IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка вероятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово. като оня образ с Московска, същия е.
    Ти мене ме остави, видяхме какъв въздух си. Изложи се яко с тая барака за илядо лв.

Коментар

А, ще помисля. На Бетърчо не му харесва, на ската е препоръчително да има растителност и жив плет, не да забиваш железа, ще увеличиш ерозията на ръба. Но...карай, от такива като Бетерчо само мнения, те са индикатор също.
      Какви мнения? Всички видяха занемарения двор. Не че очаквахме нещо друго де.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругата е наследник
        Е, в момента ползва, не е собственик. А ако наследи с още куп братя и сестри смятай какво се случва. Ама нашето българче е просто фотографа на семейната им собственост.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругата е наследник
          В България по дефолт. По други държави - не е по дефолт. Няма да те открехвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И тя ползва. На родителите, естествено, ако е Италия, където кисненето в деЦките е занимание отнемащо поне милениум.

Католици. Демек мацката има още десет братя и сестри (щото папата е забранил презерватива и всичките са “сепарато”, но никогаж “диворциато”).

Общо взето стабилна геронтокрация и бавнисима смяна на поколенията (справка деди Берлускони), а са и дълголетни и витални до много късно …

Да не те открехвам как всякакви пунически войни бледнеят пред разпределението на наследство в латинска фамилия. Естествено до нашия романтично драматичен лирически герой, младият Вертер, нищо няма и да дойде, защото се следват стриктно принципите на римското право изобретено от гениални юристи преди има няма около 2000 години, а принципът е, че ва̀жи само пряката кръвна линия. Нема съпрузи, нема съпруги, нема конкубинки
            E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругът/съпругата е наследник

ПП.Разкажи ни за некой испански бизнесмен дето се е преместил в БГ.Да се посмеем.
            Last edited by nradev1111; 13.08.2024, 00:08.

Коментар

Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка ветоятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово. като оня образ с Московска, същия е.
              Аз сериозно съм намислил да се свържа с човека, освен Бетера и danetha трябва да му плаща сериозни обезщетения. Тогава да ги видим, колко сериозни са им портфейлите, ще е много интересно.. сега, Фрости също е в играта. Сигурен съм, че човека много ще се зарадва да получи обезщетения от такива трима мастити инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Естествено , че изчерпва всичко . Показателно е, че дори като Ви обяснят причините не можете да ги разберете.
                Причините касаят собственика както го написа. Ти си "гостенин" там, това се опитваме да ти кажем. Но и това е нещо. , и няма лошо, така е навсякъде. Но не знаете какво е да купиш, да инвестираш със собствен труд, това също се опитваме да ви кажем. И не е обида, а факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Значи, нямаш нищо против да платиш обезщетение на продавач, който си злепоставял имота му, ако това не съм аз. И то с месеци. Ти какво обезщетение би му платил? Питам те сериозно, щото утре и при него ще ходя.
                  Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка вероятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово. като оня образ с Московска, същия е.
                  Last edited by bulgarian lev; 12.08.2024, 23:24.

Коментар

Хахахахахахахахахахахаха, това изчерпва всичко!
                    Естествено, че изчерпва всичко. Показателно е, че дори като Ви обяснят причините не можете да ги разберете.
                    Last edited by rverb; 13.08.2024, 01:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Пак заповядайте! Ако наистина е Ваша къща е грехота да не се възползвате от този изглед.
                      А, ще помисля. На Бетърчо не му харесва, на ската е препоръчително да има растителност и жив плет, не да забиваш железа, ще увеличиш ерозията на ръба. Но...карай, от такива като Бетерчо само мнения, те са индикатор също.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Така е, не ми дреме, все пак не аз "живея" в тия кочинЕ, дет фалихте ден и нощ.
                        Значи, нямаш нищо против да платиш обезщетение на продавач, който си злепоставял имота му, ако това не съм аз. И то с месеци. Ти какво обезщетение би му платил? Питам те сериозно, щото утре и при него ще ходя.

Коментар

Благодаря за препоръките!
                          Пак заповядайте. Ако наистина е Ваша къща е грехота да не се възползвате от този изглед.
                          Last edited by rverb; 13.08.2024, 01:03.

Коментар

Какво ти дреме, като ти личи, че не си завършил висше образование и са ти непознати дедуктивния и системния подход, а се осланяш единствено на индуктивния, да, обади се на обявата, ако ти стиска, много кинти ще изкара продавача, ще му го гарантирам, щото аз мога да разбера всички кои сте много лесно.
                            Така е, не ми дреме, все пак не аз "живея" в тия кочинЕ, дет фалихте ден и нощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ти сиА, като видЕ, ква кочина е при лева, почна да твърдиш, че "онуй" е твоята къща.
                              Какво ти дреме, като ти личи, че не си завършил висше образование и са ти непознати дедуктивния и системния подход, а се осланяш единствено на индуктивния, да, обади се на обявата, ако ти стиска, много кинти ще изкара продавача, ще му го гарантирам, щото аз мога да разбера всички кои сте много лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Моля. Изкарахме страхотно. Лека вечер от мен
                                . Лека, Селена!

Коментар

Working...
                                X