Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми поправи ме, дай ми хабер.
Знаеш ли съседа за колко захлупи тристаен апарт баш до мен на етажа? 450К€, за има нема 100 кв апарт.Last edited by nradev1111; 22.05.2024, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, ако имаш кешовица за хубав апарт, би ли я качил на конете?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не е баш така. От 3 год лихвите са едни от най-високите от десетилетия, отделно централните банки свиват ли свиват балансите, въпреки това коня направи почти 5х, индексите почти 80%.
Колко ли ще направи коня (съответно индексите), когато почнат след 2-3 месеца да свалят лихвите/пуснат печатницата?
Скоро пак ще бъдем заляти от кеш, а хрътката Биткон първа усеща това, и води с няколко обиколки пред другите асети. Никой няма вяра във фиатното понци.
- 1 like
Коментар
-
Къде е тази цена? Някой платил ли я?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Tи си най безхаберния инверститор дет познавам.
Знаеш ли съседа за колко захлупи тристаен апарт баш до мен на етажа? 450К€, за има нема 100 кв апарт.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е кво да сметам? Искаш да ме убедиш че са паднали цените ли? 4200€ за метър как ти се струва? А я виж преди година. С пикчета които се дължат на някоя продажба с по-висока цена. А смятай при средна 4000€ дали не е имало и по 5К.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Учила е в килийното училище.
- 1 like
Коментар
-
Е кво да сметам? Искаш да ме убедиш че са паднали цените ли? 4200€ за метър как ти се струва? А я виж преди година. С пикчета които се дължат на някоя продажба с по-висока цена. А смятай при средна 4000€ дали не е имало и по 5К.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
биткона е измерител за лакомията и наличието на свободен кеш по пазара
биткон нагоре = акции нагоре = всичко нагоре
биткон надолу = нема пари в шамандурите и всичкото ликвидност спада.
засега още е на нива иху аху небето е над нас
никой не гледа надолу
Колко ли ще направи коня (съответно индексите), когато почнат след 2-3 месеца да свалят лихвите/пуснат печатницата?
Скоро пак ще бъдем заляти от кеш, а хрътката Биткон първа усеща това, и води с няколко обиколки пред другите асети. Никой няма вяра във фиатното понци.Last edited by better; 22.05.2024, 20:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4183193[/ATTACH]
Докторе, смЕтай!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Naemate1 Разгледай мнение
Скок в пропастта. Много мъка има в БГ имотите лол
графики и линкове няма да оставям , защото изчезват
а то не останаха и скачачи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Става тва, което прогнозирах мин год, а именно, че когато биткон тръгне на горе, туулата ще тръгне - надолу.
биткон нагоре = акции нагоре = всичко нагоре
биткон надолу = нема пари в шамандурите и всичкото ликвидност спада.
засега още е на нива иху аху небето е над нас
никой не гледа надолу
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеUnimog,
от една година следя не толкова интензивно пазара в София. Наблюдението ми е за около 10-15% скок на обявените цени. Тези графики изглеждат малко странно.Last edited by better; 22.05.2024, 17:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4183191[/ATTACH]
Лорде, смЕтай!
Коментар
Коментар