Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Виж си погасителният план и ако си на анюитетни вноски и нямаш ограничения за брой и срокове на предсрочните погасяваня те съветвам и 5000 лв да имаш свободно да тичаш да погасяваш. Иначе ще ти одерът кожата жив.
Коментар
-
Благодаря, аз не съм мизерник за да си спестявам 15% данък. Имам си фактури и добър счетоводител. Имам и доходи от наем и той оформя и подава декларацията ми. Има 10% нормативно признати разходи. За мен е чест да платя данъци и да съм горд данъкоплатец. Искаме благинки от Бг, а не желаем да плащаме данъци. Това е мизерно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И така е най-добре. Видях Албена, макс 20% от хотелите бяха заети.
Аз си имам къща за разпускане, Септември, Октомври, Април, Май най-добре. А за наемане става по моя преценка и за лични купони и събирания във всеки момент с що-годе хубаво време. Даже и за Коледа и Нова година, както вече ми я и наеха миналата година. Сезона не ме грее, колкото по-кратък, толкова по-добре.
Коментар
-
Аз не! За мен това е човек, който може да се води счети и цял ден да вкарва фактури в някоя фирма. За да си добър счети трябва да знаеш мнго други тънкости. Те не се учат в УНСС или за старухите Карл Маркс. Ратко също не е доволен от консултацията. Определено човека е далеч от спец, който може да взима пари за консултация на ФЛ.
Няколко пъти съм го засичал в незнание, но мълча:-)
Накрая, добрият счети спестява законно пари на довереника си и с това оправдава присъствието си:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз препоръчвам nradev , четирите дула! Препоръка е
Няколко пъти съм го засичал в незнание, но мълча:-)
Накрая, добрият счети спестява законно пари на довереника си и с това оправдава присъствието си:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ясно. Ще продавам в Германия, където са необлагаеми. Аз нямам ЕГН понеже не съм вече БГ гражданин. Да вървят да ме търят на майната си.Last edited by Selena2024; 29.08.2024, 20:58.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Добре, ще чета.
Тогава една безплатна консултация от мен:
Ако имате злато за продажба - продавайте го лично само на частни лица срещу кеш(пари в брой), но не и през куриерски фирми, защото куриерите ще ви изпеят на нап... или още по-добре - направо разменяйте злато срещу биткоинс, и не декларирайте нищо... така търмъкът-измамник Спецов и мафиотската му рекетьорска агенцийка нищо не могат да докопат и нищо не могат да ви направят...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чети, чети!
Не обвинявай никого а само себе си ако си купувал без фактура:-)
Аборигена е друг ако си мисли, че с една касова бележка, която след месеци е избледняла и не се чете се доказва разход:-))))
С безплатните консултации дотук...натам има други платени счетоводители във форума:-)
Тогава една безплатна консултация от мен:
Ако имате злато за продажба - продавайте го лично само на частни лица срещу кеш(пари в брой), но не и през куриерски фирми, защото куриерите ще ви изпеят на нап... или още по-добре - направо разменяйте злато срещу биткоинс, и не декларирайте нищо... така търмъкът-измамник Спецов и мафиотската му рекетьорска агенцийка нищо не могат да докопат и нищо не могат да ви направят...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Чети, чети!
С безплатните консултации дотук...натам има други платени счетоводители във форума:-)
- 1 like
Коментар
-
Расте ти... друг път!
Оназ твоя прашна барака с ламаринения покрив и с проядените дърски по пода накрая ще се самосъбори.
Вкарай 60-70 хилядарки в основен ремонт на покрива и стаите, иначе накрая ще си собственик на полу-срутена сграда...
Коментар
-
Какво да чета бе?!
Аз мога да си чета законите колкото си искам, какво ме топли това, след като измамниците от българското нап четат законите както дявола чете Евангелието...
Затова те питам, за аборигените от българското нап, касовата бележка издадена при продажба доказва ли цена на придобиване, или ще ти гепят 15% от цялата продажна стойност на златото(не 15% само от печалбата)??
Не обвинявай никого а само себе си ако си купувал без фактура:-)
Аборигена е друг ако си мисли, че с една касова бележка, която след месеци е избледняла и не се чете се доказва разход:-))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така е, аз от 21г съм спрял да инвестирам в недвижимости, но пък ми расте капиталовата.На 700К€ , капиталовата ми е нарастнала с 84 000€. За полугодие съм изкарал 84 000 еврони, без да си мръдна пръстта!
Оназ твоя прашна барака с ламаринения покрив и с проядените дърски по пода накрая ще се самосъбори.
Вкарай 60-70 хилядарки в основен ремонт на покрива и стаите, иначе накрая ще си собственик на полу-срутена сграда...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Е, и?!
Ти нещо купи ли/продаде ли от началото на годината?
Не, нали.
Само седиш и гледаш на перона.
Коментар
-
Чети бе, чети. Не задавай тъпи въпроси. Има си закон за счетоводството.
Аз мога да си чета законите колкото си искам, какво ме топли това, след като измамниците от българското нап четат законите както дявола чете Евангелието...
Затова те питам, за аборигените от българското нап, касовата бележка издадена при продажба доказва ли цена на придобиване, или ще ти гепят 15% от цялата продажна стойност на златото(не 15% само от печалбата)??( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар