Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Хаха не си в час със София изобщо .
В Красна поляна се мият улиците нон стоп и лято и зима ,дори хора от други "елитни"квартали са ми го казвали за нашия квартал.
При нас няма застрояване освен в 3 част ,а до църквата към пазара построиха ново училище,отделно Питагор купиха цялата сграда на техникума и я обновиха ,я ми кажи знаеш ли какви са таксите за Питагор ?
Огромни тротоари,локални навсякъде ,широки улици и булеврди ,15 мин от топ центъра на София
Ако си запознат с историята на София би трябвало да знаеш че в Красна поляна за живели и все още живеят наследниците на множество културни дейци,учени,хора на изкуството и т.н.
Това си личи и по комуникацията между хората .
Така че гетото в Гоцето е пътник ,,там нямате нито трамваи ,нито метро ,нищо !!!,което за един съвременен европейски град е огромна загуба
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеhttps://fakti.bg/imoti/661607-voinat...oto-v-balgaria
Лоша работа
Няма мърдане от по-високите цени.
Чудно ми е кога наемите ще потеглят нагоре ?
- 1 like
Коментар
� -
https://fakti.bg/imoti/661607-voinat...oto-v-balgaria
Лоша работа
Няма мърдане от по-високите цени.
Чудно ми е кога наемите ще потеглят нагоре ?
- 1 like
Коментар
� -
Сега е момента да наместиш кеша в Киев ми се струва ,Зеленски каза че до Май ще приключат
Но свърши тая и ми е тъжно....но тва е....
Иначе Май ще приключи само не е ясно коя година. Обикновено Май приключват....
Коментар
� -
Хаха не си в час със София изобщо .
В Красна поляна се мият улиците нон стоп и лято и зима ,дори хора от други "елитни"квартали са ми го казвали за нашия квартал.
При нас няма застрояване освен в 3 част ,а до църквата към пазара построиха ново училище,отделно Питагор купиха цялата сграда на техникума и я обновиха ,я ми кажи знаеш ли какви са таксите за Питагор ?
Огромни тротоари,локални навсякъде ,широки улици и булеврди ,15 мин от топ центъра на София
Ако си запознат с историята на София би трябвало да знаеш че в Красна поляна за живели и все още живеят наследниците на множество културни дейци,учени,хора на изкуството и т.н.
Така че гетото в Гоцето е пътник ,,там нямате нито трамваи ,нито метро ,нищо !!!,което за един съвременен европейски град е огромна загуба
Знам колко са таксите на Питагор чудесно / вдигнаха ги двойно за няколко години/....Старото беше малко, но да го пляснат там дето е сега е една от причините децата ми да не са в него....:-)
В Гоцето си имаме всичко щом имаме Лидъл :-), но както ти казак диверсифициран съм локационно / без Красна :-) макар тя да е с най-добър демографски потенциал в града :-)/Last edited by pesimist4o na kvadrat; 15.03.2022, 13:26.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
В Киев се плащат в долари. ако има кой да ти продаде....и как да стане сделка.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
В свободно падане е рублата в момента. Гривната е стабилна, колкото и странно да изглежда.
А гривната е стабилна само по официален курс, но и там изгуби 15% спрямо долара.
Питай Украинците у нас кой и на колко им купува гривните например.
Как се прави тази галимация да е толкова ''стабилна'' официално. Не знам дали е със заемите. Иначе е ясно, че вече нищо няма зад нея след като половината страна е в руини и милиони са извън страната завинаги. Как се събират данъци, за да се правят плащания не мога да го разбера...., а и разходите сега са повече....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 15.03.2022, 13:28.
Коментар
� -
Гоцето, може. Добре че съм диверсифицирал районите / кой казва че не диверсифицирам/ . Виж Красна и без подобни снимки е пътник така или иначе освен ако не ти харесва да живееш в Бомбай....
Коментар
� -
Да, колкото повече такива снимки има толкова повече здравите поскъпват. Нали не мислиш , че в това ще живеят оцелелите в мазетата ?
А гривната е в свободно падане. Не мисля че някой би се съгласил да продаде имот в Киев в момента на каквато и да било цена платена в гривни....
- 1 like
Коментар
� -
Цецко,
Знаеш ли разликата между комунизма и капитализма ?
При комунизма си до клетката на лъва,той те гледа и храни,само че по всяко време може да те изяде .
При капитализма ,ти си навън в джунглата и разликата е че имаш свободата да се бориш,да оцелееш или дори победиш,но пак с риска да бъдеш изяден.
Истината е по средата ,нов хибрид между двете системи най-близък до скандинавския модел ,а не можеш да си представиш колко сме близко до тях като възприятие към света .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Кой и с какво ще ги плащат тез "здрави" имоти?
Или викаш няма значение че няма болница, път, ток, вода, училище и т.н. важното е да има новичък здрав имоть?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 15.03.2022, 12:33.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Държавното определяне на ценови тавани по правило е лоша мярка (с много малки изключения в конкретни случаи), а още по-лоша в сегашната ситуация.Това не е социална мярка.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Напротив,само хубави неща.
Кажете чао на капитализма ,и добър ден на новия социализъм.
Повече държава и по малко бизнес.
Държавата ще определя цени,квоти,тавани.
Така ще сте спокойни и няма да се избивате за олио.
Ще има за всички от всичко балансирано.
По темата с имотите,няма да им стремеж към още и още,защото няма да има смисъл.
Един за живеене и още един евентуално за инвестиция,от там нататък регулации,регулации,и пак регулации.
Концентрацията на собственост е нужно да се разбие,тя не носи нищо добро на обществото в този модел.
За това се борим в момента.Това не е социална мярка.
- 1 like
Коментар
� -
Да, колкото повече такива снимки има толкова повече здравите поскъпват. Нали не мислиш , че в това ще живеят оцелелите в мазетата ?
А гривната е в свободно падане. Не мисля че някой би се съгласил да продаде имот в Киев в момента на каквато и да било цена платена в гривни....
Или викаш няма значение че няма болница, път, ток, вода, училище и т.н. важното е да има новичък здрав имоть?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
�
Коментар