Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ми бумащината е за сметка ба банката, а не твой проблем.
Не им давай лесни пари:-)
Понеже ми е ясна схемата, а на много четящи темата им е тъмна Индия моля те сподели разбивката за примерна вноска от 2700 лв.
Бруталнои ще е за някой летяши из облаците. Нещо от типа 2300 лв лихва и 500 лв главница...
Близко ли съм?
1279 главница
и оттам намаля лихвата за сметка на главницата. Реално не е толкова зле.
Коментар
-
Министерството на финансите пласира облигации за около 4.5 млрд. евро
Министерството на финансите пласира успешно вчера - 28 август, на международните капиталови пазари облигации в три транша, деноминирани в евро и щатски долари, на обща стойност около 4.5 млрд. евро, се казва в официално съобщение на ведомството.
Първият транш е от деноминирани в евро облигации със срок 8 г., обем от 1.75 млрд. евро и лихвен купон 3.625%. Книжата във втория транш са със срок 20 г. , обемът е 1.25 млрд. евро, а лихвеният купон 4.250%. Третият транш се състои от деноминирани в долари облигации със срочност 12.5 г., обем от 1.500 млрд. долара и лихвен купон 5.000%.
Министерството на финансите информира, че инвеститорите са имали силен интерес, благодарение на което цената е паднала значително и за трите вида книжа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз заминавам на море след 16.09. Ще пиша как е.Да се надяваме до октомври да остана, но нада ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Глобалното затопляне означава покачване на средните температури в световен мащаб. Много горещи дни през лятото, намаляване на полярния лед и все по-късно замръзване на океана на север. Но и възможни екстремно студени участъци зиме, като Канада, места с континентален климат и далеч от топли океански течения. Ще видите декември какви опустошителни жеги и пожари пак ще има в Австралия например. Това е лошо. Не бива да се съди по някакво захлаждане в нокътчето Бг и нейното Черно море.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАнюитетни са, така че ще видя, да. Но ще е голяма бумащина всеки месец да внасям, защото трябва да попълниш декларация, а ако искаш да ти се намаля вноската, трябва всеки път да ти преизчисляват погасителния план.
Не им давай лесни пари:-)
Понеже ми е ясна схемата, а на много четящи темата им е тъмна Индия моля те сподели разбивката за примерна вноска от 2700 лв.
Бруталнои ще е за някой летяши из облаците. Нещо от типа 2300 лв лихва и 500 лв главница...
Близко ли съм?
Коментар
-
Така е, аз от 21г съм спрял да инвестирам в недвижимости, но пък ми расте капиталовата.На 700К€ , капиталовата ми е нарастнала с 84 000€. За полугодие съм изкарал 84 000 еврони, без да си мръдна пръстта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Освен, че вре гагата в сфери за които нито е компетентен, нито квалифициран. Засега това минава безнаказано.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
От Октомври северняка ще им отнесе главите бе.Last edited by Bailor; 29.08.2024, 22:29.
Коментар
-
Виж си погасителният план и ако си на анюитетни вноски и нямаш ограничения за брой и срокове на предсрочните погасяваня те съветвам и 5000 лв да имаш свободно да тичаш да погасяваш. Иначе ще ти одерът кожата жив.
Коментар
-
Благодаря, аз не съм мизерник за да си спестявам 15% данък. Имам си фактури и добър счетоводител. Имам и доходи от наем и той оформя и подава декларацията ми. Има 10% нормативно признати разходи. За мен е чест да платя данъци и да съм горд данъкоплатец. Искаме благинки от Бг, а не желаем да плащаме данъци. Това е мизерно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И така е най-добре. Видях Албена, макс 20% от хотелите бяха заети.
Аз си имам къща за разпускане, Септември, Октомври, Април, Май най-добре. А за наемане става по моя преценка и за лични купони и събирания във всеки момент с що-годе хубаво време. Даже и за Коледа и Нова година, както вече ми я и наеха миналата година. Сезона не ме грее, колкото по-кратък, толкова по-добре.
Коментар
-
Аз не! За мен това е човек, който може да се води счети и цял ден да вкарва фактури в някоя фирма. За да си добър счети трябва да знаеш мнго други тънкости. Те не се учат в УНСС или за старухите Карл Маркс. Ратко също не е доволен от консултацията. Определено човека е далеч от спец, който може да взима пари за консултация на ФЛ.
Няколко пъти съм го засичал в незнание, но мълча:-)
Накрая, добрият счети спестява законно пари на довереника си и с това оправдава присъствието си:-)
- 1 like
Коментар
-
Аз препоръчвам nradev , четирите дула! Препоръка е
Няколко пъти съм го засичал в незнание, но мълча:-)
Накрая, добрият счети спестява законно пари на довереника си и с това оправдава присъствието си:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ясно. Ще продавам в Германия, където са необлагаеми. Аз нямам ЕГН понеже не съм вече БГ гражданин. Да вървят да ме търят на майната си.Last edited by Selena2024; 29.08.2024, 20:58.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар