IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Надявам се от тук пишещите да няма хора купили на зелено, но за нас чакащите момента, това е добра новина. След година-две ще започнат разпродажбите при ЧСИ и тогава ще стане интересно.
    Има такива хора ,за жалост не са малко и както пишат в статията случаите не са един и два ,изобщо не се и знае колко сгради изобщо ще се довършат,защото вече казусите със проблемите само се множат с всеки изминал ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://btvnovinite.bg/predavania/12...zhilishta.html

Масово хора купили на зелено вече ...почват да бъдат зарязвани,със довършването на сградите и издаването на акт 16.
      Новините са със днешна дата !!!

Мизериите със зеленото вече почват със пълна сила !!!
      Надявам се от тук пишещите да няма хора купили на зелено, но за нас чакащите момента, това е добра новина. След година-две ще започнат разпродажбите при ЧСИ и тогава ще стане интересно.

Коментар

• https://btvnovinite.bg/predavania/12...zhilishta.html

Масово хора купили на зелено вече ...почват да бъдат зарязвани,със довършването на сградите и издаването на акт 16.
        Новините са със днешна дата !!!

Мизериите със зеленото вече почват със пълна сила !!!
        Last edited by nkavrakov1982; 22.05.2023, 00:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

байло,
          ти за един гараж сухо не можа да извадиш, а си тръгнал за тристайка в Атина
          бота има рода там и силно се съмнявам да е купил баш в гетото, но за повишителите е характерно да подценяват така наречените понижители.
          това с нищо не помага да придобиете повече имоти.
          Ти за кой точно имот извади сухо? Да, не съм извадил, трябва да продам акции на БФБ, NYCE, и жълто, но само кажи, че си готов за бас и тръгваме към Атина. Става ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Абе ти точно преди срива на биткойна обясняваше на висок тон и с присмех към останалите, как трябвало да се купуват конни, ама сигурно и това не си го спомняш.
            Абе, той се опитва да внуши, че бил забогатял точно от виртуалната валута, да се смееш ли, да плачеш ли....важното е, че се оказа голям лъжец и манипулатор...не бил на квартира в Люлин, хахахаха...имало пълни складове, а една лопата не може да ми намери, германците, известни с едни от най-високите прогресивни данъци в Европа, плащали само с 10% повече, ама сравнява най-бедните от тях със средна класа в София, а не Видин примерно. Що не сравни с данъците на средна класа в Мюнхен примерно, щото така му изнася. Абсолютни простотии и бъркотии, а понеже е и тънкообиден за лъжи, манипулации и измами, сега ще се врътне, като ощипана мома и ще ни съобщи, че всичките му разобличители сме в игнора, сякаш ни интересува...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Купил е в атинския факултето, където аз мога да се хвана на бас с Бертрам, че мога да купя моментално един тристаен. Лошото е, че самият Бертрам, никога и по никакъв повод, не е купувал недвижим имот, което не му пречи да ги коментира 15г.
              байло,
              ти за един гараж сухо не можа да извадиш, а си тръгнал за тристайка в Атина
              бота има рода там и силно се съмнявам да е купил баш в гетото, но за повишителите е характерно да подценяват така наречените понижители.
              това с нищо не помага да придобиете повече имоти.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Той в началото беше нахъсан че ще се сгромолясат имитите. Тук се обучи, видя че има хора които не вярват на анализите на Червената шапчица, сериозни инвеститори и хора с пари. И Песимиста, и аз, и ти, и Купата сме им казвали има хора с ужасно много кинти. Инвестицията в имот не е шега, не е 15, 20, 50К€. Наведмъж буташ голяма цифра. Правиш сметка с кредити и изплащане. Само етаж от къща можеш да продадеш. Стая от четиристаен апарт не можеш. Нито да купиш. Има разлика. Ако някой си мисли че с 1000$ инвестиция ще му дадат да купи имот с криптоси се лъже жестоко. Най-добре прави Диска. Копае ги. Но не се набива в измишльотини.
                За 29г. съм дал за недвижимости смешните 110 000$, които сега се оценяват десетократно.
                Друг е въпроса, че съм вложил още толкова по ремонти и обзавеждания...
                Last edited by Bailor; 21.05.2023, 23:53.

Коментар

Купил е в атинския факултето, където аз мога да се хвана на бас с Бертрам, че мога да купя моментално един тристаен. Лошото е, че самият Бертрам, никога и по никакъв повод, не е купувал недвижим имот, което не му пречи да ги коментира 15г.
                  Нищо. Има крава пие млеко. Той си знае. Иначе учи, чете, анализира. Във всички сфери е така. Докато не се сблъскаш сам какво да правиш и как да решиш казуса.
                  Last edited by bulgarian lev; 21.05.2023, 23:56.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Къде съм казвал, че съм бил под наем.
                    Абе ти точно преди срива на биткойна обясняваше на висок тон и с присмех към останалите, как трябвало да се купуват койни, ама сигурно и това не си го спомняш.
                    Last edited by Плажът; 22.05.2023, 00:34.

Коментар

В Атина добре е купил в некво гето пълно с кафяви. Но не трябваше да продава, даже и в гетото. Сега трябваше.

Коментар

Проблемът му е, че лъже, като дърт ром. Хайде от "препълнените" строителни складове да ми намери автоматична лопата-копачка за компресор. Плащам я му я веднага, ако не намери, да ми я плати той в троен размер, нали е баровец /у форумното пространство/ обаче....
                        Той в началото беше нахъсан че ще се сгромолясат имитите. Тук се обучи, видя че има хора които не вярват на анализите на Червената шапчица, сериозни инвеститори и хора с пари. И Песимиста, и аз, и ти, и Купата сме им казвали има хора с ужасно много кинти. Инвестицията в имот не е шега, не е 15, 20, 50К€. Наведмъж буташ голяма цифра. Правиш сметка с кредити и изплащане. Само етаж от къща можеш да продадеш. Стая от четиристаен апарт не можеш. Нито да купиш. Има разлика. Ако някой си мисли че с 1000$ инвестиция ще му дадат да купи имот с криптоси се лъже жестоко. Най-добре прави Диска. Копае ги. Но не се набива в измишльотини.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Бетерчо с половин койн скоро цел Люлин ще купи, къв му е проблема.
                          Проблемът му е, че лъже, като дърт ром. Хайде от "препълнените" строителни складове да ми намери автоматична лопата-копачка за компресор. Плащам я му я веднага, ако не намери, да ми я плати той в троен размер, нали е баровец /у форумното пространство/ обаче....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в Истанбул се оглеждаше с друг кеш, но както и да е - според мен точно на него не му е необходима разправия на три морета.
                            В Атина добре е купил в некво гето пълно с кафяви. Но не трябваше да продава, даже и в гетото. Сега трябваше.

Коментар

Ха, абе ти САМ си споделял, че си бил наемател в Люлин!!!!! Даже си се оплаквал от влага в мазетата!! Не сънувам, ако си си изтрил постовете, не ти прави чест, но всички помнят!!!!
                              Къде съм казвал, че съм бил под наем.

Коментар

Ботича сподели не веднъж че е продал в Атина. Търсеше в Истанбул по 200€ квадрата. Или ги е продал или изобщо не ги е купувал.
                                Когато аз купувах навсякъдд беше печалба. Даже що не купих два в Обеля със спекулативна цел. Днес щях да ги лъзна без да ми мигне окото.
                                в Истанбул се оглеждаше с друг кеш, но както и да е - според мен точно на него не му е необходима разправия на три морета.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

X