If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ахахаха Аз като ти говоря, че у нас РЕАЛНИ понижители няма, ти си мислиш, че се бъзикам. Всички които рутят цените са настървени за покупка, само че не им стигат парите или търсят изгодна сделка. Разликата с останалите е в количеството притежавана собственост. Докато на повечето повишители не им дреме толкова, понеже си имат имоти, имат и покрив над главата, та най-много да захлупят още някоя тухла, ако рухнат цените и остане лев. То за хората без имоти, битката е на живот и смърт. Само дето не я водят на правилното място - тука у форума си чешем клавиатурите, нищо повече.
Иначе още предния път ти казах - да видиш назад в темите, за да се убедиш откъде иде неспирната мотивация на Кавръка. Всичкото "довод" което вади от нета е заради изтърван тайминг от негова страна. Ако беше купил, повярвай ми по-върл повишител от него нямаше да има по нашенските ширини.
Ми да изчака още 5-6 години колко му е, така и така чака вече 6. Цената от 2017 няма да я види, ама едни 30% надолу може и да види, както 2008ма тука се кълнеха във вечния ръст, ама 2013та вече бяха -40%.
Нали разбираш какво означава , че отварят нов магазин свързан със строителство и ремонти ? Означава , че техните анализи сочат, че ще има ръст на пазара с имоти. Пак постваш неща , които не работят за тезата ти. И аз смятам , че цените са абсурдни и трябва да паднат, ма твоите постове почват да ме разубеждават, че ще се случи. Малко като лафа , с такива "приятели" , врагове не ти трябват.
П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
Беконе стига си спамил с лъжи тук! Няма резервации а вече е месец май - другата седмица се открива сезона, а хотелите са полупразни и то за Август! Идва отрезвяване!
Нали разбираш какво означава , че отварят нов магазин свързан със строителство и ремонти ? Означава , че техните анализи сочат, че ще има ръст на пазара с имоти. Пак постваш неща , които не работят за тезата ти. И аз смятам , че цените са абсурдни и трябва да паднат, ма твоите постове почват да ме разубеждават, че ще се случи. Малко като лафа , с такива "приятели" , врагове не ти трябват.
П.С. Разкрих те, ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
Ахахаха Аз като ти говоря, че у нас РЕАЛНИ понижители няма, ти си мислиш, че се бъзикам. Всички които рутят цените са настървени за покупка, само че не им стигат парите или търсят изгодна сделка. Разликата с останалите е в количеството притежавана собственост. Докато на повечето повишители не им дреме толкова, понеже си имат имоти, имат и покрив над главата, та най-много да захлупят още някоя тухла, ако рухнат цените и остане лев. То за хората без имоти, битката е на живот и смърт. Само дето не я водят на правилното място - тука у форума си чешем клавиатурите, нищо повече.
Иначе още предния път ти казах - да видиш назад в темите, за да се убедиш откъде иде неспирната мотивация на Кавръка. Всичкото "довод" което вади от нета е заради изтърван тайминг от негова страна. Ако беше купил, повярвай ми по-върл повишител от него нямаше да има по нашенските ширини.
Цените и обемите в туризма просто експлоадираха тая седмица. Всеки ден се качват по 5-10% вече за август, изобщо ако има места...Почти двойни цени на миналата година. Инфлацията ще е унищожителна. И пак няма кой да качи лихвите
Няма такава катастрофа за туризъма като тая год! В момента май месец в 5* хотели на Албена има бол места, нещо нечувано досега - до март месец всичко беше резервирано.
П.С. Ти си повишителски агент и работиш да подкопаваш понижителското движение отвътре
С ремонти, не със строителство.
Всички тия нацвъкани коптори на шпакловка и замазка тепърва трябва да се довършват и като гледам доста ще си ги довършват сами щото пари нема а майсторите съвсем се самозабравиха.
Начинът на мислене е важен , защото при евентуални понижения може да се стигне до загуба на стойност х 3 .
Дали в момента има понижение в някой квартал - месечен или жилищен не е важно .
Грешката която масово се прави от кредитополучателите е да се успокояват с инфлацията . Спадът на цената имота не е инфлация , а дефлация на фона на 20% инфлация . Първо че елементарно , а често се среща в мотивите на повишители .
Да проверим колко е "Спадът на цената имота " в София според НСИ :
Аха. Дефлацията се задвижва от инфлацията. Леви цели с десни средства. Срив на цените с +14%. Втвърдяване чрез топене. Да седнем прави.
Магнит е тази тема, магнит!
Грешката която масово се прави от кредитополучателите е да се успокояват с инфлацията . Спадът на цената имота не е инфлация , а дефлация на фона на 20% инфлация . Първо че елементарно , а често се среща в мотивите на повишители .
Коментар