If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Силистрата дава вид да има пари и за частно, което моментално му разширява интересните райони иначе 20 и 22-ро също не са зле до 7 клас.
Прав си за 20-то и 22-ро, но силистра питаше за други квартали. Иначе има няколко добри частни училища, факт. Обаче образованието до 7 клас на 2 деца в добро частно училище ще "глътне" 100К лева и то ако се дореди до Питагор/ПЧМГ. Иначе може и 100К евро да литнат. За мен е тъпо да спестиш 50-100К като се набиеш в лош квартал, а после да дадеш още повече пари за частно училище.
Само на мен ли ми се струва,че един човек пише от поне 5 различни ника
Братле, тука са като руски матрьошки - бъзнеш един, от амнайсе различни ника почват с едни и същи изразни средства да те заливат с помия. Ама на админите не им дреме особено, нали кликовете си вървят.
Глупости. Не стига, че не знае, ми парадира с агресивното си невежество. Нещата се нагласят след 4-ти клас, а не чак в гимназията. НАЧАЛНОТО училище е по местоживеене и при него има значение единствено да няма много цигани, да няма агресивни дебилчета в класа и класната да не е откачена. След 4-ти, ако пропуснеш да се преместиш, оставаш в Б група. Всички елитни държавни "гимназии" приемат след 4-ти клас.
В р-н Слатина нищо не става след 4-ти клас, но най-малко зле е 138-мо. Бастилията преди 15-20 години може и да е ставала за нещо, но сега е маматаситрака.
Държавни гимназии са НПМГ, НГДЕК, ТУЕС, НУКК. Първите две приемат след 4 клас, ТУЕС след 7, НУКК за 1 и след 7.
От общинските елитни гимназии само СМГ приема след 4 клас. Немската, английската, испанската, френската и т.н. са след 7 клас. Професионалните гимназии също.
Така "ВСИЧКИ" се свежда до 3 опции след 4 клас.
пп Я, редактирали са ме. Но не са направили същото за агресивния невежа terziev. Браво keep_calm , така се стимулират простаците!
Амааа... Как така?!!! Нооо... ЗАЩО? Откъде-накъде?!!! Това не може да бъде вярно бе другари!!! Амиии... Какво ще стане с чакащите спадоТ? Наистина ли ще се наложи да чакаме чааааак до 2029-та??? ПиснА ми да чекам в тая тясна стая! (даже и мекичките са ми втръснали вече)
И ти прочете ли какви са наемите.300 евро за тристаен дето струва 150 к евро.40 години да го избиеш.better писа за апартамент за половин милион обзаведен за 700 лв наем.Всичко са брокерски полюции.Аз си купих гараж в нова кооперация и като гледам всички се готвят да дават под наем.Ще има много разочаровани.
Абе , смешко нещастен...ти ли ще оценяваш преподавателите в България бездетен гастарбайтер? Как знаеш колко са грамотни децата, като ти деца нямаш, няма и да имаш. Имоти също нямаш, няма и да имаш, изчадие на номенклатурни простаци, взели власт с насилие, не с мозък и способности. Ти ли мен ще оценяваш комунистически паразит?
Чиче физкултурник, много се палиш. Личи си колко си фрустриран - с тази клошарска заплатка няма как да е иначе,хахаха. Не са ти виновни комунистите, сам си си виновен за положението. През комунизма имаше учители, които бяха такива по призвание. Сега сте една сбирщина боклук - некадърници, неспособни да си намерят нормална работа, лежащи на гърба на данъкоплатците и постоянно мрънкащи за заплати. На последно място в Европа е българското образование, най-неграмотните деца. Обиждай ме на "бездетен" колкото си щеш, това за мен не е обида, това е личният ми и оказал се много правилен засега избор.
Срам и позор е тази позиция на България. Дължи се изцяло на некадърни, неграмотни даскали като теб. Или и затова ти е виновна номенкатурата от преди десети, а?
И по каква причина точно ти, даскалът в 93-то спортно (което както сам призна е последна дупка на кавала) ще оценява кой е "полуидиот" и кой не? Има повече даскали, от деца вече. Само най-голям неудачник става учител и ходи да се бъхти за 2 хиляди левчета макс. Точно заради некадърни преподаватели 90% от децата са функционално неграмотни и сме на последно място в Европа. Чиновник някакъв, на държавна хранилка, тръгнал да пише за инвестиции и за имоти. СмЕх.
Абе , смешко нещастен...ти ли ще оценяваш преподавателите в България бездетен гастарбайтер? Как знаеш колко са грамотни децата, като ти деца нямаш, няма и да имаш. Имоти също нямаш, няма и да имаш, изчадие на номенклатурни простаци, взели власт с насилие, не с мозък и способности. Ти ли мен ще оценяваш комунистически паразит?
Бе ти можеш ли да четеш, препоръчах ОСНОВНИ училища. В основно училище се влиза по местоживеене, в гимназията според резултатите от основното.
Глупости. Не стига, че не знае, ми парадира с агресивното си невежество. Нещата се нагласят след 4-ти клас, а не чак в гимназията. НАЧАЛНОТО училище е по местоживеене и при него има значение единствено да няма много цигани, да няма агресивни дебилчета в класа и класната да не е откачена. След 4-ти, ако пропуснеш да се преместиш, оставаш в Б група. Всички елитни държавни "гимназии" приемат след 4-ти клас.
В р-н Слатина нищо не става след 4-ти клас, но най-малко зле е 138-мо. Бастилията преди 15-20 години може и да е ставала за нещо, но сега е маматаситрака.
Прави впечатление, че полуидиотите от 15 години нищо друго не са усвоили в теми за имотите, освен да оплакват хипотетични ипотекари и да реват на чужди гробове на които ронят сълзи на фалосите на хипотетичните мъртъвци
И по каква причина точно ти, даскалът в 93-то спортно (което както сам призна е последна дупка на кавала) ще оценява кой е "полуидиот" и кой не? Има повече даскали, от деца вече. Само най-голям неудачник става учител и ходи да се бъхти за 2 хиляди левчета макс. Точно заради некадърни преподаватели 90% от децата са функционално неграмотни и сме на последно място в Европа. Чиновник някакъв, на държавна хранилка, тръгнал да пише за инвестиции и за имоти. СмЕх.
Не е математика. Но това няма значение, инак всички математици щяха да са милионери. Икономиката не е само математика, нито финансите. Само примитивни понижители може да приравняват успешния инвеститор с математик. Има много психология на пазарите драги. Тя тотално ти убягва.
Специално психологията на този пазар в България е - няма нищо освен имоти, трябва да се купи на всяка цена, дори да не ми трябва, само и само да вложа парите в нещо си. Да, но психологията води само до временни дисбаланси. Всички дисбаланси в природата се компенсират и в един прекрасен момент идва равновесието - а то базира на 100% математика, там емоции не играят. Когато доходността от наем е по-ниска от кредитната лихва, червената лампа вече свети на изгаряне. Когато инфлацията (с която всеки се оправдава) е надскочена няколко пъти - също. Когато единственият фундаментален фактор - търсене на жилищна площ - намалява заради демографския фактор, а предлагането на тази площ расте стръмно заради безумно строителство - също. Когато състоянието на целия жилищен фонд е катастрофално и именно заради инфлацията поддръжката му става безумно нерентабилна - пак така.
Емоцията и глупостта на българина няма как вечно да компенсират всички горни фактори - свърши се. Сега следват няколко годинки мъки, стотици семейства ще пострадат, много народ ще плаче с крокодилски сълзи, а картите ще се раздадат отново и ще почне новият цикъл. Дотогава ние, дето не изглупяхме и не се поддадохме на лъжците-брокери и банки, ще гледаме сеир.
Прави впечатление, че полуидиотите от 15 години нищо друго не са усвоили в теми за имотите, освен да оплакват хипотетични ипотекари и да реват на чужди гробове на които ронят сълзи на фалосите на хипотетичните мъртъвци
Коментар