If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Задръстването по магистрала Тракия винаги го е имало ,просто защото няма друга , а и народа е прост да я използва ,защото риска да уцелиш катастрофа и да седиш или недай си боже да те ударят теб е огромен заради тировете
Я иди виж подбалканския път който е за чудо и приказ,минава през страхотни гледки -празен е ,така че това не са доводи за да си правим изводи
Е, ако това не са доводи, то тогава задръстванията в София, харесват ли ти като довод ? Магистралата си е чудесна и никога не бих предпочела подбалканския. Добре, че я построиха
Карат тия дето са на газ предимно останалите са под водата ,един резервоар с дизел е 200 лева вече ?
Къде отиваш ?
Приемаме че имаш доход между 2 000 и 3 000 лева колкото са масовите /да не говорим че има доста народ и под тези стойности !!!/
Я сметни колко ще ти е разхода месечно ако си караш като преди,уикендчета,насам натам,да въртиш със същия интензитет ?
Така е. Ама кеф, цена няма. Честно казано, колкото повече намалява трафика в София, толкова повече ти намалява и средния разход на гориво. Ако преди ми беше 8-8,5, сега е под 7 на сто градско. Въпроса е да ти остават същите пари в абсолютна стойност за гориво като преди. А това не е така. Но за мен и семейството си решихме донякъде проблема. Спряхме да купуваме боклуци и неща, които изхвърляме без да ползваме, един вид наложихме някакъв контрол, който преди липсваше. Ако преди омахвах по два шоколада и три плодови млека само за десерт след вечеря, сега с тия пари вземаме примерно кило зеленчуци и обикновено кисело мляко, което си го правя с домашно сладко, за да не се лишавам от глезотийка. Един вид заменихме вредния разход с полезен такъв за същите пари. А бе мизерийка, брат, ама трябва да дигнем дохода, за да си върнем отново "джънк" живота.
Сега ще ви разкажа как мина вчерашното ми пътуване от София до Бургас. Час и половина задръстване на магистрала Тракия, поради някакъв ремонт. После имаше такова движение, че се замислих дали не е август. Магистралата беше пълна с превозни средства, та си представям ако сега не се карат колите какво ли ще се случи когато ги карат.
Задръстването по магистрала Тракия винаги го е имало ,просто защото няма друга , а и народа е прост да я използва ,защото риска да уцелиш катастрофа и да седиш или недай си боже да те ударят теб е огромен заради тировете
Я иди виж подбалканския път който е за чудо и приказ,минава през страхотни гледки -празен е ,така че това не са доводи за да си правим изводи
Сега ще ви разкажа как мина вчерашното ми пътуване от София до Бургас. Час и половина задръстване на магистрала Тракия, поради някакъв ремонт. После имаше такова движение, че се замислих дали не е август. Магистралата беше пълна с превозни средства, та си представям ако сега не се карат колите какво ли ще се случи когато ги карат.
Стамена Димова е един от легендарните учители в НГДЕК
Стамена Димова е един от легендарните учители в НГДЕК. Вече на почти 90 години, тя е преподавала литература на поколения възпитаници на училището. Както е известно, ядрото от старите сценаристи на Слави Трифонов, сред които е и Тошко Йорданов, излиза от НГДЕК.
Димова е дъщеря на Вергил Димов Вергилов - министър в кабинета Константин Муравиев през септември 1944 година. Това е последният свободно избран кабинет преди падането под комунистическата власт. Той просъществува едва няколко дни - от 2 до 9 септември 1944 г.
Стамена Димова е един от легендарните учители в НГДЕК
Стамена Димова е един от легендарните учители в НГДЕК. Вече на почти 90 години, тя е преподавала литература на поколения възпитаници на училището. Както е известно, ядрото от старите сценаристи на Слави Трифонов, сред които е и Тошко Йорданов, излиза от НГДЕК.
Димова е дъщеря на Вергил Димов Вергилов - министър в кабинета Константин Муравиев през септември 1944 година. Това е последният свободно избран кабинет преди падането под комунистическата власт. Той просъществува едва няколко дни - от 2 до 9 септември 1944 г.
Това последното как си го представяш...не знам?
Икономическите процеси са сложни, не са за всеки!
Искаш да кажеш, че не съм достатъчно осъзнат за сложните икономически процеси? Нещо като прост? Те образованиете 1929г. в Щатите са успели сигурно да си го представят...
около 20 на 100 градЦко съм аз и за мое съжаление карам повече от преди. и като трябва да се ходи по разходки жената кара а аз се возя щото байгън от това каране !
Щом имаш пари и може да си позволиш караш,ама в момента знаеш ли в коя извадка си ?
Ена мъничка и незначителна на целия фон от домакинства
Ти ще бъдеш обявен за спекулант в цените на горивата и ще бъдеш народен изедник.Внимавай какво си пожелаваш.
А по същата логика не може ли ти да бъдеш обявен за народен изедник, постояно говориш как ще седим на тъмно и студено, най-вероятно работиш в държавна структура, която е свързана с доставката на електроенергия, вдигате цените постоянно, спекуланти! С какво Кавръков е по-лош от теб?
Нищо не беше хубаво ,спомням си как ме репресираха в училището задето отказвах да ходя на малки бригади да прекопавам някаква горичка до града ,деляха ни на различни класове по успех ,в единия клас отличници ,в другия клас по слабите и така надолу-Това къде го има ?
Учеха ни на руски език ,който е някакво подобие на българския и няма никакъв смисъл от него .
Ти сигурно при тези цени изобщо няма да купиш кола?
Коментар