Случващото се на имотния пазар е типичен пример за стаден инстинкт и неспособността на хората да разсъждават трезво. Отделен е въпросът, че масово тълпата смята покупката на имот за инвестиция. Ако се направи една реална преценка на моментната ситуация, то изводът е ясен!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениети пишеш във имотни форуми много години
това не означава че имаш или че се занимаваш
със имоти
имаш 1/ 2 имот
хайде като го направиш цял
ще контактуваш с пълните
собственици
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Айде сега. Глупости. Това е до голяма част заради производителите на козметични елементи които много държат на брандинга си и не допускат грешен монтаж на техни продукти по договор. За асансьора например, за да ти го продадът изобщо се съгласяваш с ред изисквания за монтаж и инспекция от оторизиран от тях техник накрая както и абонаментна подръжка, а при проблеми дължиш неустойка!
Сега че са асфалтирали улицата - даже факта че това го споменаваш все едно са преизпълнили проекта е достатъчен...
Номче, за строителите не казах кои са, защото не искам да правя реклама и защото за мен може да е ок за друг не. Така че съветвам да си питаш строителите преди това тези неща и да ги помолиш да видите тяхно строителство предишно, тогава човек добива представа, като види вече нещо построено от тяхLast edited by pepe1234; 29.06.2021, 14:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не влизай в диалог с мен друг път.Аз се занимавам с имоти от близо 30 години, ти ревеш тука от 1г., щото си изпуснал влака.
Хайде да влезеш поне с един единствен имот и ТОГАВА да подадеш молба за одобрение да контактуваш с мен.
това не означава че имаш или че се занимаваш
със имоти
имаш 1/ 2 имот
хайде като го направиш цял
ще контактуваш с пълните
собственици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Адреналинчо, и кой, разбира се, го твърди това нещо!!! Шефката на агенция за недвижими имоти!
Ха - ха - ха - хааааааа!
След малко очаквам брокерчетата да налазят темата и да я подкрепят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ту дъ муунЩе ще, ама в цитата там се вижда 25% свиване на пазара, за който може да чете хахахаха
Тия хора са пропуснали часовете по аритметика, както и балъците дето сте им клиенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТърсенето е голямо, ЦЕНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТАТ!!
https://www.dnes.bg/stranata/2021/06...-rastat.495260Ще ще, ама в цитата там се вижда 25% свиване на пазара, за който може да чете хахахаха
Тия хора са пропуснали часовете по аритметика, както и балъците дето сте им клиенти.
Last edited by X_Y; 29.06.2021, 13:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТърсенето е голямо, ЦЕНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТАТ!!
https://www.dnes.bg/stranata/2021/06...-rastat.495260
Ха - ха - ха - хааааааа!
След малко очаквам брокерчетата да налазят темата и да я подкрепят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Търсенето е голямо, ЦЕНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТАТ!!
https://www.dnes.bg/stranata/2021/06...-rastat.495260
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
толко много пара докарваш на швабата началник, па си и съдружник.
не е ли съгласен поне в нормален апартамент да те настани.
това студио по-подхожда на неквалифицирания персонал. или за сървърно.
Коментар
-
ааа, на паричните потоцииии...
ама те са въображаеми, бе колега.
до тука само, че се свира под наем в маломерка е успял да ме убеди.
ти рулерчо, кога каза, че си се дипломирал?
да не влачиш още математиките, м?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Плъхчо, отвреме на време се съгласявам с теб само защото сме завършили един и същ университет.
Но Джонката яко дига нивото на паричните потоци.
ама те са въображаеми, бе колега.
до тука само, че се свира под наем в маломерка е успял да ме убеди.
ти рулерчо, кога каза, че си се дипломирал?
да не влачиш още математиките, м?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тези 60% не са ми паднали от небето. С яко бачкане събирам едни пари, които влагам. С още повече бачкане получавам процент от печалбата като работещ съдружник която е около 60% от вложеното на годишна база. Това са си пари, изкарани с труд, не са някакви пасивни доходи, които да искам да пропилея току така. Най-малкото пък да ги дам на някой измамник за нещо супер надценено. Трудът и времето са ми по-скъпи от всичко.
не е ли съгласен поне в нормален апартамент да те настани.
това студио по-подхожда на неквалифицирания персонал. или за сървърно.
- 1 like
Коментар
-
джонка, ще каже човек, че си отгледан в бъкингам, лично от кралицата баба а не в априлци.
както забелязва рулетката, ама много дигаш нивото.
на интерпретациите.
Но Джонката яко дига нивото на паричните потоци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЖони, нещо си ного объркан. Сам се хвалиш че си изкарал от инвестиции 60% за миналата година, от проекти изкарваш вероятно на частно / извън работата ти/ поне още 100К защо ти е такава драма , че имотите дръпнали с 10-20% за година ? След инвестициите ти можеш да купиш ПОВЕЧЕ имот от преди година ! Какво повече искаш ?! Ето аз дори ти завиждам малко щото ако приема имотите ми за инвестиция и другите неща съм с доходност под 10% на активите за година Ти си на светлинни години по-добре от мен и от 99% от хората. Кой друг е изкарал 60% за година ?!?!?1
Не те кефят имотите у нас - ок. Не струват исканите пари - пак ок. Страната ни е супер зле за всичко - пак ок. Не щеш семейство и особено жена Българка - ок...
Тогава що си губиш времето в сайта за обяви ? Айде форума може, че е забавление. ама знаеш всички обяви по-добре от брокерите бе човек ! Въобще що седиш у нас при тази ти настройка. Казвам ти чесно с твоето мнение за всичко тук и работата и доходите ти и че нищо не те задържа у нас /деца, жена/ отдавна бих отишъл на някое топло данъчно местенце....
Твоето пребиваване у нас е чист мазохизъм...
ПП А бре с тея Каките за по 1000 ойро садо мазо има ли ? :-)
Коментар
Коментар