IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И само след 3 часа бай Наско направил 3%+
    тоз' е перфе индикатор
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тъкмо да го плесна с нотариалния акт на къщето по китарата, па и с другите може, да се извини дето се държи като несериозен инвеститор с 0,3 кон. , и да му покажа качествените имоти във Варна на какви пари са.
      Туй го чувам от 1 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

брокерази са
        джонката отговаря за софия
        бетерчо за вн
        Бетера е заклет брокераз според мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
          Време за излизане от NASDAQ и време за вход в тухли... (български тухли)

кой разбрал - разбрал [ATTACH=CONFIG]n4201693[/ATTACH]
          И само след 3 часа бай Наско направил 3%+

Коментар

брокерази са
            бетерчо за вн
            Вярно, че са брокери тия двамата, как не сетих, че са такива!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Те двамата с Джони са си лика прилика, плюват инвестицията имот, ама са запознати с всяка обява в България, що ли, ей така за забавление
              брокерази са
              бетерчо за вн
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тъкмо да го плесна с нотариалния акт на къщето по китарата, па и с другите може, да се извини дето се държи като несериозен инвеститор с 0,3 кон. , и да му покажа качествените имоти във Варна на какви пари са.
                Те двамата с Джони са си лика прилика, плюват инвестицията имот, ама са запознати с всяка обява в България, що ли, ей така за забавление

Коментар

на гърция съм по това време
                  викнете бетерчо на мое място
                  няма да скучаете с него
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ще ми е приятно да се запознаем! Отопление, вентилация, рекуперация, ТП солари, фотоволтаици ми е хоби. Направо болест :-)))

П.П. Пит стопа в Казичене е номер1:-)

П.П.П. на 5-6 приятеля съм започнал да правя ТП, работя само уйкендите и до октомври-ноември трябва и да съм ги монтирам, че жените им ще ме бият:-)
                    Голям си Бонвиване! Само да ти споделя, че имотите в Казичене, цените им трябва да са по 3 в сравнение с някаква усойна местност Гърдова глава из Витоша. Казичене е топ, слънчеви дни дал Господ в сравнение с умно-красивите глупаци в усойното северно подножие на Витоша.

Коментар

• Бай Митьо, още ли чЕкаш 40? Чекай си......

Коментар

• Играчииии?!!!! Пак проспахте 22% за има нЕма 3 дни!
                        Продължавайте да не ме слушате.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Определено имам интерес!!!!! Ще те питам на лични. Даже вчера обядвах на прочутата скара в Казичене! Към 11,30 имаше само 10 човека опашка!
                          Ще ми е приятно да се запознаем! Отопление, вентилация, рекуперация, ТП солари, фотоволтаици ми е хоби. Направо болест :-)))

П.П. Пит стопа в Казичене е номер1:-)

П.П.П. на 5-6 приятеля съм започнал да правя ТП, работя само уйкендите и до октомври-ноември трябва и да съм ги монтирам, че жените им ще ме бият:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Цените на ТП паднаха много.

Аз имам две бройки и съм си ги правил сам. Едната струваше 3000 лв, а другата беше с донор от колонен климатик купен 2ра ръка за 200 лева и струва още по-малко, въпреки, че е с по-добри характеристики и грее БГВ.

Хайде да не се давам за пример, че моето е хоби и си ги правя сам и за приятели. Има перфектни ТП вода-вода за 5000-6000 лв. Ако си мераклия ще те свържа с две БГ фирми. Собствениците са ми приятели и от тях съм откраднал хобито:-))) Едната е в Пловдив, другата е в Казичене.

Всъщност цената на една ТП е почти най-евтиното нещо в системата. Най-скъпото е направата на водно подово.
                            Именно с водно подово отопление една ТП без значение въздух-вода, земя-вода или вода-вода работи най-оптимално.

Компромис е само конвектори, но там има един малък шум, който не е за всеки.

П.П. Лично аз съм комбинирал навсякаде подово + преоразмерени конвектори за да се охлаждам лятото за без пари.
                            Определено имам интерес!!!!! Ще те питам на лични. Даже вчера обядвах на прочутата скара в Казичене! Към 11,30 имаше само 10 човека опашка!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

личи си, че не си в час

наздраве все пак
                              С кое точно, уточни

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Нема значение колко градуса е в Гърдова глава. На подарен кон зъбите не се броят.
                                Да бе, как забравих, че този, който ми се подиграва дебелашки, че съм нямал средства, всичко му е подарено!!!

Коментар

X