Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А, ще помисля. На Бетърчо не му харесва, на ската е препоръчително да има растителност и жив плет, не да забиваш железа, ще увеличиш ерозията на ръба. Но...карай, от такива като Бетерчо само мнения, те са индикатор също.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругата е наследникОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
E то бива юридическо безхаберие ама чак пък от елитна адвокатка не съм го очаквал.Не знам как е било преди 2000 години ама към днешна дата съпругата е наследник
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И тя ползва. На родителите, естествено, ако е Италия, където кисненето в деЦките е занимание отнемащо поне милениум.
Католици. Демек мацката има още десет братя и сестри (щото папата е забранил презерватива и всичките са “сепарато”, но никогаж “диворциато”).
Общо взето стабилна геронтокрация и бавнисима смяна на поколенията (справка деди Берлускони), а са и дълголетни и витални до много късно …
Да не те открехвам как всякакви пунически войни бледнеят пред разпределението на наследство в латинска фамилия. Естествено до нашия романтично драматичен лирически герой, младият Вертер, нищо няма и да дойде, защото се следват стриктно принципите на римското право изобретено от гениални юристи преди има няма около 2000 години, а принципът е, че ва̀жи само пряката кръвна линия. Нема съпрузи, нема съпруги, нема конкубинки
ПП.Разкажи ни за некой испански бизнесмен дето се е преместил в БГ.Да се посмеем.Last edited by nradev1111; 13.08.2024, 00:08.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Кой, Бетърчо ли да плати? С кво? Треа да му земем трите десети коини. И в Чайка ветоятно не е имал нищо...леко на запад може, във Владиславово.като оня образ с Московска, същия е.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Естествено , че изчерпва всичко . Показателно е, че дори като Ви обяснят причините не можете да ги разберете., и няма лошо, така е навсякъде. Но не знаете какво е да купиш, да инвестираш със собствен труд, това също се опитваме да ви кажем. И не е обида, а факт.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Значи, нямаш нищо против да платиш обезщетение на продавач, който си злепоставял имота му, ако това не съм аз. И то с месеци. Ти какво обезщетение би му платил? Питам те сериозно, щото утре и при него ще ходя.като оня образ с Московска, същия е.
Last edited by bulgarian lev; 12.08.2024, 23:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Хахахахахахахахахахахаха, това изчерпва всичко!Last edited by rverb; 13.08.2024, 01:03.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Пак заповядайте! Ако наистина е Ваша къща е грехота да не се възползвате от този изглед.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е, не ми дреме, все пак не аз "живея" в тия кочинЕ, дет фалихте ден и нощ.
Коментар
� -
Благодаря за препоръките!Last edited by rverb; 13.08.2024, 01:03.
Коментар
� -
Какво ти дреме, като ти личи, че не си завършил висше образование и са ти непознати дедуктивния и системния подход, а се осланяш единствено на индуктивния, да, обади се на обявата, ако ти стиска, много кинти ще изкара продавача, ще му го гарантирам, щото аз мога да разбера всички кои сте много лесно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти сиА, като видЕ, ква кочина е при лева, почна да твърдиш, че "онуй" е твоята къща.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Моля. Изкарахме страхотно. Лека вечер от мен. Лека, Селена!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар