Първоначално изпратено от mitko2848
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin
Селски, бачкането е само за роби като теб, ей туй съм схванал прекрасно - те затова и си бил гастар в средата на нищото, а дори най-черните около теб са си живяли на твой гръб
Мен ме вълнува дохода. Ти си работи, не ми пречиш - луд умора няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
А така, че и богати новодомци щом твоите неща поръчват....:-)
Това все за около Варна ли става въпрос ?Last edited by blackaquarius; 23.05.2021, 17:55.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquariusПичове не знам за вас, но аз сам луднал от поръчки за обзавеждане на новодомци.Такъв оборот не съм виждал от години.
п.п. Покрай бума с продажбите май и аз ще захлебя.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Пероня не разбра че закриха и жп линията, виси и чака. Разбира нещата постфактум. И в мечти минава живота му...два пъти по-малко отколкото на един гарван.
знаеш ли че камилите на които си ринал
ще те надживеят
ако си помагал на главния камилски дофтур
при някое камилско раждане малкото има
40 години пред него
ти - не
- 4 Харесвания
Коментар
-
За Попето (Купата) - такава яка къща се продаде в Кайлъка за 25 дена може би. Камък първи етаж, обли веранди, нагоре етаж и още една пристройка. С терен около декар, аристократична ограда от ковано желязо...страхотна е, реставрирана и обновена, но от старите номенклатурни имоти. Тъкмо щях да питам. Цената е около 250-300К € предполагам. Мястото е уникално, но до пътя същевременно, на около 6-7 км от града.
Нищо, за спящ на перона като мен остава далеч по-тънкия вариант с парцел и кеф ти сглобяема къща, кеф ти 2 каравани за разпускане. Все пак 250-300К е кеф, но кой знае какъв доход не би имало, освен може би епизодични отдавания за частни партита.
тук за малко беше колежката Станчева
олекнала със 100 грама живо месо
но сега разбирам от едно моди че 2-3 дена се опитва
да си ги лепи с тиксо
и щяла да се връща като митрополит Въртоломей
само където номера с лепенето е труден и не става
ще се получи нещо като
папеса йоана каравана
- 4 Харесвания
Коментар
-
6 К лева ли? Може, зависи на кого и от вашата информираност. Но грешиш ужасно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquariusПичове не знам за вас, но аз сам луднал от поръчки за обзавеждане на новодомци.Такъв оборот не съм виждал от години.
п.п. Покрай бума с продажбите май и аз ще захлебя.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ко да напрая сега... ?! Кой както сам си го направи.... Ти ще живееш кат цар след пенсиониране с 50 евровата количка , а аз ще страдам..., ама никой не ми е виновен за грешните избори и слаби възможности дето съм имал от село :-)
- 1 like
Коментар
-
Аз пък винаги съм харесвал Надежда и се чудя защо е толкова евтино спрямо другите квартали....
Ми не е такава сметката.... 500 лева е разликата ама без амортизацията и разходите за ремонти, данъци и т.н. За тях още 500 лева за същото ниво. Сега друг е въпроса като е тяхно / демек на банката/ мове 20-30 години да не го пипнат и нищо да не сменят/оправят.
Би била 500 лева разликата ако са наели апарт на шпакловка и замазка и му плащат данъците и разходите за ремонти на сградата....
Почти съм сигурен, че са премълчали и за разходите по прехвърлянето и по ипотеката или още не са им дошли. За целта ще им отидат едни 15К лева когато дойде време = на 2 години наем....действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
надежда .. не ми харесва честно казано, но към момента мисля, че е адекватно за ситуацията .. за по убаво место и тула искат прекалено много още на дупка .. ако умекнат ще го мисля, може и аз да умекна, ама бърза работа нямам .. когато тогава
Коментар
-
именно, това им обяснявах и аз, ама те ми излизат с довода, че плащат 700 лева наем за същия години и още 500 лева се някак ще се изкарат .. оптимистично и дори реалистично за двама души по 250 лева не е болка за умиране, ама днес ... а утре при лихва по 2 която също е реалистична след 2-3 години да кажем ? ....
Би била 500 лева разликата ако са наели апарт на шпакловка и замазка и му плащат данъците и разходите за ремонти на сградата....
Почти съм сигурен, че са премълчали и за разходите по прехвърлянето и по ипотеката или още не са им дошли. За целта ще им отидат едни 15К лева когато дойде време = на 2 години наем....
Коментар
-
надежда .. не ми харесва честно казано, но към момента мисля, че е адекватно за ситуацията .. за по убаво место и тула искат прекалено много още на дупка .. ако умекнат ще го мисля, може и аз да умекна, ама бърза работа нямам .. когато тогаваОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не си сбъркал. Цената е добра, стига да не е шибан микрорайон. Панел да, но тула на 800€ нова завършена се съмнявам че ще ковнеш даже и след евентуална корекция.
Кво да коригираме бе брат, парата лети между пръстите. 3 бона например и в град извън Сф са нищо особено. Добър доход, но не става за кой знае кво ако имаш малки деца и плащаш некой кредитче, хеле пък наем и ипотечка. Олетел си след 12 месеца. Ми нали имаш автомобилец, застраховчица, данъци, имотец пак застаховчица. Ми не става, става ма на ръба, ми както е тръгнало, след 5 години си вече 2ка спатия.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
ще видим колко ще изпищят на умряло и колко време ще продължи депресията .. може и по ниско да паднат ..
аз вчера взех панел 45 кв. чисти за 37 К € .. на 800-850 евра кв. нова тухла завършена .. и плащане на чиста квадратура, а не 100 кв. да шибат 35 - 40кв отгоре мога и аз да взема няколко .. малко над тези цени бих платил за нещо топ супер хай лукс лимитед едишъни завършено вътре по мой проект до ключ и говорим за 100 тина евро над тези цени не повече
Кво да коригираме бе брат, парата лети между пръстите. 3 бона например и в град извън Сф са нищо особено. Добър доход, но не става за кой знае кво ако имаш малки деца и плащаш некой кредитче, хеле пък наем и ипотечка. Олетел си след 12 месеца. Ми нали имаш автомобилец, застраховчица, данъци, имотец пак застаховчица. Ми не става, става ма на ръба, ми както е тръгнало, след 5 години си вече 2ка спатия.Last edited by bulgarian lev; 23.05.2021, 01:10.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар