Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тъкмо да го плесна с нотариалния акт на къщето по китарата, па и с другите може, да се извини дето се държи като несериозен инвеститор с 0,3 кон., и да му покажа качествените имоти във Варна на какви пари са.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
брокерази са
джонката отговаря за софия
бетерчо за вн
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеВреме за излизане от NASDAQ и време за вход в тухли... (български тухли)
кой разбрал - разбрал [ATTACH=CONFIG]n4201693[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
� -
брокерази са
бетерчо за вн
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Те двамата с Джони са си лика прилика, плюват инвестицията имот, ама са запознати с всяка обява в България, що ли, ей така за забавление
бетерчо за внпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тъкмо да го плесна с нотариалния акт на къщето по китарата, па и с другите може, да се извини дето се държи като несериозен инвеститор с 0,3 кон., и да му покажа качествените имоти във Варна на какви пари са.
Коментар
� -
на гърция съм по това време
викнете бетерчо на мое място
няма да скучаете с него, и да му покажа качествените имоти във Варна на какви пари са.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ще ми е приятно да се запознаем! Отопление, вентилация, рекуперация, ТП солари, фотоволтаици ми е хоби. Направо болест :-)))
П.П. Пит стопа в Казичене е номер1:-)
П.П.П. на 5-6 приятеля съм започнал да правя ТП, работя само уйкендите и до октомври-ноември трябва и да съм ги монтирам, че жените им ще ме бият:-)
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Определено имам интерес!!!!! Ще те питам на лични. Даже вчера обядвах на прочутата скара в Казичене! Към 11,30 имаше само 10 човека опашка!
П.П. Пит стопа в Казичене е номер1:-)
П.П.П. на 5-6 приятеля съм започнал да правя ТП, работя само уйкендите и до октомври-ноември трябва и да съм ги монтирам, че жените им ще ме бият:-)
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Цените на ТП паднаха много.
Аз имам две бройки и съм си ги правил сам. Едната струваше 3000 лв, а другата беше с донор от колонен климатик купен 2ра ръка за 200 лева и струва още по-малко, въпреки, че е с по-добри характеристики и грее БГВ.
Хайде да не се давам за пример, че моето е хоби и си ги правя сам и за приятели. Има перфектни ТП вода-вода за 5000-6000 лв. Ако си мераклия ще те свържа с две БГ фирми. Собствениците са ми приятели и от тях съм откраднал хобито:-))) Едната е в Пловдив, другата е в Казичене.
Всъщност цената на една ТП е почти най-евтиното нещо в системата. Най-скъпото е направата на водно подово.
Именно с водно подово отопление една ТП без значение въздух-вода, земя-вода или вода-вода работи най-оптимално.
Компромис е само конвектори, но там има един малък шум, който не е за всеки.
П.П. Лично аз съм комбинирал навсякаде подово + преоразмерени конвектори за да се охлаждам лятото за без пари.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
личи си, че не си в час
наздраве все пак
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Нема значение колко градуса е в Гърдова глава. На подарен кон зъбите не се броят.
Коментар
�
Коментар