If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ама ние сега искаме ли гръцки сценарий???
и тези ез, защо ни пречат
за да ни вземат в ез, трябва значи да свалим дефицита и да реформираме администрацията
е, тогава самия гръцки сценарий откъде ще дойде?
огромна каша си създал само в 1 изречение.
за теб не знам, но аз не искам да влизаме в дългова спирала.
хрантутенето на чиновници и разни обръчи ще ни докара до там.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Въпрос към форумните повишители:
Абе тухладжии, защо не се обедините заедно с общ кредит да купите на дедо Лорчо-Радомирски коптора, който виси от години непродаваем по обяви?
Хем ще добавите по една съборетина в списъка с активите, хем ще го направите милионер в дествителност,
а не както сега да си смята само виртуални милиони...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
за да има качествен гръцки сценарий ще бъде нужно да ни вземат в ЕЗ, но с този дефицит и нереформирана администрация - трудно.
ще преборим инфлацията, но дефицита ще се вдигне.... последните години на популизъм от всички изредили се фин-мин си казват своето.
ще ни пуснат още някой относително евтин заем, а после ще ни запукат с 'хубави лихви'
ама ние сега искаме ли гръцки сценарий???
и тези ез, защо ни пречат
за да ни вземат в ез, трябва значи да свалим дефицита и да реформираме администрацията
е, тогава самия гръцки сценарий откъде ще дойде?
да ама с такива дефицити няма да ни вземат в ЕЗ, а за да имаме достъп до 'хубавите дъглови пазари' дългосрочно е добре да сме в ЕЗ
иначе с всеки следващ аукцион ще ни вдигат лихвичката и ще влезем в спирала преди да сме им 'везли' парите на западняците.
Не знам, имаме доста да наваксаме спрямо другите страни в Европа. Всяка година да имаме дефицит по 18млрд. пак ще са ни нужни поне 4-5 години да стигнем западните държави като дълг.
да ама с такива дефицити няма да ни вземат в ЕЗ, а за да имаме достъп до 'хубавите дъглови пазари' дългосрочно е добре да сме в ЕЗ
иначе с всеки следващ аукцион ще ни вдигат лихвичката и ще влезем в спирала преди да сме им 'везли' парите на западняците.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
за да има качествен гръцки сценарий ще бъде нужно да ни вземат в ЕЗ, но с този дефицит и нереформирана администрация - трудно.
ще преборим инфлацията, но дефицита ще се вдигне.... последните години на популизъм от всички изредили се фин-мин си казват своето.
ще ни пуснат още някой относително евтин заем, а после ще ни запукат с 'хубави лихви'
Не знам, имаме доста да наваксаме спрямо другите страни в Европа. Всяка година да имаме дефицит по 18млрд. пак ще са ни нужни поне 4-5 години да стигнем западните държави като дълг.
Коментар