия..... а парите трябва да ги харча някак преди те самите да се похарчат....
От друга страна макар да са ми тежест и да не мога да ги поддържам не ми се продават защото са наследство и история.... Как да го напиша уважение към предните поколения.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ISssLvMFrC5QU4
Според Димитров в следващите две-три години няма да има съществени промени на имотния пазар. „Цените ще вървят нагоре и ще има недостиг на качествени имоти“. Има отдръпване на продавачи от пазара на имоти, които изчакват по-високи цени в опит да се защитят от инфлацията, каза той.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА, ДОБРЕЕЕЕ, ЧЕ КУПИХХХ
Коментар
-
От друга страна макар да са ми тежест и да не мога да ги поддържам не ми се продават защото са наследство и история.... Как да го напиша уважение към предните поколения.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don 0815 Разгледай мнение
В днешния глобален свят без граници е безсмислено да се прогнозира къде ще живеят децата. Къщите “ на три ката - да има по един за децата”, които в момента пустеят, са доказателство за това. За 20 години ще се променят много неща.
Коментар
Коментар