Първоначално изпратено от gbikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://btvnovinite.bg/predavania/12...zhilishta.html
Масово хора купили на зелено вече ...почват да бъдат зарязвани,със довършването на сградите и издаването на акт 16.
Новините са със днешна дата !!!
Мизериите със зеленото вече почват със пълна сила !!!
Коментар
� -
https://btvnovinite.bg/predavania/12...zhilishta.html
Масово хора купили на зелено вече ...почват да бъдат зарязвани,със довършването на сградите и издаването на акт 16.
Новините са със днешна дата !!!
Мизериите със зеленото вече почват със пълна сила !!!
Last edited by nkavrakov1982; 22.05.2023, 00:36.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
байло,
ти за един гараж сухо не можа да извадиш, а си тръгнал за тристайка в Атина
бота има рода там и силно се съмнявам да е купил баш в гетото, но за повишителите е характерно да подценяват така наречените понижители.
това с нищо не помага да придобиете повече имоти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Абе ти точно преди срива на биткойна обясняваше на висок тон и с присмех към останалите, как трябвало да се купуват конни, ама сигурно и това не си го спомняш.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Купил е в атинския факултето, където аз мога да се хвана на бас с Бертрам, че мога да купя моментално един тристаен. Лошото е, че самият Бертрам, никога и по никакъв повод, не е купувал недвижим имот, което не му пречи да ги коментира 15г.
ти за един гараж сухо не можа да извадиш, а си тръгнал за тристайка в Атина
бота има рода там и силно се съмнявам да е купил баш в гетото, но за повишителите е характерно да подценяват така наречените понижители.
това с нищо не помага да придобиете повече имоти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Той в началото беше нахъсан че ще се сгромолясат имитите. Тук се обучи, видя че има хора които не вярват на анализите на Червената шапчица, сериозни инвеститори и хора с пари. И Песимиста, и аз, и ти, и Купата сме им казвали има хора с ужасно много кинти. Инвестицията в имот не е шега, не е 15, 20, 50К€. Наведмъж буташ голяма цифра. Правиш сметка с кредити и изплащане. Само етаж от къща можеш да продадеш. Стая от четиристаен апарт не можеш. Нито да купиш. Има разлика. Ако някой си мисли че с 1000$ инвестиция ще му дадат да купи имот с криптоси се лъже жестоко. Най-добре прави Диска. Копае ги. Но не се набива в измишльотини.
Друг е въпроса, че съм вложил още толкова по ремонти и обзавеждания...Last edited by Bailor; 21.05.2023, 23:53.
Коментар
� -
Купил е в атинския факултето, където аз мога да се хвана на бас с Бертрам, че мога да купя моментално един тристаен. Лошото е, че самият Бертрам, никога и по никакъв повод, не е купувал недвижим имот, което не му пречи да ги коментира 15г.Last edited by bulgarian lev; 21.05.2023, 23:56.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде съм казвал, че съм бил под наем.Last edited by Плажът; 22.05.2023, 00:34.
Коментар
� -
В Атина добре е купил в некво гето пълно с кафяви. Но не трябваше да продава, даже и в гетото. Сега трябваше.
Коментар
� -
Проблемът му е, че лъже, като дърт ром. Хайде от "препълнените" строителни складове да ми намери автоматична лопата-копачка за компресор. Плащам я му я веднага, ако не намери, да ми я плати той в троен размер, нали е баровец /у форумното пространство/ обаче....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Бетерчо с половин койн скоро цел Люлин ще купи, къв му е проблема.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
в Истанбул се оглеждаше с друг кеш, но както и да е - според мен точно на него не му е необходима разправия на три морета.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Ха, абе ти САМ си споделял, че си бил наемател в Люлин!!!!! Даже си се оплаквал от влага в мазетата!! Не сънувам, ако си си изтрил постовете, не ти прави чест, но всички помнят!!!!
Коментар
� -
Ботича сподели не веднъж че е продал в Атина. Търсеше в Истанбул по 200€ квадрата. Или ги е продал или изобщо не ги е купувал.
Когато аз купувах навсякъдд беше печалба. Даже що не купих два в Обеля със спекулативна цел. Днес щях да ги лъзна без да ми мигне окото.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
�
Коментар