Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тези следят онлайн търговията
Съответно се очаква ревизия:-)))
Разбира се за 500-1000 лв получени суми за година няма да светне системата, но положението се затяга и скоро време и праговете се свалят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Точно така е, но когато светнеш в червено в системата те приравняват като търговец ФЛ....демек ЕТ
Много хора изгоряха от незнание или тарикатлък.
Затова умната, декларациика в срок, плати си като бял човек и спи спокойно.
Ако си разменям директно златото срещу биткойни и не декларирам нищо, наш кога ще ме приравнят на търговец/ЕТ - когато търмъкът-измамник Спецов си плати милионите дългове към НАП...
Също не продавайте нищо през куриерските фирми, само чрез лично предаване - така търмъците от рекетьорската агенцийка на Спецов не могат да ви засекат приходите и не могат да ви вземат нищо...Last edited by Frosty; 30.08.2024, 12:07.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Информирай се. От 2-3 години НАП създадоха изцяло нов отдел, който само това следи. Наложени платежи, доходи от продажба и т.н. за ФЛ.
Повярвай ми, работят много усилено:-)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нов дълг. Чудесно. Ще имаме евтини имоти. И високи заплати.
...цитат към пласирането на облигации за 4,5 млрд евро.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
НАП ич не могат да се занимвават с такива дребни спекуланти изкарали 1000-2000лв от злато.Не е икономически оправдано.Ревизии има само в главата на Бонвивана
Повярвай ми, работят много усилено:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
A защо се наши със скъпи застраховки?
100 лв не е скъпа застраховка имущество
Застраховките са вид инвестиция за черни дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Какво да чета бе?!
Аз мога да си чета законите колкото си искам, какво ме топли това, след като измамниците от българското нап четат законите както дявола чете Евангелието...
Затова те питам, за аборигените от българското нап, касовата бележка издадена при продажба доказва ли цена на придобиване, или ще ти гепят 15% от цялата продажна стойност на златото(не 15% само от печалбата)??
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е да де, нали и аз това казвах, че глобалното затопляне не означава, че ще сезона ще се удължи до Октомври, а по-скоро, че лятото ще е много горещо и сухо.
Ето една малко известна песен на Диана Експрес - "Есен" - уникален текст и кратък повторяем музикален акорд. И жестоко клавирно соло. Класика! Поезия и чувственост! Не е другото парче Есен - ""Есен, есен, минал сезон..."
https://youtu.be/o3OxQjyJRns?si=TGxfipVXRIOocXG_Last edited by bulgarian lev; 30.08.2024, 01:41.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЩе дам мнение. Плажовете няма как да са затворени. Заведенията и хотелите ми дермят на хойа., за басейните пък хептем... Отворено е всичко. Миналата година от плажа по плувки от моята къща стигнах Албена. И гледам хора с ризи и панталони с баджове по шиите - конференция имат в хотел Маритим Блу Парадайз. Ооо, мамини, конференция на Джипита от цялата страна. Влязох, даже и познати намерих докато полежах на шезлонгите и басейна им отвън, пих кафе и безалкохолно от техните десетки барчета и машини във фоайето от спонсориращи поне 50 яки фарма компании, хотела е арт, картините бяха доста в изложбена подредба. Само някой доклад да чуя се въздържах. Бехме двама с кака и по бански и тя с пола някаква. Яко е, Албена и всичко останало отворено са твои, няма навалица, тук таме едва помръдващи с лули скандинавци и немци. Пенсии, но кво от това, тишината и спокойствието с хладната морска вода, чиста от планктон и липса на вълни в спокойно време са незаменими, не за всеки.
Last edited by bulgarian lev; 30.08.2024, 01:28.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
От Октомври северняка ще им отнесе главите бе.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАнюитетни са, така че ще видя, да. Но ще е голяма бумащина всеки месец да внасям, защото трябва да попълниш декларация, а ако искаш да ти се намаля вноската, трябва всеки път да ти преизчисляват погасителния план.
Коментар
-
Морето не изстива толкова бързо и до края на Септември става за къпане. Проблемът е, че плажовете са затворени, заведенията и повечето хотели - също, басейните след тия 2 дена дъжд са ледени и вече няма да стават за ползване. Толкоз беше за тая год, кой избил разходите - избил.
Коментар
-
Ми бумащината е за сметка ба банката, а не твой проблем.
Не им давай лесни пари:-)
Понеже ми е ясна схемата, а на много четящи темата им е тъмна Индия моля те сподели разбивката за примерна вноска от 2700 лв.
Бруталнои ще е за някой летяши из облаците. Нещо от типа 2300 лв лихва и 500 лв главница...
Близко ли съм?
1279 главница
и оттам намаля лихвата за сметка на главницата. Реално не е толкова зле.
Коментар
Коментар